Stelisti si steliste (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

E bine si egal, oricum Steaua e mai tare

Sun, eu l-am auzit cel putin intr-o emisiune de spor ca a recunoscut ca e dinamovist, dar imi daduse de banuit inainte, chiar din comentariile lui.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

S-a terminat 1-1, Ral!

quote:
Originally posted by ralnied1

la mine a picat cablul...
cat mai e scorul???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Bravo, STEAUA!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Va rog sa ma treceti si pe mine in "Lista cu stelistii adevarati si declarati"! Mutumesc!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Nu ma pot abtine dar comentatorii astia sunt de-a dreptul seci. Habar n-au sa comenteze!!
Ma bucur pt. gol...s-a aratat dreptatea in final!! Imi pare rau de Nesu.
Multumesc ca m-ati trecut pe listutza. Eu sunt Stelista...sotul meu e fanatic. A facu armata la Bucuresti...intelegi,nu. Nu rata meciurile. Ii pare rau ca a stat numai 6 luni.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Georgiana esti pe lista, bun venit

Si pe mine ma enerveaza comentatorii, da mai rau ma enerveaza astia de la FRF cu turneul lor din Sua. N-au putut sa il puna cu 10 zile mai tarziu? Dupa ce ca dau peste cap sfarsitul campionatului, nu gasesc solutii pt ca Steaua sa poata juca pe cele 2 fronturi si in acelasi timp sa mearga si in turneu.
Explicatia lor e cel putin jenanta, auzi, nu s-au gandit ca Steaua ajunge asa departe. Halal federatie, halal oameni care vor ca Romania sa faca performanta in fotbal (of, ce m-am suparat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

salut!

nenica... vreau si io pe listuta cu stelisti, io tin cu

STEAUA

de cand ma stiu, dar acum sa nu ma intrebati si de jucatori ca... pe bune, la cat se schimba si se "vand"...nu-i mai stiu!
un lucru e cert: pe portar nu-l sufar...

ah, si al doilea lucru cert: pe 6 mi-au facut o mare bucurie (avand in vedere ca era ziua mea)...ar fi mers si un gol acolo... da' ma rog, e bine si asa!

sper sa faca treaba buna in meciurile viitoare si sa nu li se urce la cap faptul ca i-au batut pe Rapid...si pe alde astia din campionatul intern.

moama ce tare ar fi sa ia Cupa!!! Doamne ajuta!

la stelistii de pe DC

Mergi la inceput

Welcome uki

Portarul e febletea mea (dar nu singura:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Bun venit Geo si Uki.
Sa vedem astazi ce vor hotari cu privire la programul infernal al Stealei.
AAAA..Uki permite-mi sa-ti spun ceva, DAR fara sa te superi! Apropos de fraza ta <<<dar acum sa nu ma intrebati si de jucatori ca... pe bune, la cat se schimba si se "vand"...nu-i mai stiu!>>>...Steaua e singura echipa din Romania care NU a vandut jucatori...poate de aici si reusirea formarii unei super echipe. Pana si Razvan Lucescu a tinut sa multumeasca lui Zenga si lui Jiji pt aceasta idee, care a ajutat inclusiv Rapidul. Sa nu te superi, era doar o constatare...in rest te asteptam aici sa fii infocata!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Si mie imi place de Carlos la nebunie...pai ca stelista esti uki?? Nu stii nici jucatorii si nu-l suferi pe portar...hmmm...ciudat...
Dinamo aseara credea ca ia cele 3 puncte, dar s-a inselat...uita probabil ca joaca cu STEAUA...in ce-l priveste pe Gradinescu...no comment...e dinamovist si n-ar trebui sa-l lase sa comenteze cand joaca Dinamo...
Oricum STEAUA E CEA MAI BUNA!!!
Iar in privinta lui Basescu ziaristi astia sunt chiar cretini...ce mai tevatura fac pe seama faptului ca a plecat de la restaurant sub influenta alcoolului...bleah...sunt carcotasi si invidiosi...RUSINE!!!

HAI STEAUA-EINDHOVEN 10 MAI 2006!!!

Mergi la inceput