Stelisti si steliste (3)
Raspunsuri - Pagina 10
krelia spune:
Haideti sa ne mai uitam inca o data la meci - e pe Realitatea Tv - ACUM
FORZZA STEAUA
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Catalin spune:
Iar a batut Steaua... e clar, suntem cei mai tari!
Forza Steaua! Dreseaza-i pe catzei duminica seara!
Catalin
Think pink!
SunSmile spune:
Eu nu ma uit, pentru ca ma apuca iar bocitu' de fericire!
Auziti mai stelistilor? Am si eu o intrebare! Astazi m-am certat cu toti pt Carlos. Toti cei care au vazut meciul la tv il "balacareau" ca a iesit aiurea la centrari, ca ca ca....
Mai fratilor...in prima repriza(cand a fost si cel mai greu) am stat aproape de poarta! A iesit senzational! La absolut orice minge, chiar cu riscul de a se accidenta sau de a-si accidenta colegii proprii(ceea ce s-a si intamplat). Pe stadion la acest meci k si la multe altele, toti isi manifestau nemultumirea fatza de Dica(ce-i drept...sunt de acord). DAR toata lumea era extaziata de Carlos si Banel. Mai oameni buni...voi stiti ca noi pe stadion la cornere, lovituri libere, centrari, intrari in careu NU aveam nici o emotie in ceea ce-l priveste pe Carlos??? Ne gandeam la fundasi, DA! Dar el ne dadea sigurantza! Acum, dupa toata polologhia asta, spuneti-mi voi cei care ati urmarit meciul la tv, cum a fost Carlos pe ecran???? Eu azi am fost pur si simplu siderata...ma asteptam sa fie atacati Oprita, Dica...poate si Cristea, DAR nu Carlos si nu Banel! Ei...astept raspunsurile voastre, dar REPET...a fost poate cel mai sigur jucator stelist de pe teren...ca deh, ne desparteau doar cativa zeci de metri!
quote:
Originally posted by krelia
Haideti sa ne mai uitam inca o data la meci - e pe Realitatea Tv - ACUM
FORZZA STEAUA
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
impreuna spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Iar a batut Steaua... e clar, suntem cei mai tari!
Catalin
Think pink!
Deci rapidistii nu mai au ce comenta, au ratat iar ocazia
Sun, mie in afara de o faza mai aiurea nu mi s-a parut ca a jucat rau Carlos. Atunci a fost nasol cand a iesit si s-a lovit de ceilalti (si-a sucit si degetul:) si a ramas poarta goala, cand a oprit Nesu mingea ca altfel era cea mai mare ocazie a Rapidului.
Atunci am avut emotii mari, in rest mi s-a parut ok.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Catalin spune:
Ce e frumos este ca rapidistii acuza arbitrajul returului uitand faptul ca in tur Steaua a avut un gol anulat cel putin la fel de discutabil ca si penalty-urile lor de pe Lia Manoliu, nu mai vorbesc ca si atunci a fost o faza de 11 m, dar nu s-a repezit nimeni sa strige ca rezultatul a fost viciat. Dar la atacul lui Maftei asupra lui Andrei Cristea ce a fost? Haideti sa cantarim cu aceeasi oca! Si sa nu uitam ca un penalty acordat nu inseamna neaparat un gol marcat...
Si-apoi nu a fost doar meciul de joi seara, ci si cel de acum o saptamana din Giulesti; acum au fost ei putin peste Steaua dar in tur Rapidul a avut noroc ca nu a luat inca 2-3 goluri, plus golul lor marcat pe o greseala de-a Stelei, nu dintr-o reusita a lor... dar asa vad unii doar jumatatea care le convine! E treaba lor, noi mergem in semifinale si ei sa se bata pentru Cupa Romaniei! In loc sa fie multumiti ca si-au depasit conditia si traditia, stiu sa se ia de oricine nu e de o parere cu ei.
va rog sa cititi si un articol pe care il consider impartial, desi e publicat intr-un jurnal apropiat dpdv politic finantatorului din Giulesti - www.gsp.ro/index.php?a=39480&shift=1" target="_blank">De ce Steaua si nu Rapid? Sau o declaratie rapidista pe www.totalsport.ro/stiri/Rapid-EXCLUSIV-Ionut-Stancu-Asa-a-vrut-Dumnezeu_21846.html" target="_blank">TotalSport.ro: "asa a vrut Dumnezeu, sa se califice ei". Sau o
Una peste alta, s-a calificat echipa mai buna dupa 180 de minute. La alegeri conteaza si un vot pentru a face diferenta, aici Steaua a fost cu 1% mai buna decat Rapidul, dar a fost MAI BUNA. Punct.
Forza Steaua! Lupta pentru Romania!
Si sa bateti duminica seara in groapa cu catzei!
P.S. 1: Uitati-va la www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/data/method3/tcoef2006.html" target="_blank">clasamentul coeficientilor UEFA al cluburilor: 1 - FC Barcelona, 2 - Arsenal Londra, 3 - AC Milan, 4 - Olympique Lyon, 5 - STEAUA BUCURESTI... Sau poate ca www.onlinesport.ro/sport/fotbal/cupa%20uefa/index.php?meniuId=35&viewCat=372&viewItem=9916" target="_blank">aceasta descriere e mai elocventa...
P.S. 2: Priviti cum suporterii care se considera "cea mai frumoasa si mai civilizata galerie din tara" si care striga pe stadion: "ne p...m pe Capitala voastra" stiu sa reactioneze in fata unui moment important pentru intreg fotbalul romanesc: un articol pe www.onlinesport.ro/sport/fotbal/cupa%20uefa/index.php?meniuId=35&viewCat=372&viewItem=9929" target="_blank">OnlineSport.ro
Pentru cei care nu stiu, galeria lui euroPoli Timisoara este infratita cu galeria giulesteana... No more comments!
Catalin
Think pink!
SunSmile spune:
Multumesc Flavi pt raspuns!
Multumim Catalin pt articole. Eu am devorat tot ce s-a scris/spus ieri despre 'subiect'.
Nu are rost...eu am realizat ca nu are rost sa intru in polemici cu rapidisti sau cu dinamovisti "inchipuiti" rapidisti. M-a durut o parere ieri: "Sa dea Domnu sa va bata englezii, k sa ne faca noua dreptate!" Moment in care am explodat si am replicat:"doar niste neromani pot tine cu o echipa straina"! E pacat! Sincer, din tot Rapidul, ramane o admiratie pura pt Razvan Lucescu. El i-a adus pana aici si tot el a avut puterea sa-si "adune" jucatorii de pe teren si sa-i consoleze. In rest...jucatori, patron, presedinte, galerie...toti au reactionat dezamagitor si nu am vazut decenta! Nu au stiut sa piarda! Am facut si eu sport si stiu cum e: stiu cum e sa-ti savurezi victoria zgomotos DAR si cum e sa-ti recunosti infrangerea cu demnitate. Fratilor, dincolo de faptul ca merge Steaua noastra mai departe, ar trebui gandit ca Romania merge mai departe. Ar trebui vazut ca s-a reusit o performanta pe care nimeni nu mai avea puterea sa o creada! Dar asta e! Mergem inainte cu Dumnezeu in suflete si cu speranta ca baietii nostri vor arata si in semifinale ca merita sa fie Campionii Romaniei! Doamne Ajuta!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
delice spune:
elice Glorie STELEI, cinste RAPIDULUI !!! Eu cred ca sunt cele mai potrivite cuvinte. Nu inteleg de ce atatea comentarii referitoare la victoria STELEI.... chiar am apreciat fair play-ul cu care au jucat stelistii, nu de alta dar fata de rapidisti sa ma scuzati dar au facut absolut orice ca sa "pescuiasca" un corner, un fault, au fost in stare de tot felul de simulari numai sa primeasca o lovitura de la 11 m. Arbitru a fost foarte corect si deciziile sale le-am apreciat ca fiind la obiect!!! Nu a fost de vina arbitrajul pentru infrangerea rapidului, ci jocul lor! Si sa fim putin realisti... daca ar fi mers Rapidul mai departe ar fi fost jale, pt ca jucau fara trei oameni importanti ei fiind suspendati pt urmatoarea etapa datorita cartonaselor galbene (asta in cazul in care ar fi jucat-o... ) si ma refer aici la Niculae, Badoi si Rada... deci s-ar fi innecat imediat!
In schimb Steaua e putin mai norocoasa sau vorba unui amic de-al meu care este rapidist " voi (Stelistii) aveti soarta" , chiar daca a ramas fara Victoras Iacob, a dovedit ca alaturi de un antrenor foarte curajos care a adoptat o tactica foarte buna poate juca la fel de bine. Cristea, Nicolita si Petre Marin au fost jucatorii de baza si numai laude la adresa lor, au alergat si s-au zbatut pentru a merge mai departe !!! Si drept urmare si merg mai departe si noi stelistii avem incredere totala in ei si suntem convinsi ca si meciurile cu Middleborough se vor termina victorii ale Stelei ! Imi pare rau ca Rapidul a fost eliminat de Steaua, dar asta este viata si mai bine sa ne bucuram ca totusi am ramas cu o echipa in semifinale si mai mult decat atat haideti sa nu uitam ca Romania a fost singura tara care a avut doua echipe din acelasi oras pana in sferturile de finala !! ...cine a mai fost ca noi ????
Forza STEAUA !!!
Alina
Claudelu spune:
Am o intrebare pentru voi
I-am promis sotului ca daca castigam il las sa mearga la meci...aveti idee cat costa biletu?? ca vreau sa stiu cati bani pun deoparte pentru meci
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
SunSmile spune:
Pai nu stiu, dar banuiesc cc ca va fi ca acum. Adica..peluze 200, tribunele I si II 500, tribuna 0 1 mil. Deci...depinde de el...La 0 va gasi numai daca are pile, in rest nu le pun in vanzare, pt ca sunt multe "personalitati" care nu merg la oficiala si doresc tribuna 0. Succes si sa dea DD sa fim iarasi fericiti!
quote:
Originally posted by Claudelu
Am o intrebare pentru voi
I-am promis sotului ca daca castigam il las sa mearga la meci...aveti idee cat costa biletu?? ca vreau sa stiu cati bani pun deoparte pentru meci
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
ratusca1977 spune:
In sfarsit, daca mai era un secret, acum toata lumea stie ca presedintele e stelist...mai multe cititi www.ziarulcn.com/article/aid/32231/BASESCU-STELIST-DE-NOAPTE/" target="_blank">AICI
Oricum Rapidul putea sa dea dovada de fair-play si sa mearga si ei la restaurant cu STEAUA si Basescu. Dar ce vorbesc eu aici...la cate scene de huligani au facut la sfarsitul meciului ...mai bine ca nu au venit
HAI STEAUA-EINDHOVEN 10 MAI 2006!!!