ce "suflet" poti avea sa faci asa ceva ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

bogdan,, cam repede au inceput problemele la voi. Imi pare tare rau. Sinteti tineri si la inceputul casniciei,iar eu tind sa cred ca lucrurile vor evolua inspre bine. Daca nu...mult succes si sa stii ca nu toate femeile sint cinice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan_ant spune:

cand am spus realizat ma gandeam la ceea ce sta la baza unei casnicii si anume in primul rand incredere, iubire, si alte cele, cat despre relatiile sexuale nu mai au loc acum datorita circumstantelor dar cand lucrurile se vor linistii .... nu mai lupta alaturi de mine tocamai asta voiam sa aflu si eu nu e nici macar curios o schimbare atat ded brusc intr-un timp atat de scut?

cat despre sila nu cred ca a vorbit nimeni de asa ceva

merci oricum pentru intelegere sunt lucruri pe care eu nu le luam in seama probabil m-am blocat intre ideile prin care sa mai pot salva ceva, pana cand nu e intradevar prea tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

iar o sa-mi zici sa dau cu sare, dar eu zic sa linistesti tu lucrurile, nu sa astepti sa se linisteasca.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Prietene,nu te mai complica,ca solutia e simpla.Du-te tu frumos si cumpara doua sticle de Babeasca Neagra,daca gasesti un an bun....85,87 sau 92.Cumpara niste stridii proaspete!Gasesti dimineata in Piata Dorobanti!Fa-ti si o salata cu multa tzelina si pregateste o seara speciala.ia-ti nevasta prin surprindere.Fa tot ceea ce nu faci tu de obicei!Mananca toate astea,telina,stridiile si bea si o sticla de vin si apoi tine-o treaza toata noaptea,stoarce-o ca pe o lamaie,lesino,da-i okii peste cap,tsa trezeasca toti vecinii.... si dimineata te va adora!

Ok,dupa ce va intoarceti din a doua luna de miere,sa imi dai un PM sa iti dau numarul de cont.Primesc orice deviz convertibil.Bafta amice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by yank

Prietene,nu te mai complica,ca solutia e simpla.Du-te tu frumos si cumpara doua sticle de Babeasca Neagra,daca gasesti un an bun....85,87 sau 92.Cumpara niste stridii proaspete!Gasesti dimineata in Piata Dorobanti!Fa-ti si o salata cu multa tzelina si pregateste o seara speciala.ia-ti nevasta prin surprindere.Fa tot ceea ce nu faci tu de obicei!Mananca toate astea,telina,stridiile si bea si o sticla de vin si apoi tine-o treaza toata noaptea,stoarce-o ca pe o lamaie,lesino,da-i okii peste cap,tsa trezeasca toti vecinii.... si dimineata te va adora!

Ok,dupa ce va intoarceti din a doua luna de miere,sa imi dai un PM sa iti dau numarul de cont.Primesc orice deviz convertibil.Bafta amice!

Life`s a bitch and then you die

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem siPOZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Ce nu inteleg eu este termenul asta de a 'lupta' intr-o casnicie.Cum sa lupti?Cu ce sa lupti?Lupta presupune doi inamici.Iar daca se ajunge la a fi inamici,ce sanse mai are casnicia asta?Un razbel presupune un castigator si un invins,deci cum se mai poate relua relatia pe baze egale.
Cred in a discuta cu partenerul ce nemultumiri sunt si ce asteptari sunt intr-o relatie.Daca nu se rezolva in stadiul asta,inseamna ca partenerul nu mai e destul de interesat de relatie.Si daca interesul dispare total,degeaba 'lupta' celalalt.Si iar revin...cum sa lupte?Dragostea exista sau nu,pasiunea la fel...degeaba presari petale de flori in cada si degeaba aprinzi lumanari,cel iesit sentimental din relatie,ori va fi agasat ori amuzat.Panaceele astea universale cu cine romantice si plimbari sub luna au efect doar asupra a doi indragostiti.Condimenteaza o relatie,nu o restabilesc.Si mai ales daca nu are efect asupra unei femei,care cica oricum sunt mai romantice,atunci degeaba te faci blender si o storci ca pe citrice ,ramai doar cu o coaja,savoarea s-a dus.

Tot spui ca are pe altcineva.Banuiesti doar sau esti sigur?Daca are intr-adevar,atunci te cam agiti degeaba.Si atunci chiar ma mir ca mai vrei sa refaci casnicia,stiind ca te inseala.

Spui ca discuti cu ea si dupa aceea nu se schimba nimic.Posibil sa stea in casnicia asta doar din inertie sau ca nu are alta varianta mai buna.Te intrebi de ce au aparut problemele asa devreme.Poate a realizat ca a facut o greseala si timpul nu are importanta.Multe persoane realizeaza asta chiar inainte de casnicie,dar nu au curaj sa rupa totul inainte,din diverse motive:rusine,organizarea nuntii facuta...ca apoi sa vada ca nu e ceea ce s-au asteptat.

Noi ne putem da doar cu presupusul.Tu stii ce argumente aduce.Chiar asa...ea ce zice la discutziile astea?Ce spune,ce doreste?

Sorry daca nu am raspuns noi toti cum te asteptai,sa compatimim e usor,iar fetele au raspuns in toate felurile,tocmai sa vezi problema din toate unghiurile,chiar daca nu-ti place o anume perspectiva.Si in plus,amanuntele conteaza,ce spune,ce face...iar tu nu prea zici decat la general.Deci si solutiile sunt generale.Eu as fi curioasa ce ar zice daca ii propui o despartire,daca o accepta sau nu.Atunci ,cand o pui in situatie limita,vezi reactia corecta.Va intelege ca nu mai are incotro...va trebui sa aleaga ceva.

Multa bafta!

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by bogdan_ant

ea si-a facut in societate si in familie o imagine de fata care le stie si le face pe toate si ca sa nu piarda acest statut facea si inca face eforturi deosebite sa nu dezamageasca pe nimeni, dar in interiorul ei sufletul plangea, pana in momentul in care relatia noastra s-a racit eu eram persoana care ii aducea echilibrul interior.

Hmmmm...daca se teme sa nu piarda statutul de fata care le face bine pe toate,poate asta o retine sa ia solutii radicale si sa rezolve situatia.I-ar dezamagi pe toti daca ar vedea ca dupa sfaturile de a astepta cu maritatul,nu merge casnicia.
Spui ca 'tine' la tine...si io tin la prieteni,la vecinul cu care m-am jucat cand eram mica...dar eu nu am auzit nimic de 'iubire'.
'Ii pare rau de situatie'...dar nu face nimic,doar te compatimeste ca te chinui.Si totusi,ceva a declansat aceasta situatie...macar stii ce anume?Sau macar banuiesti?

(Na!...ca am dat in logoree...o fi de la mintea odihnita?)

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Spui ca discutati... cam cum suna aceste conversatii? Ajungeti la vre-o concluzie? I-ai dat vre-un ultimatum... conditionare?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan_ant spune:

daca ar rezolva problema as fi dispus sa mananc o tona de telina si sa beau 10 sticle de vin rosu, dar din pacate nu cred ca asta ar rezolva problema dar cel putin ar fi o ultima experienta ca si cuplu, macar sa fie una frumoasa, dar asta ar face despartirea si mai grea, am observat insa ca in ultima vreme s-a schimbat iarasi in bine as putea crede, dar ciudat, nu pot sa mai am incredere in ea, de lucrul asta imi era teama atunci cand am inceput sa scriu pe forum si anume ca daca are doar o criza de moment, eu voi mai putea avea puterea sa merg impreuna cu ea mai departe ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by bogdan_ant

daca ar rezolva problema as fi dispus sa mananc o tona de telina si sa beau 10 sticle de vin rosu, dar din pacate nu cred ca asta ar rezolva problema dar cel putin ar fi o ultima experienta ca si cuplu, macar sa fie una frumoasa, dar asta ar face despartirea si mai grea, am observat insa ca in ultima vreme s-a schimbat iarasi in bine as putea crede, dar ciudat, nu pot sa mai am incredere in ea, de lucrul asta imi era teama atunci cand am inceput sa scriu pe forum si anume ca daca are doar o criza de moment, eu voi mai putea avea puterea sa merg impreuna cu ea mai departe ?

Dai un PM lui in_trecere,cred ca gaseste ea solutia la problema ta

Mergi la inceput