Stelisti si steliste (3)
Raspunsuri - Pagina 11
impreuna spune:
Hai sa facem galerie pt Steaua in seara asta sa le arate dinamovistilor cine-i cel mai bun
(cica iar au sarit dinamovistii la scandaul chiar inainte de inceputul meciului )
Mi se pare mie sau e chiar asa?: stelistii au f multi suporteri in toata tara, pe cand restul echipelor din Bucuresti stau slab la capitolul asta, nu doar ca pe unde merg, cu mici exceptii, nu ii agreeaza nimeni, da mai si sar la gatul lor:)
Hai Steaua arata-le dinamovistilor cine e seful
Flavia (sotie si mamica fericita)
ionella3003 spune:
imi doresc sa fie un meci frumos, lipsit de incidente violente... cer oare prea mult?!...
HAI STEAUA!!!!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
SunSmile spune:
HAI STEAUA!
Pana acum e cam...trist meciul! E liniste....dar....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
SunSmile spune:
L-a dat afara pe OGARARU! Bleax!
Si lovitura libera si....gol!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
impreuna spune:
Lasa Sun ca a iesit si Margaritescu, acu sunt in egalitate numerica :)
SunSmile spune:
Acum, daca ar fi sa spun drept....la Ogararu chiar mi s-a parut de roshu, la dinamovist nu prea! Dar....golurile conteaza...pe pricipiul "nu conteaza marimea, cat conteaza istetimea"
quote:
Originally posted by impreuna
Lasa Sun ca a iesit si Margaritescu, acu sunt in egalitate numerica :)
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
impreuna spune:
Mama ce ma enerveaza comentatorii Gradinescu e dinamovist, eu l-as taxa pt ca nu da dovada de impartialitate si obiectivitate, tot timpul ma enervez cand transmite tvr1.
Nesu saracu a fost faultat rau
ralnied1 spune:
la mine a picat cablul...
cat mai e scorul???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
SunSmile spune:
GOOOOOOOOOOLLLLL
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
SunSmile spune:
Stii care-i faza, Fla? Ca asta era chiar stelist cand l-am cunoscut eu....dar mai stii????
quote:
Originally posted by impreuna
Mama ce ma enerveaza comentatorii Gradinescu e dinamovist, eu l-as taxa pt ca nu da dovada de impartialitate si obiectivitate, tot timpul ma enervez cand transmite tvr1.
Nesu saracu a fost faultat rau
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven