Stelisti si steliste (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Catalin tare de tot poza cu Maldarasanu... chiar exprima cum stiu ei sa piarda... vai de capul lor sec!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001

http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

...si pentru ca o bucurie nu vine niciodata singura, suntem aproape sa avem emoticonul nostru de stelisti adevarati pe forum! Prietenii de la www.steauaonline.com/forum/viewtopic.php?t=72" target="_blank">SteauaOnline (multumim pentru ajutor!) au realizat cativa smilies, deocamdata statici, dar sunt super!!! Iata-i: www.steauaonline.com/forum/images/smiles/icon_steaua.gif" target="_blank">suporter cu steag si www.steauaonline.com/forum/images/smiles/icon_fcsteaua.gif" target="_blank">suporter cu fular Mai sunt cateva insa ele nu vor avea nici o sansa pe DC!

Revin cu propunerile facute in episodul trecut:

1. www.panificiocani.it/post-2908-1091536167.gif" target="_blank">pasiune ros-albastra
2. www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi2.gif" target="_blank">ultras
3. www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi27.gif" target="_blank">stelist cu steag
4. www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi6.gif" target="_blank">o bere la meci
5. www.panificiocani.it/saltaperlasamp.gif" target="_blank">cine sare, Armata Ultra!
6. www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi24.gif" target="_blank">valuri

Sa ne punem pe vot si sa-i propunem adminilor? Sau sa aleaga ei? Ori ni le da pe toate?

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ce haios e suporterul cu steagul steaua.... si imi plac si cei cu valuri

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu vreau toate emoticoanele ca toate-mi plac
Catalin, buna treaba

boreu esti o scumpa ca ti-ai facut timp pt mine, m-am uitat pe site-ul respectiv de unde se pot incarca pe telefon si am vazut ca al meu nu e compatibil, probabil de aia nu am primit ce mi-ai trimis. Dar multumesc oricum mult de tot Luna asta cred ca imi cumpar alt mob. care musai trebuie sa se inscrie in categoria "compatibil"

In poza aia cu Maldarasanu, mai tare ma enerveaza nenea ala care se amuza si aplauda

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Apai vreti detalii despre comportamentul galeriei rapidiste...va dau, ca doar am fost pe stadion.
Inainte de meci, crainicul stadionului(super tare) ne-a repetat de jde' mii de ori sa nu raspundem la provocari, sa ne incurajam echipa.
Si la vestita : Tribunele sa strige STEAUAAAA si Peluzele VICTORIE, rapidistii ne raspundeau cu **ie. Apoi noi strigam foortza Steaua...ei **ie Steaua. Apoi tampitul ala cu creasta(constantin parca-l cheama) a venit la o parte a galeriei la gard si le-a spus numai cuvinte obscene si chiar amenintzari. Cand Carlos a iesit la antrenament si s-a dus si facea plecaciuni in fatza lor, au inceput sa fluiere si sa curga injurii potop. Pe tot parcursul meciului, de foarte putine ori strigau ceva pt propria echipa, in majoritatea timpului strigand impotriva Stelei. Raspunsul nostru...sunteti penibili si uuuuuaaaaa. ATAT! La sfarsitul meciului ati vazut si voi. Pacat, mare pacat. Rapidul k echipa as fi felicitat-o...dar dupa cum au reactionat si jucatorii(vezi maldarasan care si-a dat chilotii jos in fatza galeriei steliste)....ma abtin! Deci...in opinia mea si sa ma scuze rapidistii...au pierdut toata munca de imagine din sezonul asta, cu ccc comportamentul de aseara! Pacat!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

impreuna vreau si eu linkul cu site-ul sa-mi descarc imnul Stelei...please...

Mergi la inceput

Si multumim CATA! Vezi ca te cauta cei de pe forumul respectiv!...io k baba curioasa
Mie imi plac toate(inclusiv cele nepermise). dar vot clar pr valuri si steag!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

ratusca uite aici: http://www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=logo

sun ce-mi place ca ai zis, ca dupa presa nu te poti lua tot timpul, nu sunt f obiectivi.
Da am vazut ca si inainte de inceputul meciului suporterii rapidisti au sarit la bataie, si acolo nu putea fi vorba ca nu s-au calificat.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Desi au avut o revenire spectaculoasa aseara, uite totusi ca nu sunt foarte increzuti...
Conform iclanarkshire.icnetwork.co.uk, antrenorul englezilor de la Middlesbrough , Steve McClaren , a declarat despre meciul din semifinalele Cupei UEFA

"Nu o să fie un meci usor împotriva Stelei, trebuie să obtinem un avantaj! Vedem o semifinală, dar o semifinală nu este de ajuns. Trebuie să profităm de această ocazie și să ajugem în final㠔
Noi speram sa NU ajungeti in finala...

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

impreuna vreau si eu linkul cu site-ul sa-mi descarc imnul Stelei...please...

De cate ori Steaua marcheaza pe teren propriu, la statia de amplificare se aude melodia "Maria", cantata de trupa Scooter. (...) Fanii Stelei pot intra azi pe www.gsp.ro/index.php?c=2" target="_blank">siteul Gazetei unde pot downloada www.filelodge.com/files/hdd9/226220/scooter-maria.mp3" target="_blank">cantecul lui Scooter!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput