ce "suflet" poti avea sa faci asa ceva ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ra_mata spune:

Surprinzator, Bogdan, dar eu cred ca sexul e foarte importnat intr-o relatie. Din pacate asta e natura umana, si ma suprinde de fapt aceasta afirmatie la un barbat.

ra_mata

http://photos.yahoo.com/ra_mata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Initial creeata de bogdan_ant
nu pot crede ca femeile sunt atat de cinice.

Este o afirmatie hazardata, egala celebrei "toti barbatii sunt poci"; asa cum o dezaprob pe una, asa cred si despre cealalta.
Faptul ca dupa un asa scurt timp aveti probleme, indica, in opinia mea, o incompatibilitate. Nu-i nimic neobisnuit, doar trist.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan_ant spune:

ceea ce ma pune in incurcatura este faptul ca verbal spune ca ii pare rau pentru situatia in care ne aflam ca tine la mine (in momentele in care vorbim de problemele noastre vad cum se schimba la fata ceea ce denota faptul ca ceva o macina), dar faptic nu face nimic sa indrepte lucrurile, eu sufar enorm si asta ma marcheaza in tot ceea ce fac in timpul zilei, am devenit un zombi, pe cand ea se ascunde foarte bine, zic asta pentru ca in momentele cand suntem singuri si discutam despre noi ochii i se umezesc si vad cum ii pare rau, dar discutiile dintre noi sunt din ce in ce mai rare si asta datorita faptului ca ea numai atunci este ea insasi, dupa ce am incheiat discutia si intram in monotonia cotidianului ea se comporta de parca discutia noastra nici nu a avut loc, acum facand o paranteza as putea spune ca de cand am cunoscut-o am vazut ca e o persoana deosebita un suflet deosebit care merita mai mult decat are, si asta nu din punct de vedere material ci spiritual, ea si-a facut in societate si in familie o imagine de fata care le stie si le face pe toate si ca sa nu piarda acest statut facea si inca face eforturi deosebite sa nu dezamageasca pe nimeni, dar in interiorul ei sufletul plangea, pana in momentul in care relatia noastra s-a racit eu eram persoana care ii aducea echilibrul interior.
eu sunt genul de om care se bucura de fiecare lucru, iar fericirea pentru mine nu se masoara in numarul de case pe cale le am, de masini, etc, pe cand ea punea si vad ca in ultimul timp pune mai mult accent pe acest lucru, sa adune cat mai mult desi avem o situatie financiara de invidiat pentru multi cunoscuti si uite asa am ajuns aici ignorand semnalele aparute poate pe parcurs,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna Bogdan, sincer imi pare rau pentru situatia in care esti.

Voiam sa-ti pun citeva intrebari, la care daca-ti vei raspunde poate te vor ajuta sa te linistesti.

Te-ai intrebat daca s-a casatorit din dragoste, caci in 2 luni de zile iubirea nu dispare ca prin minune fara nici un motiv? Sa fii jucat teatru, avea motive? Ce avantaje i-ar fi adus acest mariaj?
Chiar crezi ca o casnicie poate supravietui fara dragoste fizica, sint atit de putini barbati care ar fi de acord cu asta?
Acele prietene "influente" nu le-a avut si inainte de casatorie, daca da cum de n-au influentat-o si atunci?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Mergi la inceput

vezi tocmai asta este singurul lucru care mai tine aprinsa lumina si anume cred ca m-a iubit si undeva inauntrul ei poate mai este ceva, imi este greu sa spun daca o relatie poate rezista fara contact sexual, poate ca nu, dar ma gandesc oare ea nu cumva nu mai vrea sa lupte pentru fericirea ei, in viata unele lucruri le obtii usor dar pentru altele trebuie sa lupti, daca a aparut o problema de ce sa nu lupti si sa dai bir cu fugitii in bratele altuia calcand in picioare tot ce ai realizat pana atunci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by bogdan_ant

vezi tocmai asta este singurul lucru care mai tine aprinsa lumina si anume cred ca m-a iubit si undeva inauntrul ei poate mai este ceva, imi este greu sa spun daca o relatie poate rezista fara contact sexual, poate ca nu, dar ma gandesc oare ea nu cumva nu mai vrea sa lupte pentru fericirea ei, in viata unele lucruri le obtii usor dar pentru altele trebuie sa lupti, daca a aparut o problema de ce sa nu lupti si sa dai bir cu fugitii in bratele altuia calcand in picioare tot ce ai realizat pana atunci ?

scuza-ma daca ti se pare ca sint prea directa, dar:

- "daca a aparut o problema de ce sa nu lupti si sa dai bir cu fugitii in bratele altuia calcand in picioare tot ce ai realizat pana atunci" - ce crezi ca ati realizat voi 2 in 2 luni? De poti folosi realizarile ca argumente?
Dupa 20 de ani, poate asta merge. Dupa 2 luni, nu cred.

- "imi este greu sa spun daca o relatie poate rezista fara contact sexual, poate ca nu" - nu "poate ca" ci sigur nu.
Nu in conditiile in care sinteti amindoi tineri si bine merci si singura voastra problema e ca nu va vreti unul pe altul.
Daca ai atitudinea asta, "deh, ce mare lucru viata sexuala" cred ca una din problemele sotiei tale e lipsa pasiunii dintr-o relatie - pasiune reala, care nu se compenseaza cu lumanarele parfumate.

- "dar ma gandesc oare ea nu cumva nu mai vrea sa lupte pentru fericirea ei, in viata unele lucruri le obtii usor dar pentru altele trebuie sa lupti," - dar ma gandesc oare ea nu cumva nu mai vrea sa lupte pentru fericirea ei - s-ar putea sa nu vrea sa sa lupte cu tine pentru fericirea ei, si asta schimba total conotatiile problemei.

Elise

Mergi la inceput

merci elise cred ca asta este ajutorul de care am nevoie, merci pentru sfat, putina sare nu ai sa mai pui pe rana ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Pai depinde ce vrei - compasiune sau posibile solutii?

Daca vrei compasiune... sterg mesajul, e offtopic.
Daca vrei sa gasesti o explicatie la ce ti se intimpla, m-am gindit ca poate fi util.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Bogdan ,
trec printr-o situatie oarecum asemanatoare cu a ta...
Sotul meu s-a dedicat firmei ...si a cam neglijat relatia noastra .
Mai exact nu mai faceam dragoste.
Relatia se raceste...iar in mintea mea apar tot felul de scenarii...daca ma insala , daca..., daca...
Ma simt singura si el nici nu vrea sa observe ...nu vrea sa discutam.
E adevarat ca nu l-am inselat...nu inca.
Sotia ta nu are nici o scuza ca te-a inselat , asa cum in mintea mea mea nu are nici sotul meu .
Nu vreau sa te critic ...NU SUNT IN MASURA si nici nu mai am putere.
Casnicia mea care era de vis se naruie , dar sa stii ca draostea conteaza ...ma refer la relatiile intime.
Oricum orice ar fi ue iti doresc sa ai putere sa treci peste toate...e usor cand e vorba de altul , dar crede-ma si eu sufar enorm.

Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Imi pare rau ca repet ce am mai spus: cand intr-un cuplu unul din parteneri nu mai doreste sex cu partenerul, inseamna ca ori are o problema fizica pe care nu are curaj sa o marturiseasca, ori nu mai are chef de partener.
Desigur, exista anumite situatii "intermediare", temporare, dar la baza stau tot cele doua motive.
Imi pare rau, sunt oameni casatoriti, cu copii, indragostiti...dar mai oameni buni, daca partenerului ii este sila, credeti ca mai este ceva de rezolvat?

poze multe cu noi

Mergi la inceput