Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 11

fatima spune:
Multumesc mult, dolores, pentru informatii...intre timp am sunat si eu la un centru de analize de la noi si mi-au explicat.da, din secretie mi-au zis si mie ca se fac. azi ma duc si eu sa-mi recolteze. aici, la ploiesti, la centrul panaceea, costa 970.000 ureaplasma, mycoplasma, chlamydia.

fatima spune:
pe toate celelalte din listuta ta le-am facut..ramasesera doar astea 3, de care nu auzisem.

bubi26 spune:
 Bine v-am gasit la acest forum
. Nici nu va dati seama cat ma bucur si pentru voi si pt. mine, care am asteptat timp de 3 ani sa se intample o asa minune
!!
Ma inscriu si eu aici, cam timida, pe lista mamicilor de noiembrie-decembrie. 
Data nasterii: 26.06.1972, UM: 02.02.2006.
sa auzim numai lucruri bune

fatima spune:
 hai ca m-am lamurit si de ce nu-mi daduse Tutunaru de facut analizele astea..am citit pe site-ul lui :
"..studiile recente arata ca mycoplasma sau ureaplasma nu sunt implicate in avorturile de luna mica ci doar in ruptura prematura a membranelor in ultima luna.
ureaplasma poate rupe membranele in ultimele saptamani de sarcina. unii americani nici n-o baga in seama. doar la noi s-a incetatenit aceasta determinare a mycoplasmei si ureaplasmei... unii dr introduc in screeningul "infectioase" si germenii din familia mycoplasma-ureaplasma. eu nu fac parte dintre ei deoarece ultimele studii nu au aratat nici un risc major pentru fat sau sarcina in general la mamele cu secretii vaginale pozitive pentru acesti germeni (nasterea prematura este cel mai mare risc)."
eu oricum le fac..tot m-am programat, si nu sunt nici chiar asa scumpe..

Laura13 spune:
 Buna ziua fetele!
Sunt o viitoare mamica care tocmai a reusit sa se inscrie pe site.
Sunt din Iasi, am 25 de ani si va fi primul meu bebe.
Am citit din ce mai povestiti si pot sa spun ca sunt si eu destul de speriata, am dureri destul de dese de burtica dar m-am apucat de luat utrogestan si sper sa fie totul Ok.
Cam atat de la mine, sper sa fim cu toate sanatoase si sa incercam sa ne mentinem optimismul.
Laura

Mirona spune:
 buna fetelor,
profit si eu ca-i liniste in firma ... dupa o ziua de ieri super agitata ... si mai ales pentru ca nu e sefu in firma ... si va scriu si eu cateva randuri.
Veronici bine ai venit la albume. Sa-ti traiasca sambureii si sa ai noroc de ei.
Un Doamne ajuta! pentru toate gravidutele ... si pentru cele trei fete triste ale nostre ... sa aiba taria s-o ia de la inceput.
Azi mergem si noi la eco. Am niste emotii. Sa-mi tineti pumnii sa fie totul ok.
Vreau sa-mi dea si mie o poza cu bebelu ... sa am si eu cu ce ma lauda, la ce ma holba zilnic.
Tot azi imi va da si calupul de analize pe care le voi face in urmatoarea perioada.
La intoarcere trec si pe la prietena mea ... cea cu baietelul proaspat nascut ... sa-mi faca gravibinonul si sa-i vad mogaldeata de fecior.
Revin pe seara cu un alt mesaj.Sper sa fie totul bine. 
Miro
10+am o nepotica talentata

Mirona spune:
 Laura13 bine ai venit la 
 si la fel ... bine ai venit in 
.
Stai linistita ca sunt normale aceste dureri ... ca de menstra ... insitente sa nu fie, la fel intepaturi sa nu ai. Cel putin asa mi-a spus mie dr. a mea.
Vreau sa te trec si pe tine in listutza noastra ... ne dai cateva date?
Ziua nasterii tale, ultima menstra, DPN-ul micutului daca il stii.
Te astept. Sa nu-ti faci probleme cu mesajele tale ... pana la 10-15 mesaje vei fi moderata asa ca vor aparea ceva mai intarziat. Trece si monitorizarea asta.
bubi26 abia acum o aparut mesajul tau ... asa ca editez ... sa-ti urez si tie bine ai venit in 
.Fug sa te trec in listutza ... si sa auzim numai de bine. Felicitari pentru reusita. Trei ani ... Doamne!
Te rugam ... fara timiditate .. .suntem aici sa ne sustinem una pe alta ... sa ne ajutam una pe alta, sa ne impartasim simtamintele si temerile. Asa ca ... scrie-ne.
Miro
10+am o nepotica talentata

simo29 spune:

SALUTARE FETELE!!!

Vad ca scrieti despre analize - eu le-am facut acum doua saptamani!
     Toate analizele ( sange, urina, HIV, ) au iesit foarte BINE - dar mai am doua analize care nu s-au putut deconta :una este toxoplasmoza si cealalta- nu stiu sigur o sa va mai scriu - ideea este ca rezultatul la acestea din urma il primesc vineri - pretul lor este cam mare aici la Cluj - 1.700.000 lei.
     Sa-mi scrieti daca voi le-ati facut pe astea!
     Am fost la medic in 05.04. si mi-a zis ca ne vedem peste o luna ! acuma mi-e cam frica sa stau atata pana in 05.05.
     Voi ce ziceti? Cred ca o sa-l sun saptamana viitoare sa ma programez la un consult!
     Ati vazut pozele cu finutzul meu - Lucian?
     Machetutza le-a postat ieri.    
     Pupici 

Simo -  de maine 
 10+  ![]()

desiree spune:
 Hola fetelor,
sunt si eu o proaspata gravidutza si vreau si eu in clubul vostru
am tot navigat pe acest forum de 2 zile de cand am aflat si chiar am aflat lucruri interesante despre perioada sarcinii
sapatamna viitoare ma duc la prima eco, sper sa se vada ceva ( abai a treia saptamana)
sunt aici cu voi 24 din 24

Arthurana spune:
 Dragele mele,
Am intrat doar sa va spun buna si am fost extrem de trista sa vad ce se intampla cu Eseea si Gratiela. Azi este o luna de la pierderea mea si ma simt tare ciudat!!! 
Essea si Gratiela daca simtiti nevoia de o imbratisare puternica online ma gasiti la aspirante la Durerea pierderii unei sarcini...Sunt multe fete care au trecut prin acest cosmar si povestesc si plnang si se incurajeaza...
Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti peste aceste zile extrem de triste si incet incet sa va reveniti si sa incercati din nou.
Va pup si sunt alaturi de voi!!!
Miro puiut, mi-e dor de mesajele tale! Ne mutam in alt stat mai la sud in Carolina de Nord unde este cel mai tare centru de infertilitate.Ieri am inchiriat un apart acolo si am zburat inapoi cu Dave si in 2 sapt suntem acolo cu voia lui Dumnezeu. Sper sa aplicam zicala : schimbi locul schimbi norocul in ceea ce priveste bebe...