ce "suflet" poti avea sa faci asa ceva ?
Raspunsuri - Pagina 4

ina78 spune:
quote:
Originally posted by bogdan_ant
eu voi mai putea avea puterea sa merg impreuna cu ea mai departe ?
Dar ea are puterea de a se schimba intr-un timp atit de scurt atit de mult? Nu cumva te amagesti?
Daca a calcat strimb, o va mai face, daca nu se rezolva problema care sta la baza, nu aparentele sau consecintele.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

helga spune:
Salut Bogdna_ant, e bine cind 'vezi' problemele si cauti solutii. Eu sincer cred ca le vei gasi. Am si eu o intrebare, nu esti cumva sotul meu?

bogdan_ant spune:
imi pare rau daca si voi treceti prin aceeasi situatie, daca pot sa te ajut cu ceva .... desi acum numai de sfaturi nu sunt bun ...., nu pot sa mai am incredere in nimeni nici macar in mine, as vrea sa dorm o saptamana o luna un an si sa ma trezesc si sa vad ca totul a fost doar un cosmar, nu credeam ca o sa mi se intample asa ceva si mie, cred ca este o lectie dura pe care am primit-o, sper sa trag concluziile bune

ina78 spune:
quote:
Originally posted by bogdan_ant
as vrea sa dorm o saptamana o luna un an si sa ma trezesc si sa vad ca totul a fost doar un cosmar.............. sper sa trag concluziile bune
Nu "dormind" rezolvi situatia ... stiu ca suna cam dur, dar incearca sa vezi cauza, numai asa poti gasi solutia. Daca exista una... si nu ma refer la un compromis, ci la eliminarea problemelor.
Concluziile bune... sint particulare, noi nu putem decit sa dam cu presupusul functie de experientele noastre.

bogdan_ant spune:
am ajuns o umbra, am inceput sa ma schimb, sa fiu mai cinic, nu ma mai intereseaza nimic, stiam ca exista oameni rai in lume, dar eu am avut incredere in toti, am stiut sa-mi tin aproape prietenii adevarati si am pastrat distanta fata de ceilalti, dar se pare ca "cineva" a vrut sa-mi demonstreze ca ma pot insela, m-ar fi durut mai putin daca demonstratia ar fi venit din partea unui strain, dar atunci cand partenera de viata prefera sa rezolve problemele aparute in casnicie aruncandu-se in bratele altui barbat .... cuvintele sunt de prisos... (ajung sa cred ca orice lucru bun facut pe lumea asta nu ramane nepedepsit)

ina78 spune:
Daca tot ceea ce scrii e real si nu incerci sa impresionezi fetele de pe forum (imi cer scuze daca te-am jignit) atunci chiar treci printr-o pasa "proasta". Iar moralul tau este undeva sub nivelul de avarie.
Incearca sa te regasesti pe tine, sa nu mai vezi lucrurile asa de "negre", caci "orice sut in fund, e un pas inainte". Poate chiar nu te merita..
Ai vorbit cu ea despre inselat? despre motivele care au determinat-o sa faca asta? Esti convins ca te-a inselat?

filofteia spune:
Bogdan esti intr-o stare psihica... deplorabila...
Apoi de unde esti asa sigur ca te inseala... Si chiar daca ar fi facut-o eu cred ca nu lipsa sexului a dus-o aici ci lipsa ta de acasa... Spuneai ca stai mult la firma, ca ai mai fost si plecat la specializari...
Poate sunt eu altfel, dar eu nu mi-as lasa sotul sa plece mai mult de o luna singur de acasa sau sa stea tot timpul la firma... Oricat de multi bani ar insemna asta... Trebuie asigurat timpul pentru familie... petrecut impreuna... o plimbare in centru cu copilul, un film vazut impreuna... nu neaparat sex este adevarat, dar la voi nu asta lipseste... sau mai bine spus nu numai asta. Lipseste timpul petrecut impreuna... asa nu ar mai fi avut timp foarte mult nici pentru prietenele ei care ii plac.
Se pare insa ca voi aveti activitati complet diferite si va intalniti noaptea in pat cand sunteti prea obositi ca sa va mai simtiti...
Oricum... ar trebui sa mergeti la un psiholog... Exista acei consilieri pentru cuplu... eu va recomanda un consult la un astfel de consilier/psiholog...

bogdan_ant spune:
nu vreau sa impresionez pe nimeni si imi pare rau daca tu asta ai inteles, e pur si simplu o incercare de a vedea lucrurile prin care trec si prin ochii altor persoane care nu au nici un interes sa influenteze lucrurile in bine sau rau, sa stii filofteia ca am incercat sa fiu mai mult impreuna cu ea dar nu se poate, se inchide in ea si nu spune decat "ce trebuie"

ina78 spune:
Repet ... nu am vrut sa te jignesc si-mi cer si scuze.
Dar tu chiar nu crezi ca ai gresit cu nimic? Iar ea s-a schimbat atit de mult? Nu era asa inca dinainte de a va casatori, iar iubirea nu te-a lasat s-o vezi?
Te-am intrebat de inselat... si...

bogdan_ant spune:
sincer nu cred ca era asa si inainte dar din cauza iubirii sa nu fi vazut eu, pentru ca inainte de casatorie am avut mai multe discutii despre acest lucru eram amandoi constienti ca o casatorie ar trebui sa se bazeze printre altele si pe iubire, iar ea ma iubea nu numai prin cuvinte dar si prin gesturi, fapte, (nu pot crede ca a fost atat de perfida sa-mi fi spus doar ce mi-a facut placere doar sa ma atraga iar acum cand nu mai suporta saradele, nu se mai poate ascunde, sa doreasca despartirea)