Stelisti si steliste (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu sunt tare curioasa ce hotarare vor lua cei de la federatie, da indiferent ce ar fi, tot mi-e ciuda pe ei

Si ma enerveaza si faza cu Base, rapidistii (Niculescu) a zis ca nici sa nu mai vina pe stadion la Rapid. Plus ca acu asta ii intereseaza si pe politicieni, cica sa mearga Base sa se denunte ca s-a urcat baut la volan, in loc sa-i intereseze cum sa ajute niste amarati.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adnana1979 spune:

Dragii mei nu stiam ca sunteti pe aici ca as fi venit mai devreme.
Au fost doua saptamani super pt stelisti, dar cu mari dureri la inima in timpul meciurilor. Se pare ca pana acum ne-am descurcat bine, sa ne ajute Dumnezeu si in continuare.

FORTZA STEAUA!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Ia uitati www.gigel.org/Eram_si_noi_stelisti_cind_eram_baieti" target="_blank">aici un suporter infocat :)))

Adnana bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Oare ii paraseste norocul pe caini? I-au ajuns blestemele atator meciuri castigate in minutele de prelungire!
Super declaratiile unora dintre dinamovisti: acum stim ce au simtit Farul si Bacaul cand i-am batut in ultimele minute!
...sau afirmatiile alea: "preferam sa pierdem la Constanta si la Bacau dar sa batem pe STEAUA"... vrabia malai viseaza insa, matematic vorbind, STEAUA era mai castigata - dinamo ar fi castigat doar 3 puncte in loc de 7 cate are in aceste 3 meciuri si eram pe primul loc, chiar si cu un joc mai putin disputat!
Frustrarea a ajuns cuvant de ordine in Stefan cel Mare! Mai intai UEFA, apoi si campionatul... si urmeaza pentru ei meciul din Giulesti! (cititi mai multe www.prosport.ro/index.php?c=1&a=102749" target="_blank">aici).

Bine ca nu a fost mai rau pentru Nesu si Radoi, primul avand comotie cerebrala de gradul 0 dar a fost deja externat, in timp ce capitanul stelist s-a ales cu un traumatism al mandibulei si va continua sa faca si alte analize dupa atacurile dure din meciurile cu Rapid si Dinamo. Insanatosire grabnica!

Intre timp LPF si FRF au stabilit calendarul returului tinand pont de performanta Stelei in Cupa UEFA. Astfel, se evita posibilitatea ca Steaua sa joace in Duminica de Paste iar ultimele doua etape se disputa dupa turneul echipei nationale in SUA:

12.04, etapa 22 (Steaua - Poli Iasi)
14-16.04, etapa 23
19.04, restanta: Rapid – Otelul
21-22.04, etapa 24 (Steaua - Farul)
28-30.04, etapa 25 (Steaua - Rapid)
03.05, restanta: Steaua – Pandurii (etapa 20)
5-7.05, etapa 26 (Gloria - Steaua)
12-14.05, etapa 27 (Steaua - CFR Cluj)
17.05, restanta: FCM Bacau – Steaua (etapa 23) + finala Cupei Romaniei
19-21.05, etapa 28 (Sportul - Steaua)
2-4.06, etapa 29 (Steaua - Jiul)
6-7.06, etapa 30 (FC Vaslui - Steaua)

Hai Rapidul, bate-i miercuri pe catzei!
Lupta Steaua, pastreaza cele 3 puncte acasa in meciul cu Iasiul!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Ia uitati www.gigel.org/Eram_si_noi_stelisti_cind_eram_baieti" target="_blank">aici un suporter infocat :)))

Adnana bine ai venit

Tare babutza... mi-a placut de ea.

P.S. vreau si eu pe listutza

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

mey nu ma supar, ca ce sa fac, is cam aiurita si de aia nu mai stiu cum ii cheama pe toti
pe portar zic eu ca nu-l sufar ca a luat gol si nu-i roman...

imi place de Mirel radoi, ghionea si mai sunt astia mai vechi... am lapsus da tin cu Steaua!!! sotul meu mereu ma inteapa, el e cam paralel cu fotbalul dar culmea, joi seara s-a uitat!

a, si fi-mea de 2 ani striga "Teauaaa" goool... da ma rog, golul n-a venit, poate next time! Mariuca mica insa a ramas stelista

hai ca va pup si scuzati daca nu sunt la curent cu...una alta!
si daca pe lista e cu test, il pic...nu-i bai, HAI STEAUA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Mirel e in topul preferintelor si la mine, imi place de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mdeah...are Stelutza meciuri...sa-i ajunga! Cred ca or sa cada latzi!
Mai Uki...da' ce-ai tu cu omu' daca nu-i roman? Io as spune ca-i o calitate...dar in fine........nu dati, ca io sunt nascuta in Ro, da' nu prea am "vitza" de roman!
In rest....toate bune si un mare feeling cum ca voi fi la Eindhoven! AR fi un vis de nedescris sa vad a doua finala!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

PAI CE SA AM CU OMU'... MAI NIMIC, DOAR CA DACA MA PUN PUTIN IN PIELEA LUI, MA GANDESC CA NU JOACA ASA CU TOT SUFLETUL(DE ROMAN)...
CA STIM NOI CUM E CU "STRANIERI" ASTIA! DOAR AVEM SI NOI ROMANASI IN CAMPIONATELE DE AFARA...

NO, VA ROG, NICI IN MINE SA NU DATI CU PIETRE

Mergi la inceput

Nu dam, nu dam:) Ca avem in cine, doar n-om da in stelistii nostri

Maine seara tin cu Rapidul, sa nu

Mergi la inceput