Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 25
lgireada spune:
Intrebarea mea simpla e: de ce acest catalog nu functioneaza si online?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Jasmine spune:
Am primit si eu catalogul Quelle cu hainute de copii.Cele mai multe sunt pt copii mai mari si preturile mi se par exagerate.
Totusi ma tenteaza o salopeta de iarna cu geaca cu tot.Ma mai gandesc.Problema e ca daca o comand acum dureaza muuuult pana vine si trece jumatate din iarna.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
silvana_salajan spune:
Oare de ce in alte tari, cum ar fi Slovacia, TOATE, dar absolut toate produsele Quelle sunt mai ieftine?
mihaeladm spune:
Vedeti aici idei de Craciun de la TCM:
http://www.tchibo.co.uk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/uk/-/GBP/TdUkBrowseCatalog-Start?CategoryName=preview&source=NAVI
silvana_salajan spune:
Sunt atat de suprata...Nici acum nu a sosit o parte din ultima comanda..Si in plus unul din chiloti (care mi-a placut muuult) s-a descusut....Le-am scris mail si inca nu mi-au raspuns. Si colac peste pupaza copilul isi doreste o jucarie Quelle. Sa o comand? Parca nu mai am curaj.
coraly spune:
Nu te ingrijora! Ai avut ghinion, eu am comandat si jucarii si sutiene, de care sunt multumita. Eu zic ca mai poti incerca.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
alebazi spune:
Mi-a sosit si mie astazi cel de-al doilea colet. Tot dupa 3 saptamani.
Va spun maine ce mi-a sosit si cum sunt.
pana atunci
alebazi spune:
Buna dimineata,
Din 4 produse comandate, a sosit unul singur. Tot dupa 3 saptamani, dar nu stiu de ce mai trimit 1 singur produs?! Acuma, ce fac, mi le trimit pe rand?! Si oricum e mare, trebuie sa-l returnez.
Mai asteptam...
katty spune:
quote:
Originally posted by alebazi
Buna dimineata,
Din 4 produse comandate, a sosit unul singur. Tot dupa 3 saptamani, dar nu stiu de ce mai trimit 1 singur produs?! Acuma, ce fac, mi le trimit pe rand?! Si oricum e mare, trebuie sa-l returnez.
Mai asteptam...
Eu zic sa-l returnezi in limita de 10 (14) zile cat zic ei, chiar daca in intervalul asta nu sosesc si celelalte. Sau sa-i suni sa intrebi! Ce ti-ai luat si e mare?
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei