Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 7
madau spune:
eu am comandat niste blugi ptr al meu sot si sunt foarte misto, ptr mine am luat o bluza si vine foarte bine si niste prostioare..gen cuier, suport ptr servetele si cariocile alea albe ptr rosturile la faianta, care-s dementiale.
Acum vroiam sa mai comand si eu ceva..dar ma tot gandesc ce..ca-s multe si nu stiu cum sa impac si capra si varza
Ziceti ca masurile alea ptr copii sunt dupa inaltime nu? Ca eu vroiam sa-i iau ceva Mirunei dar nu eram lamurita. Ce bine ca am dat de voi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
CristinaT spune:
Am primit noul catalog azi... ce sa zic parca mi-au facut cu ochiul niste jucarii!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Freia spune:
a aparut un catalog nou? pt ce perioada?
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
CristinaT spune:
pana la 31 ianuarie 2007
sa o iau pe rand
-imi place la nebunie tot ce e la paginile 72-73, dar cred ca e din pricina culorii
-rochiile de seara de la pagina 130, dar nu am nevoie
-maxi panty nr 14 de la pag 205, e prea scump.
-costumasul de pag 251
-toate jucariile!
- tot ce este pentru animale dar nu putem sa le tinem, facem dermatita
-cred ca am sa comand o jucarii si o camasa frumoasa pentru sot.... astept ocazia
Danna_36 spune:
Pentru ca tot am vazut subiectul pe prima pagina, intru si eu sa imi spun oful...poate unele dintre voi isi mai amintesc ca intrebam mai demult de cetatea gonflabila cu girafe din catalogul vechi de acum, asta care expira de-acum...am comandat-o la mijlocul lui aprilie, nu a venit nici in ziua de azi, Ati mai patit asa? Mai e vreo sansa sa imi vina coletul? Oricum eu sunt foarte dezamagita. E primul si ultimul articol pe care il comand la ei...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
CristinaT spune:
cum ai facut comanda?
daca ai comandat online, stiu ca intr-un timp nu mergea butonul de "comanda"
daca nu mai au produsul comandat nu cred ca iti vor raspunde
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by madau
eu am comandat niste blugi ptr al meu sot si sunt foarte misto, ptr mine am luat o bluza si vine foarte bine si niste prostioare..gen cuier, suport ptr servetele si cariocile alea albe ptr rosturile la faianta, care-s dementiale.
Zi-mi si mie please ce e cu cariocile alea pt rosturi de faianta.Si la ce pagina sunt in catalog.Le-ai incercat,sunt OK?
Jasmine si Radu (26.10.2004)
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
cum ai facut comanda?
daca ai comandat online, stiu ca intr-un timp nu mergea butonul de "comanda"
daca nu mai au produsul comandat nu cred ca iti vor raspunde
Cristina, am comandat online. Stiu sigur ca au primit comanda pt ca dupa un timp le-am trimis mail si mi-au spus cu ce data e inregistrata, precum si ca onorarea comenzilor nu depinde de partea romaneasca a firmei ci de ordinea in care vine marfa din Germania. Am inteles si am asteptat cuminte, dar sunt mai bine de 2 luni de atunci...Incep sa realizez ca nu prea mai sunt sanse sa apara...Imi pare rau numai pt ca e un articol pem care nu am de unde sa il iau din alta parte, ca daca aveam de unde, il luam de mult, nu stateam dupa ei...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
nushulica spune:
cum pot comanda si eu catalogul cel nou??am intrat pe site am completat dar cand dau trimite nu apare nik tot pagina aia apare
irina.c. spune:
Am primit si eu catalogul nou azi,jucariile mi-au placut cel mai mult.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose