Stelisti si steliste (3)
Raspunsuri - Pagina 8
impreuna spune:
www.youtube.com/watch?v=jcPLaeYjIYM&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Egsp%2Ero%2Findex%2Ephp%3Fa%3D39418%26p%3D2" target="_blank">Savurati atmosfera de la finalul meciului
"Maldarasanu si alti rapidisti au facut semne obscene catre suporterii stelisti, iar Maftei si-a dat pantalonii jos in fata galeriei ros-albastre"
Flavia (sotie si mamica fericita)
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
pE MINE M-A SCOS DIN SARITE COMENTARIUL LUI iOANITOAIA...ups scuze casplocku...se vedea clar cu cine tine...m-a socs din sarite la maxim...dar nici pana in faza sa dau cu televizoru pe geam cum a facut ieseanul ala
nu stiu daca e bine sau nu e bine ca am cazut cu Middlesbrough Englezii joaca aerian Doamne ajuta!
la servici toti se uita la mine ca la masini straine, ca am o voce de invidiat vorbesc in soapta ca sa inteleaga si ei ceva Aveam sedinta dar nu m-am dus ca oricum nu puteam vorbi
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
si pe mine m-a enervat jupanul Ioanitoaia! Cine l-o fi pus sa comenteze?!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
impreuna spune:
Eu sunt "revista presei" de azi:)))
"A fost un joc nervos si în principal ultimele zece, 15 minute, cand ei au fost peste noi, ne-au sufocat. Am reusit sa controlam jocul, dar ne-am temut putin. Din fericire totul a fost bine. Am reusit sa nu primesc gol, dar am jucat cu un deget fracturat 25 de minute. S-a intamplat la o faza, in urma unui duel cu un adversar. La inceput nu am simtit nimic, dar mi-am dat seama ca era ceva rau deoarece degetul era moale. Cand am vrut sa-l misc am simtit o pocnitura. Pana la urma am pus degetul la loc", a spus Carlos.
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Daniel Oprița: "Sîntem campioni la scorurile de 0-0. Am sperat să ajungem departe, dar nu chiar în semifinale. Îmi pare rău de Rapid, pentru că dacă nu ne întîlneau pe noi poate mai treceau și ei măcar un tur"
Nicolae Dică: "Trofeul este din ce în ce mai aproape. Este cea mai mare bucurie din viața mea"
Dorin Goian: "Steaua a jucat la rezultat. Și Rapidul a evoluat bine, dar noi sîntem mîndri de munca depusă"
Sorin Paraschiv: "Este cea mai importantă zi din viața mea. Trebuie să le mulțumim sorților, pentru că Rapid s-a dovedit cel mai accesibil adversar posibil"
Iar Banelu nostru drag a spus ca dedica aceasta calificare, suporterilor si familiei lui!
Bravo Lor!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
andreea_trend spune:
Super pozele Sun... te-am cautat azi-noapte prin multime... ...
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
PE MINE M-A SCOS DIN SARITE COMENTARIUL LUI iOANITOAIA...
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Pe mine postul pe care a fost transmis... din 10 in 10 min ba nu mai aveam sunet... ba se strica imaginea...
Noroc ca il aveam si pe radio....
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
SunSmile spune:
Eram p'acolo..uda fleashca, imbratzisandu-ma cu toata lumea si fericita nevoie mare!
quote:
Originally posted by andreea_trend
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
boeru spune:
Bey fratilor eu era sa mor de inima! Ce meci!
Vreau sa va zic ca am visat ca jucam cu Shalke 04 finala dar m-am trezit si nu stiu daca i-am batut sau nu!
Bravo Steaua!
Mie mi-a placut de Oli care a zis ca le multumeste celorlalti antrenori pentru ca au format echipa!
Si noi le multumim!
Zenga, Protasov!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
Catalin spune:
Continui "revista presei" cu un articol superb publicat de Gazeta Sporturilor, din care redau un fragment:
Steaua merge in semifinale pentru ca are trecut, stapaneste prezentul si provoaca viitorul. Ce inseamna sa ai trecut in fotbal? Mult, cat o era geologica. Blazonul te obliga si iti ofera o anumita stare de imunitate. E un soi de armura, pe care trebuie doar sa stii sa o folosesti. Castigi si te califici nu pentru ca esti mereu peste valoarea adversarului, ci pentru ca stii, simti, mirosi ca el te respecta, se teme. Ati vazut Milanul batranilor Costacurta si Maldini in fata manjilor lyonezi Govou și Fred. Ceva asemanator s-a petrecut aseara pe Stadionul National. Un strop din nebunia lui Laca, luciditatea lui Loti, fervoarea lui Gabi Balint si inspiratia lui Duckadam s-a raspandit ca ploaie invizibila peste aceasta echipa stelista care mai are totusi o bucata de drum pana la starea de gratie numita Sevilla '86. (www.gsp.ro/index.php?a=39421&shift=1" target="_blank">click pentru continuare)
Iata ce a realizat Steaua prin calificarea de aseara:
Accederea Stelei in semifinalele Cupei UEFA ne propulseaza in acest moment pe locul 10 in clasamentul UEFA. Pentru a putea sa inscriem o echipa direct in Liga Campionilor 2007-2008, Steaua trebuie sa mai obtina cel putin o victorie si o remiza. Pe locul 9 este Rusia, tara care a ramas fara nici o echipa in competitiile europene. (www.gsp.ro/index.php?a=39431&shift=1" target="_blank">click pentru tot articolul in ProSport)
...apropo de coeficienti, priviti intreg www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/data/method3/ccoef2006.html" target="_blank">clasamentul coeficientilor UEFA. Comentariile par de prisos...
Tot la "no comments" pun si o www.gsp.ro/images/content/articles/2006/4/39438/06maldaga-1425107066dd734e6515a_600_591_.jpg" target="_blank">fotografie sugestiva pentru Rapid si modul in care au primit infrangerea si eliminarea din cupele europene. www.gsp.ro/index.php?a=39438&shift=1" target="_blank">Articolul si poza apartin GSP.ro.
Catalin
Think pink!
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Eram p'acolo..uda fleashca, imbratzisandu-ma cu toata lumea si fericita nevoie mare!quote:
Originally posted by andreea_trend
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Imi inchipui... chiar daca eram acolo... nu cred ca ma recunosteai in momentele alea
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze