Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Eu am comandat miercuri catalogul pe adresa loe de internet si astazi..surpriza..a venit.Vreau sa va cer si voua un sfat, fetelor care aveti catalogul.Ce pare aveti de blugii de la pag. 28?Cum vi se par?Oare sunt pt. curea lata?Oare au talia joasa, medie sau inalta?Mi se pare a fi medie.eci, eu daca vreau sa-i comand si port marimea 46, ar trebui sa comand marimea 42, nu?Scrie aici ca sunt stretch.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

Pentru ca tot am vazut subiectul pe prima pagina, intru si eu sa imi spun oful...poate unele dintre voi isi mai amintesc ca intrebam mai demult de cetatea gonflabila cu girafe din catalogul vechi de acum, asta care expira de-acum...am comandat-o la mijlocul lui aprilie, nu a venit nici in ziua de azi, Ati mai patit asa? Mai e vreo sansa sa imi vina coletul? Oricum eu sunt foarte dezamagita. E primul si ultimul articol pe care il comand la ei...

Si eu tot in aprilie am comandat gonflabila si nici in ziua de azi nu mi-a venit! Eu am facut comanda telefonic... si cand am facut pe mail (catalogul) l-am primit imediat... ori tine de promptitudinea celor ce au in evidenta mail-urile ori nu mai au pe stoc de mult timp salteaua ...
Acum vreau sa comand niste jucarele si nu stiu cum sa fac... cred ca trimit comanda direct pe site... si daca nici de data asta nu vine ... le fac multa panarama

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

De ceva timp am primit si eu catalogul..ultimul..dar doar l-am frunzarit ca daca nu vad eu obectul pe mine..nu imi vine sa-l comand.
Daaaaaaar am vazut un sutien pe care il caut tot la recomandarea forumului(sutien Naturana pag 209 nr.10)..numai ca fetele spuneau ca acesta ar avea pretul pana in 400.000 lei...si in catalog marimea mea e 890.000...cam mare diferenta ..nu?.
Oare practica diferente asa mari..ca vad ca au multe produse de la alte firme?
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Chiar fetelor, apropo de sutiene, a comanat cineva sutiene de la quelle?marimile sunt aceleasi?De ex, eu port 85 c, oare aceeasi este si marimea lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

scrieti mi si mie,va rog,adresa de mail unde pot sa comand catalogul...ca am trimis un talon prin posta,pt al comanda,dar nu mi a venit niciun catalog si a trecut juma de an..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Mai bine suni la ei si intrebi daca esti deja client, poate catalogul il citesc vecinii curiosi.

www.quelle.com/de/international/q2/rumaenien/index.html" target="_blank"> sau aici poti comanda online

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eu mi-am comandat niste perdele si o lustra.
Insa..nu am inteles daca preturile sunt cu TVA sau fara.Acum astept..sa vedem cand o sa vina avizarea de la posta!Haine deocamdata inca nu am comandat.Si am mai gasit cate ceva pentru casa ..mi-as dori.sa vedem daca ceea ce am comandat e de buna calitate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Sa va povestesc ce am patit eu...inainte de Craciun am comandat un se de 10 prosoape la 1 milion de lei, care in brosura aratau superb si un set de 3 genti la 350000 sau asa ceva. Prosoapele erau de o calitate jalnica, penale, ca alea din china..de fapt mai rau si normal ca le-am returnat. Nu am crezut ca imi voi vedea banii inapoi, dar in 1-2 sapt. i-a adus postasul.... ce fericire.
Gentile sunt super faine...dar nu am avut curajul sa mai comand ceva...pana nu pun mana nu mai cred.
pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

din catalogul asta asa vrea si eu sa comand gentile din brosura aia subtira pe la 450.000.
Cecelia poti te rog sa te uiti sa-mi spui daca sunt asemantoare cu ce ai comandat tu si ti-au placut???

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina20 spune:

Si-a cumparat cineva aparatul de epilat care distruge radacina dupa cate va utilizari, m-ar interesa si pe mine pt. sprancene, etc.
E bun de ceva (costa 1 mil)?

Mergi la inceput