Oferta gradinitelor la Palatul Copiilor

Oferta gradinitelor la Palatul Copiilor | Autor: moko

Link direct la acest mesaj

De azi a inceput oferta educationala pentru anul scolar 2006- 2007.Cine are timp si e interesat, poate da o fuga pana la Palatul copiilor pentru a aduna informatii despre gradinite, scoli si licee bucurestene, din toate sectoarele(parca totusi nu am vazut decat unitati de stat, niciuna particulara- sau mi-au scapat mie ).Targul cred ca dureaza pana pe 12 aprilie, dar nu sunt sigura.

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

S-a deschis targul de gradinite

Parintii au inceput deja goana pentru inscrierea prichindeilor la gradinita sau in clasa intai. Azi, de la ora 10.00, la Palatul Copiilor se deschide targul de gradinite si scoli, unde puteti gasi toate ofertele la un loc, pana la 12 aprilie. Parintii care vor sa apeleze la o institutie particulara trebuie sa se intereseze inainte daca este autorizata de Ministerul Educatiei. In prezent, in Bucuresti sunt 70 de gradinite particulare care functioneaza legal.

Sursa:
www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=150184

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Stie cineva sigur daca sunt si gradinite particulare la acest targ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Cei de la scoala fetei mele merg si sunt particulari si au si gradinita. Anul trecut am vazut citeva gradi particulare, dar cam putine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Stiti daca targul este deschis si sambata si duminica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Nu stiu daca e deschis in weekend, dar presupun ca da avind in vedere ca in timpul saptaminii au program 10-17.
Am fost ieri acolo, dar dupa 17, asa ca se inchisese.
Sigur sint si gradinitele particulare pe acolo ca era un poster pe geam cu gradinita prikindel.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hei, a fost cineva pana la urma acolo?
Ma interesau amanunte, cum s-au prezentat gradinitele, daca au fost si cele particulare.. etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Noi avem fetita la Prichindel si desi noi nu suntem prea incantati , ea este f fericita acolo asa ca .....asa e cel mai important lucru in opinia mea .
Am fost totusi duminica la targul de "gradinite si scoli" de la Palatul Copiilor.Groaznica organizare.
Nimeni nu era interesat sa-ti dea un pliant sau informatii decat dupa ce insistai.Dezinteres total mai ales din partea gradinitelor de stat la care nu era nimeni la stand si nu gaseai nici o informatie decat nr gradinitei.Ciudat zic eu, de ce au mai participat daca oricum nu ea nimeni.E normal ca parintii sa vina in week-end la targ ca toti avem servicii dar poate s-au gandit ca nu pot sa-si cheme oamenii la stand sambata si duminica.
Eu vroiam sa compar pt ca (credeam eu ) platim cam mult taxa :6.800.000 / luna la program lung.Am constat insa ca celelalte gradinite prezente erau mult mai scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Sunt in asentimentul vostru, al tuturor parintilor care v-ati pierdut timpul mergand la acest jalnic targ de gradinite! Si noi am plecat mai devreme de la serviciu ieri, ff interesati sa-i gasiim "serviciu" fiului nostru (adica o gradi..)Si am ajuns exact cand se inchidea, adica la ora 17! Aproape ca ne-au dat afara...Urat, caracteristic poate unor oameni care fac oricum bani...ce nevoie mai au de o prezentare...Sunt ff interesata de conditiile existente in gradinitele particulare din sectoarele 3 si 4, asa ca, sper ca tot voi, cei care aveti copilasi pe acolo, sa ma puteti informa corect, just si ..fara laudaroseniile reprezentantilor acestor institutii. Astept urgent cateva coordonate, va implor - nu am timp sa caut iar voi sunteti speranta mea...Va pup pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si eu am trecut vineri dupa-amiaza pe acolo...mi-au trebuit maxim 15 minute ca sa ma edific! Nu-mi trebuie gradi de stat! Cel putin nu in primul an de gradi! Asa niste fetze acre si plictisite de viata aveau tantiile acelea care se aflau (DACA se aflau) la gradinitele de stat incat nu-ti vine sa-ti lasi copilul pe mainile lor. Sigur ca exista si exceptii, ca peste tot, dar exceptiile nu se aflau la acest tirg Nici cele particulare nu erau reprezentate, doar vreo 2 parca si acelea in acelasi stil de adormire....cred ca era ceva in atmosfera.
Oricum am simtit ca eram pe vremea soimilor partiei, asa era o atmosfera

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

6.800 000???????????? La o gradinita de stat?
Daca da..de ce asa mult?
Eu vreau sa o inscriu pe Ioana la gradi si singura chestie pe care mi-au spus-o pana acum e ca taxa pt masa e de 50 000 lei/zi.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

Mergi la inceput