Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Miro Am primit PM. Nu am primit insa mail cu parola???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

cred ca sunt ok. Am citit PM-ul tau
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Mirona, ai putea, te rog, sa adaugi la mine, pe lista, Civic Hospital (unde o sa nasc) si numele doctorului: Susan McFaul. Multumesc anticipat.

Un weekend placut tuturor.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 8+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza....sunt foarte agitata si indispusa, am o stare de disconfort care ma enerveaza. ieri am avut o zi foarte urata. am trecut prin niste momente care m-au afectat si acum sunt ingrijorata pentru bebicul meu....cand ar trebui sa intru in panica?...ma tot gandesc cat rau i-am facut involuntar si daca mai e ok....in afara de starea de disconfort pe care o am, alte simptome nu sunt. ar trebui sa ma ingrijorez???burta m-a durut...dar o durere ceva la stilul mici junghiuri....nu au persistat dar au fost,in asa fel incat sa ma gandesc daca totul e in regula sau nu...

va pup si aveti grija de bebe shtrumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patris spune:

salutare gravidutzelor

nu am mai scris de multisor dar.......... sunt bine si bebe e la fel, hematomul a disparut!!!!!!!!!!!!!!!!

sunt tare fericita, samburelul (ieri l-am vazut la eco) are 3.62cm si e tare activ mititelul, i-am vazut capul si manutele si piciorusele............ ne-am (eu cu sotul) indragostit deja de el

Miro nici eu nu am primit PM

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salutare gravidutzelor !!!!
Eu nu am mai intrat cam de multisor,ma lupt cu greturile de dimineata pana seara (cu mici pauze),nu am chef sa mananc nimik,beau numai apa,iaurtul cu cereale este la putere,m-am procopsit si cu un pui de rosu-n gat pe care-l tratez cu Vit.C efervescenta (pe care-mi vine s-o vomit ) si cu Proposept.
Eu sunt pacienta dr.Moisa si din cate am vazut pe prima pagina si Realitatea,parca !
Va pupicesc si plec in pat sa ma lupt in continuare cu greturile !Da` las` ca pleaca ele (la mine-s la patrat,nu?)

http://photos.yahoo.com/verocika2002
8+ de doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna, esti la d-na dr.Moisa sau la d-l dr.Moisa?
merci

quote:
Originally posted by veronici

Salutare gravidutzelor !!!!
Eu nu am mai intrat cam de multisor,ma lupt cu greturile de dimineata pana seara (cu mici pauze),nu am chef sa mananc nimik,beau numai apa,iaurtul cu cereale este la putere,m-am procopsit si cu un pui de rosu-n gat pe care-l tratez cu Vit.C efervescenta (pe care-mi vine s-o vomit ) si cu Proposept.
Eu sunt pacienta dr.Moisa si din cate am vazut pe prima pagina si Realitatea,parca !
Va pupicesc si plec in pat sa ma lupt in continuare cu greturile !Da` las` ca pleaca ele (la mine-s la patrat,nu?)

http://photos.yahoo.com/verocika2002
8+ de doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

neata
patris ma bucur mult ca a disparut hematomul si tu cu bebe sunteti bine.
eseea si eu inerc aum sa fac mai putin efort(curatenie insa nu pot sa nu fac parca acum am o energie si mai mare ca inainte si vreau sa fie totul luna.)
Fetelor vorbeam cu miro si zicea ca si-a cumparat o carticica pentru bb din germania in care treci toate datele despre el de cand este in burtica ta..as vrea si eu asa ceva voi ati vazut pe aici pe la noi si daca da imi ziceti si mie unde in Bucuresti?

V-am pupat.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neata fetelor,
am mai trimis o data mailul, de data asta pe PM, tuturor fetelor de la care nu aveam vesti. Cele care nu-l aveti activ ... nu-l veti putea viziona ... pana nu-l activati. Daca nici acum nu reusim ... ramane sa ne contactati pe mailul comun.

Patris BRAVO mami, ai vazut daca esti cumintika in pat? Bravo. Sa cresca mare si in siguranta samburelul.
Fetelor care va faceti probleme fara stres ... si fara nervi, acum e cea mai grea perioada, luati-o incet si nu va mai faceti probleme.
alina.n incepe cautarea prin librarii si intreaba de cartea bebelusului. Cred ca varianta romaneasca este numai primul an al bebelului. Daca nu gasesti (ceea ce nu cred - mai ales in Buc) o cumpar eu de aici, cand vei stii exact ce vei avea ... si ti-o trimit cu posta, ok?

WECK-END-ul ASTA E BABY EXPO la Timisoara.
Am fost si noi putin. Am luat la pliante ... de amsa citesc de acum si pana nasc. Mi-am cumparat un costumas, pantalon si bluzita ... pentru mers la lucru. Pantalonii sunt din aceia care ii tot largesti functie de marimea burticii. pentru servici imi trebuia ceva .... ca pe acasa merg si haine mai largi (indeosebi de-ale sotului).

Am primit de la MILUPA o carticica fff subtirica in genul cum am eu. Se numeste Pasaportul bebelusului si in el completezi la fel ca si in carticica mea: poze, date personale, nasterea, cresterea pe saptamani, vizite la medic, vaccinuri, imbolnaviri, diferite performante ale bebelului (rasucirea, mersul de-a busilea, ridicatul statul in picioare, mersul), jucarii favorite, dintisorii, primele cuvinte.
Hai ca v-am zapacit deja. revin mai pe seara.
toate burticile.

Miro9+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Patris ma bucur foarte mult pentru tine ca a disparut hematomul. Vezi ca se poate?

Am pus poze pe yahoo, pe contul nostru al mamicilor de nov-dec... si cred ca este minunata ideea Mironei de a ne cunoaste macar virtual. va invit sa vizitati albumul ramsan

Fetelor care au stari anxioase, de neliniste, de disperare din cauze necunoscute, sa stiti ca raspunsul sta tot in puterile voastre: sunteti putin insarcinate, iar hormonii va joaca feste. Sa nu va mire daca va veti surprinde razand cu guar pana la urechi pentru ca intr-o clipa sa se schimbe starea voastra si sa plangeti in hohote. Se mai intampla... si v-o spun din propria mea experienta

Despre mine sa va spun ca sunt ok, nu mai curge nimik, am stat cumincioara in patut cu toate ca trebuie sa-mi pregatesc casa de sarbatori... dar le voi face eu pe toate pana atunci..usor usor

Va urez week-end placut, cu mai putine greturi si cu mai mult soare.

Ramona 9+

Mergi la inceput