Stelisti si steliste (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Auziti, da' eu miercuri, cand joaca Steaua cu Poli, pot sa tin 1/4 cu Poli si 3/4 cu Steaua??? Imi dati voie??? (Si-asa cred ca oricum bate Steaua!)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Steaua trebuie sa castige meciul de maine seara cu Poli Iasi pentru a nu mai lasa distanta intre ea si dianmo in clasament!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001

http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Si eu voi tine cu Rapidul in meciul cu Dinamo....sa ii bata ca sa trecem noi pe 1 daca batem Iasiul...

HAI STEAUA-EINDHOVEN 10 MAI 2006!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

Si eu voi tine cu Rapidul in meciul cu Dinamo....sa ii bata ca sa trecem noi pe 1 daca batem Iasiul...

HAI STEAUA-EINDHOVEN 10 MAI 2006!!!

Iti dai seama ca asa va fi! Rapidul trebuie sa-si mai uite din "suparare". Iar Dinamo a jucat slab duminica!

Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Multumesc ca m-ati trecut pe lista!!!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mdah...eu tin cu oricine joaca impotriva lui Dinamo. Deci in cazul acesta cu Rapid!
Dar nu sunt marea adepta a "sustinerii" echipelor rivale....Steaua sa castige, in rest NU mai conteaza nimic!
Hai baieti! Hai Steaua!
p.s. azi un nene taximetrist imi spunea ca noi femeile "am uitat de cratitza" si ne credem mari soferitze si mari microbiste!!! Dar probabil fatza mea nu-i spunea si ce aveau sa-i auda urechile...am avut raspuns la orice...despre masini, echipe de fotbal si fotbalisti, incat l-am facut p'ala sa-si ceara scuze si sa spuna ca "exista si exceptii". Buhuhuhu....

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hmmm...diseara avem meciuri...ceea ce e bine!
La ora 20...Stelutza cu Iasiul
La ora 21.45... Rapid-Dinamo
Si pt cine intreba de bilete( turul semifinalei), iata informatia:
Program casa de bilete pentru Steaua – Middlesborough
2006-04-11 22:00:00

FC Steaua anunta ca biletele pentru meciul Steaua – Middlesborough, programat joi 20 aprilie 2006, ora 20.30, pe stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", vor fi puse in vanzare incepand de sambata 15 apilie, dupa urmatorul program:

Sambata, 15 aprilie :
Stadionul Ghencea si Stadionul National 10.00 – 20.00

Duminica, 16 aprilie:

Luni, 17 aprilie:

Marti, 18 aprilie:

Miercuri, 19 aprilie:

Preturile biletelor :

Tribuna 0: 200 RON
Tribuna I: 100 RON
Tribuna a II-a: 50 RON
Peluze: 30 RON

HAI STEAUA!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sun esti tare scumpo, l-ai facut praf pe nenea
Tinem pumnii pt Steaua diseara si suntem cu ochii pe Dinamo-Rapid

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Mdah...eu tin cu oricine joaca impotriva lui Dinamo. Deci in cazul acesta cu Rapid!
Dar nu sunt marea adepta a "sustinerii" echipelor rivale....Steaua sa castige, in rest NU mai conteaza nimic!
Hai baieti! Hai Steaua!
p.s. azi un nene taximetrist imi spunea ca noi femeile "am uitat de cratitza" si ne credem mari soferitze si mari microbiste!!! Dar probabil fatza mea nu-i spunea si ce aveau sa-i auda urechile...am avut raspuns la orice...despre masini, echipe de fotbal si fotbalisti, incat l-am facut p'ala sa-si ceara scuze si sa spuna ca "exista si exceptii". Buhuhuhu....

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Subscriu! Sun, asa patesc si eu si mai vroiam sa va zic ca am pariat pe gamebookers 100 Ron pe Steaua sa castige Cupa Uefa. Cota de 7,50!
Asa patesc eu cu o prietena vine cu sotu' sa ne uitam la meci si zice ca de ce nu vin in dormitor sa ne uitam la Lacrimi de iubire sau mai stiu eu ce telenovela M-a gasit! I-am spus ca eu ma uit la meci si a facut o fatzaaa!
Altadata calcam in dormitor si ma uitam la tenis si imi zice ca nu schimb si eu canalul i-am spus ca nu ca dup-aia incepe Formula 1!

Si acum noutati: (Gardianul)

Atacantul stelist Victoras Iacob este pe cale sa fie recuperat dupa fracturile de pomete si clavicula suferite in meciul cu FC National. Astfel, el ar putea evolua in acest final de sezon, chiar in returul semifinalei cu Middlesbrough.
Cel mai bun atacant al Stelei din acest sezon competitional, Victoras Iacob, este aproape refacut dupa fracturile de pomete si de clavicula pe care i le-a provocat „bancarul“ Ovidiu Burca pe data de 19 martie. El va incepe in scurt timp recuperarea dupa perioada de inactivitate si ar putea fi refacut pentru partida retur cu Middlesbrough. „S-ar putea sa reintru chiar de la acel meci. Daca nu, atunci cu siguranta sunt apt pentru finala Cupei UEFA, unde sper sa ne calificam. Nu va fi usor, mai ales dupa ce am vazut cum au castigat englezii in fata lui Basel cu 4-1“, a declarat „Jancker“.

«Boro» poate ramåne fara antrenor
Conform cotidianului „Daily Mirror“, de ieri, antrenorul lui Middlesbrough, Steve McClaren, s-a întâlnit pentru a doua oara cu presedintele executiv al Federatiei Engleze de Fotbal, Brian Barwick, pentru a negocia preluarea selectionatei Angliei, dupa CM din Germania. „McClaren are parte de sustinerea FA, mai ales dupa ce a eliminat pe FC Basel în Cupa UEFA“, noteaza cotidianul englez. Contracandidatii tehnicianului de la „Boro“ sunt Sam Allardyce (Bolton), Alan Curbishley (Charlton), Martin O’Neil (ex-Celtic Glasgow) si Luiz Felipe Scolari (antrenorul Nationalei Portugaliei).

«Hooligans» invadeaza Bucurestiul
Oficialii Stelei au anuntat clubul Middlesbrough ca vor pune la dispozitia suporterilor englezi un numar de 4.000 de bilete pentru jocul de la Bucuresti, programat pe 20 aprilie, de la ora 20.30. Pretul unui tichet pentru celebrii „hooligans“ este de 21 de lire sterline. De asemenea, Middlesbrough organizeaza excursie in Romania pentru fanii englezi, pretul acesteia fiind de 380 de lire sterline (aproximativ 1.900 RON).

Sa dea Dumnezeu sa joace si Victoras Iacob!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Hai baieti! Hai Steaua!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Bravo... bine i-ai facut ...

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput