Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
mami_n-d_06 spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Ma numesc MAMI si sunt noul user care va va deschide capitolele. Detalii despre acest user le-ati primit pe mail sau pe PM. Acest user va fi folosit numai la deschiderea capitolelor, la completarile noastre ce le vom aduce listutzei, eventual un link doua daca gasiti ceva interesant.
Multumesc de atentie si ne vdem la capitolul urmator (cand va fi cazul).
carla2005 spune:
Am vrut sa dechid un nou capitol dar nu ma pricep asa ca scriu aici!
Am fost luni la ecograf si bebelul este OK, i-am vazut viitoarea inimioara pulsand suntem in 7 saptamani si 2zile dupa cum spune ecograful...dar nu are cum dupa calculele mele sunt in 6 saptamani si 5 zile! In fine bebelul s-a prins in partea dreapta si din cauza asta ma intepa si ma durea pe mine in dreapta! Si eu am intepaturi si dureri dar nu sunt persistente...ca ma speriasem!
Problema e ca mi-a zis la ecograf ca am uterul in forma de inima (adica bicorn) la inceput nu m-am ingrijorat dar am mai studiat si am vazut ca nu e chiar bine! Mai are cineva problema asta?
Carla2005
6+
tania-z spune:
Draga Mirona 
nu stiu daca ma mai stii de cand bantuiam impreuna pe teritoriul aspirantelor! Am intrat intamplator la subiectul vostru, plina de nostalgie, fiind si eu o mamica de noiembrie-decembrie2005. Acum am un baietel scump si terorist, pe nume Stefan - in curand implineste 4 luni.
Ma bucur foarte mult pentru tine si iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos care sa te bucure mereu precum in ziua in care ai aflat ca esti mamica lui!
Te imbratisez,
Tania-z
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Mirona spune:
tania-z felicitari pentru bebe Stefan. Multumesc mult de urari, normal ca-mi mai amintesc de perioada aceea ... cand primisem bonus 5 zile de VIP pe ferilityfriend si nu stiam cum sa abuzez de el, cum invatam una de la alta sa ne completam graficul de temperatura acolo, cum sa interpretam fiecare simptom pe care-l simteam.
Merci inca o data de urari si sanatate multa familiei.
carla2005 imi pare rau de vestea cu uterul bicorn, nu stiu ce implicatii are, sa ne dai si noua detalii, ok?
Capitol nou se deschide abia cand ajungem pe pagina a 10-a. Pe fircare pagina incap 15 postari ... indiferent cat de lungi sau scurte sunt.
Capitol nou ... se deschide efectiv ca un subiect nou ... numai ca are continuitate de ex. la noi va fi nr. 5 urmatorul.
Trebuie manevrat cat de cat rapid ... daca e un moderator prin preajma ... si vede deja nr. 5 deschis ... il inchide imediat pe nr. 4. Asadar atentie. Am sa fac deseara un fel de prezentare ... cu poze si exemplificari ... si o s-o pun pe mailul comun ... sa puteti invata si voi ... care doriti.
DAR: pe fiecare pagina 10 sa ne hotaram care dintre noi o face si anuntam (Ma duc sa deschid cap nou ... ceva de genul) ... sa nu ne trezim ca se deschid shpe capitole cu nr. 5.
In rest ... mai vb deseara ... ma apuc de lucru. 
Miro
10+am o nepotica talentata
roana spune:
ce faceti fetelor?
eu mult mai bine nu mai am greturi decat seara si atunci vomit cam odata pe zi.
ieri am fost la coafor, m-am facut bela m-am vopsit si tuns putin si m-am simtit tare bine. apoi am fost la comsetica, asa bine e sa ai grija de tine:)
in rest astept concediul de paste ca sunt cam obosita si am avut tare mult de lucru si mai am inca dar...va trece tot.
acum ne cautam teren sa ne facem casa si e mare nebunie si cred ca ce ne asteapta....dar bebele ne motiveaza si chiar daca va dura ceva mai mult decat un apartament va fi cu siguranta mai bine pentru toti.
cam asta.
in rest...o vreme super nasoala. frig si ploaie dar trec si astea.
va pup si aveti grija de voi
dolores spune:
fetelor, am si eu o intrebare si totodata o nelamurire: in perioada sarcinii am voie sa ma vopsesc? ca sunt pareri impartite..si sincer nu stiu ce sa fac..nici asa nu pot sta, dar nici sa-i fac rau lui bebe..
dolores 6+
almo spune:
Buna mamicutelor!
Am fost ieri la eco si sunt tare incantata. Bebeluta arata foarte bine, are deja ochisori, gura, nas, maini si picioruse mici. Are 2.5 cm la 9 saptamani si inimioara bate cu 168 batai pe min. Doctorul a zis ca se prezinta foarte bine. A vazut si un mic fibrom acolo dar se pare ca e ok si nu afecteaza bebelusu. Sentimentul care m-a incercat acolo a fost straniu, ceva ce nu am mai simtit niciodata. Imi venea sa plang.
Am aflat tot ieri de la doctor ca si aici sunt medicamente de greturi care nu afecteaza bebelu' si sunt incantata ca le pot folosi in caz de nevoie. Culemea dar parca de cand le-am luat nu mai mi-e asa rau.
Le doresc bun venit mamicutelor noi!
Moni 9+
roana spune:
draga Dolores,
eu m-am vopstit. am intrebat in stanbga si dreapta si cica e Ok daca o faci in spatii largi (sa nu se inhaleze vaporii aceia) un coafor mai mare e Ok![]()
si daca o faci cu vopsele profesionale tot de la coafor alea sunt mult mai bune si nici nu au atata amoniac.
intreaba si tu doctorul. eu zic ca e Ok si am multe prietene care s-au vopsit si au bebi Ok.
cred ca conteaza sa fim mamicute frumoase. adica sa stau asa nevopsita 9 luni cred ca nici beb nu ar vrea :)
normal ca el e pe primul plan dareu zic ca e OK.
parerea mea. va pupicesc
dolores spune:
multumesc mult de informatie
quote:
Originally posted by roana
draga Dolores,
eu m-am vopstit. am intrebat in stanbga si dreapta si cica e Ok daca o faci in spatii largi (sa nu se inhaleze vaporii aceia) un coafor mai mare e Ok
si daca o faci cu vopsele profesionale tot de la coafor alea sunt mult mai bune si nici nu au atata amoniac.
intreaba si tu doctorul. eu zic ca e Ok si am multe prietene care s-au vopsit si au bebi Ok.
cred ca conteaza sa fim mamicute frumoase. adica sa stau asa nevopsita 9 luni cred ca nici beb nu ar vrea :)
normal ca el e pe primul plan dareu zic ca e OK.
parerea mea. va pupicesc
dolores 6+
marair spune:
Salutare, mamici!Sunt si eu un samburel de 4 saptamani
Mma mea e foarte ingrijorata ca de ceva timp o doare burtica, asa, ca si cand i-ar veni CM-ul.Ce e drept nu e o durere permanenta, dar tot cu frica in san sta.Acum o las si pe mami sa scrie...Buna, dragele mele!Intr-adevar, sunt o mamica tare emotionat si fricoasa.Prima zi a ultimei menstruatii a fost 27 febr, ovulatia:18 martie,se va naste in jur de 1 dec 2006.Am fost la dr sapt trecuta si totul era bine:pt sapt 3 avea 6.1 mm si inimioara batea, nu gluma.Dar din cand in cand, mai ales dimineata, ma doare burtica.Mentionez ca iua 4 Utrogestan pe zi, 2 dimi si 2 seara, ovule intravaginale si 4 MagneB6, ca tratament de sustinere sarcina.De ca ma doare atunci burtica?Stiu ca uterul se mareste si mai se intins si ligamentele, dar tot mi-e frica de contractii.Nu stiu, daca azi va fi ca ieri, il sun pe dr sa vad ce mai imi da.Eu ma mai duc la el peste o sapt, dupa Pastele Ortodox, dar pana atunci sunt morcovita rau.Din cate stiti voi, de ce apar aceste dureri si cum pot fi combatute?Ce tratamente de sustinere luati voi?Va pup si astept raspunsul vostru cu nerabdare!!!