Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Intrebarea mea simpla e: de ce acest catalog nu functioneaza si online?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

pentru ca inca nu am intrat in UE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am primit si eu catalogul Quelle cu hainute de copii.Cele mai multe sunt pt copii mai mari si preturile mi se par exagerate.

Totusi ma tenteaza o salopeta de iarna cu geaca cu tot.Ma mai gandesc.Problema e ca daca o comand acum dureaza muuuult pana vine si trece jumatate din iarna.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Oare de ce in alte tari, cum ar fi Slovacia, TOATE, dar absolut toate produsele Quelle sunt mai ieftine?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Sunt atat de suprata...Nici acum nu a sosit o parte din ultima comanda..Si in plus unul din chiloti (care mi-a placut muuult) s-a descusut....Le-am scris mail si inca nu mi-au raspuns. Si colac peste pupaza copilul isi doreste o jucarie Quelle. Sa o comand? Parca nu mai am curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Nu te ingrijora! Ai avut ghinion, eu am comandat si jucarii si sutiene, de care sunt multumita. Eu zic ca mai poti incerca.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Mi-a sosit si mie astazi cel de-al doilea colet. Tot dupa 3 saptamani.
Va spun maine ce mi-a sosit si cum sunt.
pana atunci

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Din 4 produse comandate, a sosit unul singur. Tot dupa 3 saptamani, dar nu stiu de ce mai trimit 1 singur produs?! Acuma, ce fac, mi le trimit pe rand?! Si oricum e mare, trebuie sa-l returnez.
Mai asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by alebazi

Buna dimineata,

Din 4 produse comandate, a sosit unul singur. Tot dupa 3 saptamani, dar nu stiu de ce mai trimit 1 singur produs?! Acuma, ce fac, mi le trimit pe rand?! Si oricum e mare, trebuie sa-l returnez.
Mai asteptam...

Eu zic sa-l returnezi in limita de 10 (14) zile cat zic ei, chiar daca in intervalul asta nu sosesc si celelalte. Sau sa-i suni sa intrebi! Ce ti-ai luat si e mare?

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput