Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 26
katty spune:
Noi avem 34 de articole pe comanda, ca am comandat cateva fete din firma, oare ne vor veni in 10-15 transe, sau mai rau?
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei
alebazi spune:
Era un pulover pentru fratele meu (unul din cele doua comandate), portocaliu (sau "tera" cum zic ei) cu fermoar de sus pana jos (nu stiu pag., nu am catalogul la mine). Arata bine.
Problema este ca si celalalt este aceeasi marime, deci va fi mare.
Astept vreo 7 zile sa vad poate il trimite si pe celalalt, sa le returnez pe amandoua. Trebuie sa vina si blugii mei care, de asemenea, cred ca vor fi ori mari ori mici. La bluze mi-am ghicit marimea, acum sa vedem la pantaloni...
pupici,
alebazi spune:
quote:
Originally posted by katty
Noi avem 34 de articole pe comanda, ca am comandat cateva fete din firma, oare ne vor veni in 10-15 transe, sau mai rau?
varsta lui Andrei
katty, chiar sunt curioasa cum le vor trimite pe ale voastre.
Eu una prefer sa astept mai mult dar sa le trimita pe toate.
sa ne dai de stire..
katty spune:
Eu i-am rugat in mod express sa trimita toate articolele odata, ca sa nu ne zapacim cu o mie de facturi etc., si le-am dat si data limita 10 decembrie (desi comanda ar trebui onorata in mod normal pana in 22-25 noiembrie).
varsta lui Andrei
DianaR spune:
Noi am comandat o jacheta si salopeta de iarna ptr. baietelul nostru, au venit cam in 3 saptamani si sunt multumita de calitate.
Ma enerveaza in schimb masurile de la copii, de ce exista de exemplu 86/82 dar nu si 92/98? Ati observat chestia asta?
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Ma enerveaza in schimb masurile de la copii, de ce exista de exemplu 86/82 dar nu si 92/98? Ati observat chestia asta?
Eu parca am vazut ca marimile pt copii sunt ca la noi : 86/92,98/104,etc.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by DianaR
Eu parca am vazut ca marimile pt copii sunt ca la noi : 86/92,98/104,etc.
De acord, dar daca ai copil de 95 cm de exemplu, ce marime alegi? Ca la noi exista 92/98, dar la quelle nu.
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
Jasmine spune:
Al meu are cam 92cm.Daca iau 86/92 ii vin fixe,asa ca iau 98/104 si mai indoi un pic la maneci,la pantaloni.Asta e,oricum ei cresc repede.
silvana_salajan spune:
A sosit al treilea colet dintr-o comanda! Mai trebuie sa-mi trimita 5 perechi de sosete! Sper sa nu le trimita pe rand!Chiar ma enerveaza, deja. Anul trecut au fost mult mai seriosi. Ce sa faci, erau la inceput. De ce suntem noi romanii asa de incompetenti? Precis ca in Germania nu se intampla asa. Sora mea are o nasa in Slovacia, si anul acesta a primit o oferta cu 30% reducere la produse, deoarece este client Quelle. Si toate produsele sunt mai ieftine ca in Romania. Mi se face rau de ciuda.O bluza care aici este 600.000 acolo este 400.000Dragut, nu? Om fi noi romanii mai plini de bani?
Bratu Monica spune:
La fel am patit si eu.Fiecare lucru trimis un drum la Oficiul postal.Bataie de joc!Acolo coada,pentru colete,pentru facturi,pentru alocatii etc.O ora de asteptat,in contextul in care am un servici de 10-11 ore/zi.Mai rau a fost cand am spalat lucrurile de la ei si toate se largesc si DECOLOREAZA.Le-am spalat la mana apoi si acelasi rezultat.D e preturi nici nu mai vorbesc!scumpe si proaste!
Vom vedea si primele impresii despre Otto de la fetele care-au facut comanda dar tare ma gandesc ca-i acelasi lucru.
Cam asta e si preturile sunt asa pentru ca-n Romanica totul e posibil mai ales bataia de joc si lipsa de bun simt fata de clienti si fata de noi toti in general.
Va pup!
Monica
ote]Originally posted by silvana_salajan
A sosit al treilea colet dintr-o comanda! Mai trebuie sa-mi trimita 5 perechi de sosete! Sper sa nu le trimita pe rand!
Chiar ma enerveaza, deja. Anul trecut au fost mult mai seriosi. Ce sa faci, erau la inceput. De ce suntem noi romanii asa de incompetenti? Precis ca in Germania nu se intampla asa. Sora mea are o nasa in Slovacia, si anul acesta a primit o oferta cu 30% reducere la produse, deoarece este client Quelle. Si toate produsele sunt mai ieftine ca in Romania. Mi se face rau de ciuda.O bluza care aici este 600.000 acolo este 400.000
Dragut, nu? Om fi noi romanii mai plini de bani?
[/quote]
Monikka