Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 8
ioana2004 spune:
am primit ieri catalogul toamna-iarna2006
Dar stie cineva care sunt preturile reale ale produselor...
?
Nu inteleg ce inseamna;"279,-*"????
Adica in lei vechi?.....2 790 000???
IOANA 2006(1an si 2 luni)
for2nity spune:
quote:
Originally posted by ioana2004
?
preturile sunt trecute in lei noi, deci da, acel 279 inseamna 2.790.000 lei vechi.
Langa fiecare produs este scris cel mai mic pret din serie (pretul difera in functie de marime). De asemenea fiecare produs are un numar de identificare, si undeva in pagina vei gasi langa fiecare numar caracteristicile produsului si preturile pentru fiecare marime.
P.S. dat fiind ca ai gasit acest subiect, am sters subiectul pe aceasi tema deschis de tine la femina intim.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Am primit si eu ieri 2 cataloage , nu unul . Ultimele cataloage tot in dublu exemplar le-am primit . Pe mine ma tenteaya pantofii negri de saten cu strasuri . In rest mi se par cam scumpe ...
albumele noastre
ioana2004 spune:
quote:
Originally posted by for2nityquote:
Originally posted by ioana2004
?
preturile sunt trecute in lei noi, deci da, acel 279 inseamna 2.790.000 lei vechi.
Langa fiecare produs este scris cel mai mic pret din serie (pretul difera in functie de marime). De asemenea fiecare produs are un numar de identificare, si undeva in pagina vei gasi langa fiecare numar caracteristicile produsului si preturile pentru fiecare marime.
P.S. dat fiind ca ai gasit acest subiect, am sters subiectul pe aceasi tema deschis de tine la femina intim.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Mersiii din suflet!!!!!
nadyana spune:
Fetelor care ati mai comandat de la Quelle, eu port marimea 46 la produsele pe care le cumparam din magazine.Ce marime ar trebui sa comand de la Quelle?Am comandat si eu catalogul.Il am si pe cel de primavara dar nu am avut curaj sa comand nimic pt. ca nu stiam ce marime sa comand.Poate, daca gasesc ceva care nu este in magazine, imi comand si eu ceva.Voi ce ati vazut frumos in catalogul nou?
prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Fetelor care ati mai comandat de la Quelle, eu port marimea 46 la produsele pe care le cumparam din magazine.Ce marime ar trebui sa comand de la Quelle?Am comandat si eu catalogul.Il am si pe cel de primavara dar nu am avut curaj sa comand nimic pt. ca nu stiam ce marime sa comand.Poate, daca gasesc ceva care nu este in magazine, imi comand si eu ceva.Voi ce ati vazut frumos in catalogul nou?
Eu port masura 42,dar masura mea din catalogul Quelle e 38.Nu cred ca e o regula pe care s-o aplici,adica aceea ca diferenta ar fi de 2 masuri,eu m-am masurat asa cum zice la sfarsitul catalogului si ma incadram la doua masuri diferite,dar am comandat o masura cea mai mica,asa cum iti sugereaza si ei, si s-a potrivit.
In alta ordine de idei,eu am facut o comanda acum vreo luna,mi-au sosit 3 articole acum 2 saptamani,dar al patrulea n-a mai venit.Credeti ca mai ajunge?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
CristinaT spune:
da cand se reinnoieste stocul
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
madau spune:
Jasmine cariocile alea sunt in catalogul de primavara-vara 2006, la pagina 394. Se numeste inalbitor de rosturi..eu lea-m zis carioce ca u acelasi principiu, adica se dau cu un buretel.
Mie imi sunt tare folositoare mai ales in baie ca de la umezeala se mai ingalbeneste chitul..dar cu ala si e ca nou.
Eu n-am primit inca catalogul nou. Oare de ce?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
nadyana spune:
Fetelor, chiar la magazinele TCM se gaseste marfa din Quelle?Ce ati vazut?Eu sunt o clienta fidela a acestor magazine si imi plac f. mult majoritatea produselor.Cel putin lenjeria intima este de f. buna calitate.Au aceleasi produse ca si in Germania si asta imi place, pt. ca am vazut acolo un magazin cu produse similare.Chiar ieri mi-am luat un sutien de la ei si este f. bun.Nu mi s-a intimplat niciodata sa iasa sarmele de la sutiene(cu o singura exceptie)si chiar ma simt bine cu aceste produse.Ce altceva ati cumparat de la ei si ati fost multumite?Scuze ca am deviat de la subiect.
mitumac spune:
quote:
Originally posted by claujro
Mie azi mi-a venit pentru a doua oara catalogul.
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
Si eu am comandat catalogul cu vreo 5 luni in urma si nimic pana in ziua de azi...voi unde l-ati comandat....s-au au gresit adresa si l-au trimis la tine....ca eu tot claudia sunt
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872