Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, daca te hotarasti sa dai cu mustela sa-mi zici si mie de care si cum se comporta pielea lui Vladut dupa. Eu am experimentat Trixera de la Avene si Atoderm de la Bioderma. Ma declar mai multumita de Atoderm. Si Matei a avut zone de piele uscata si cu atoderm a fost mult mai bine. Succes in lupta cu bubitele astea super enervante!

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina - produsele Mustela sunt bune si chiar iti sugerez sa apelezi la ele. Daca poti sa eviti cortizonul, e mult mai bine

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dr Alina, pot sa dau suc de mere oxidat fetii?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Marlena, Irina, multumim ptr laude.

Ioana, Ramona, super poze de la intalnire, de fapt super intalnire.
Anca e f. hotarata cand e vb de alti bebici, sare pe ei direct.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana - poti sa-i dai suc oxidat (doar sa nu fie tinut prea mult la caldura, ca fermenteaza). Singura problema este ca pe masura ce se "invecheste", se pierd din vitamine (in primul rand vit. C)

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, ce frumosi sinteti. Si ce mindru e Victoras pe scena.
Dr Alina, multumesc; asa stiam si eu, ca cel mult ii dau apa choiara cu gust de mere, daca se sinucid vitaminele.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

BiuMil, stau f aproape de podul grant, pe filimon.

multumesc inca o data tuturor.
raducu meu a fost ingrijit f bine pe timpul cat am stat in spital de soacra mea. e un copil f vesel si f cuminte. nu e plangacios si nu fae nazuri. mananca, doarme si rade in hohote. la stat in fundulet si la rostogolit e cam lenes.
sa ma mandresc si eu: era cumintel si cand l-am "lasat". la 2 luni gangurea, imi zambea, ii placea cand ii cantam, dormea 10-12 ore legate pe noapte.
sunt mandra de copilasul meu si vreau sa-mi aduc aminte tot timpul ce imi spuneam in spital, cand imi era groaznic de dor de el: ca daca mi se va mai ingadui sa am o viata langa el, nu ma voi supara niciodata pe el, il voi iubi orice ar fi, oricum ar fi el.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Irina sora-mea (si ea medic) a sarit in sus cand a aflat ca se recomanda copiilor crema cu cortizon (mie mi-a recomandat medicul de fam. Advantan pt eritem). Daca nu pare sa il jeneze si eu zic sa mai astepti. Un de la Iulia sa-i treaca bubitele.

Roxi nu stiu daca mi-ai mai laudat fata, dar oricum poti sa o faci de cate ori vrei tu. Nu ma supar ci din contra... nu imi mai incap in piele de fericire.

Cristina-cge ce copilasi frumosi ai.

Am vazut si intalnirea cu piapaieli Miruna si Maria, dragute protagoniste.

Bianca am fost in vizita de curtoazie si nu am mai avut timp sa trec pe la tine.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Kristinutza capul sus suntem langa tine . Si eu stau prin zona la 2 statii de tramvai.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Bonjour la toata lumea!

Vreti sa va povestesc din filmul "Revenge of Luca"? Cupilu persevereaza in a-si mentine prostul obicei de a nu dormi noaptea. E adevarat ca azi noapte a stat treaz decat de la 3 la 5. Cred ca de vina e o mierla ce-si are cuib in pomul din fata blocului. Pe bune, nu radeti de mine, cum incepe sa cante mierla cum se trezeste si infantul. Auziti, mierla asta n-are ce face?...sa cante la 3 noaptea? inteleg si eu pe la 5,6 da' la 3? Mama ei de mierla!

Ruxandra, Irina Stelatopia parca se cheama crema de la Mustela. Si mie mi-a recomandat-o dr in caz de eczeme uscate.

Carmi iti sunt alaturi...la fel face si Luca

Cge ce copii frumosi ai! Ai matrita buna, cum spunea cineva pe aici.

Kristinutza cu atat mai mult ar trebui sa ne scrii in fiecare zi. Suntem alaturi de tine

Mergi la inceput