Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

si eu vreau sa ma inscriu pe lista viitoarelor mamici decembrie
dta nastertii: 12/03/1976
UM 7.03.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Veronici, bubi, laura bine ati venit !
Speram sa va fie sederea cat mai placuta
Dbunny 8 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Desiree bine-ai venit si tu iubitá

Dbunny 8 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

desiree bine ai venit in ... fug imediat sa te trec si pe tine in listutza noastra.
GATA. Esti pe lista. Felicitari pentru burtika si asa sa fie ... sa fi 24 din 24 cu noi. Bine ai venit!

Arthurana scumpa ... aici sunt ... chiar intrebam zilele trecute de tine. Cum te mai simti? Sigur ca norocul se va schimba cu noua locatie. Stii cum se spune ... la casa nou ... tre sa vina si bebe.
Bafta multa si tarie la fel s-o luati de la capat. Ai grija de tine.

Noi am fost azi la eco. Inca nu am primit poza ... tati l-a vazut in toata splendoarea lui ... eu cand sa ma uit .... a fugit strengarul.
La mine s-a vazut numai capul din profil si manuta ... care parea ca se misca. M-a distrat dr. ca voia sa-i numere degetelele deja. La cat misca ... am lasat-o pe data viitoare.
Asadar avem 33 mm fara picioruse ... deci sigur un lungan ca ta-su si inimioara bate cu 192 batai pe minut.
Am un calup de analize de facut ... si ne vedem peste 2 saptamani.
Cam asta sunt noutatile.

Fetele care nu au datele complete in listutza ... faceti un efort si scrieti-le ... s-o avem completa. daca mai doriti ceva in lista ... spune-ti, ok?

Pupici la toate si mai vb.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Bun venit,noilor burticute si-mi pare tare rau de vestile rele aflate.Sper ca fetele sa gaseasca puterea necesara pt a o lua de la capat,sa nu se lase coplesite de durere si sa ramina la fel de motivate in dorinta de a avea bb .Stiu ca nici un fel de cuvinte nu suplinesc golul si durerea pricinuita,dar intr-un fel al meu vroiam sa le spun ca sint alaturi de ele.Atita tot !
Despre mine ce pot sa va spun,ca ma fixez poate prea tare in sarcina asta,ca vreau sa treaca timpul mai repede pina la echografia de 10 sapt,si sa ma asigur ca totul e in regula,ca din cind in cind mai am acele scurgeri care acuma sint galbui,si care nu mai stiu cu ce sa le relationez.OFF!!!! Azi m-am apucat si am incercat o prajitura noua,asa ca sa ma distrag...cum nu ma pot plimba,am gasit repede un substitut.Pupici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miro...cum adica nu e bine sa ai intepaturi la burta? de ce?
eu am niste junghiuri pe care le-am avut de la inceput....din cauza asta mi-a dat sa iau no-spa....nu persista dar exista...eu tot intepaturi le zic.. ce zici?

quote:
Originally posted by Mirona

Laura13 bine ai venit la si la fel ... bine ai venit in .
Stai linistita ca sunt normale aceste dureri ... ca de menstra ... insitente sa nu fie, la fel intepaturi sa nu ai. Cel putin asa mi-a spus mie dr. a mea.
Vreau sa te trec si pe tine in listutza noastra ... ne dai cateva date?
Ziua nasterii tale, ultima menstra, DPN-ul micutului daca il stii.
Te astept. Sa nu-ti faci probleme cu mesajele tale ... pana la 10-15 mesaje vei fi moderata asa ca vor aparea ceva mai intarziat. Trece si monitorizarea asta.

bubi26 abia acum o aparut mesajul tau ... asa ca editez ... sa-ti urez si tie bine ai venit in .Fug sa te trec in listutza ... si sa auzim numai de bine. Felicitari pentru reusita. Trei ani ... Doamne!
Te rugam ... fara timiditate .. .suntem aici sa ne sustinem una pe alta ... sa ne ajutam una pe alta, sa ne impartasim simtamintele si temerile. Asa ca ... scrie-ne.

Miro10+
am o nepotica talentata

dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Miro scumpo, nu am stiut aia cu casa noua si bebe..dar e bine de stiut...Sa dea Dumenzeu asa sa fie. Este amuzant, ca apartamentul este nou construit si noi suntem primii care ne mutam in complex..
Va trebui sa am 4 joburi eu si 5 Dave ca sa platim chiria..dar e frumos tare...glumesc..
Pupici multi de tot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

dolores ai voie sa ai intepaturi ... dar sa nu persiste. Sa nu fie dureri care nu se mai opresc. De aceea ti-a dat si no-spa. Si tu zici ca nu persista ... deci ... NO PROBLEM. Stai linistita ca stresezi bebelu.

Arthurana frumos frumos ... 9 job-uri ... ok. de acord, dar fara stres, da? si multa putere de munca va doresc.

Dbunny s-a executat poza la album. DAR: poti intra chiar tu la albume, apesi pe link-ul de pe prima pagina, dai Sign In si introduci parola si userul primite de la mine pe mail sau pe PM. Apoi te duci la albumul tau, apesi pe el, si dai sa incarce alte poze. Ia incearca si tu. daca nu te descurci ... dai o strigare si te mai ajutam si noi. Bafta.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Gratiela, Essea va ma rog la Dumnezeu sa va dea putere sa treceti si peste durerea asta, nedreapta dupa atata asteptare. Am trecut si eu prin experienta unui avort spontan la 6 luni! cand deja ne pregatisem totul si asteptam sa vina momentul, dar tot speranta si sustinerea sotului meu m-au ajutat sa trec peste socul asta. Cand veti avea bucuria de a fi insarcinate din nou veti fi deja mult mai puternice si veti privi altfel lucrurile, sunt sigura. La mine bucuria a venit dupa doi ani de incercari si tocmai atunci cand ar fi trebuit sa ma internez pentru a face instilatii, apoi laparo pt trompa stanga, dar se poate si asa... BBele meu este un luptator la fel ca mine, sunt sigura, asa ca totul va fi bine.
Va rog doar sa nu renuntati pentru ca viata e frumoasa, iar speranta moare ultima, nu-i asa?

Dupa ce le-am consolat pe prietenele noastre, le urez bun venit noilor .... sedere placuta printre noi. Laura13 esti ieseanca...la fel ca mine. Ma bucur foarte mult pentru tine .

Pup toate burticile

Ramona 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor va multumesc mult pt incurajari. Este insa fff greu, ieri am facut chiuretajul...

va doresc numai bine, poate ca voi mai intra din cand in cand sa va citesc si sper din tot sufletul sa nu mai treaca nimeni prin asta.

Mergi la inceput