Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 24
lgireada spune:
Da, eu il am :), dar am auzit ca mai e un catalog de Craciun ceva ... pe ala nu il am, desi mi-as dori.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
raresionut spune:
Va rog sa imi raspundeti la cateva intrebari....ce dimensiuni are catalogul? si cine il aduce, curieratul sau posta?
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Va rog sa imi raspundeti la cateva intrebari....ce dimensiuni are catalogul? si cine il aduce, curieratul sau posta?
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Catalogul il aduce postasul,nu intra in cutia poatala deoarece este destul de gros,formatul unui carti!
raresionut spune:
quote:
Originally posted by Lorenzaquote:
Originally posted by raresionut
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Catalogul il aduce postasul,nu intra in cutia poatala deoarece este destul de gros,formatul unui carti!
Pai, de asta am intrebat, ca astazi mi-au spus ca mi l-au trimis cu data de 1 prin curierat si ma gandeam cum cutia postala e mica....numai ca eu sunt acasa non stop.
Multumesc tare mult.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Jasmine spune:
Postasul inghesuie catalogul in cutie cum poate.Nu intra bine si e posibil sa-l ia vreun vecin curios.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
Claudelu spune:
Eu am primit catalogul Craciun 2006 de mai bine de 2 saptamani si ptr ca nu era nimeni acasa l-a inghesuit in posta. Noroc ca nu l-am rupt cand l-am scos
Vreau si eu sa comand ceva dar mi-e ca nu primesc pana la Craciun. Vreau ceva ptr pitic. Ce ziceti, ma risc sau mai bine stau calma si caut prin oras?
raresionut spune:
Sa inteleg caci curieratul ( asa mi s-a spus la telefon), e de fapt posta romana?
Si, ca sigur nu va veni la usa ci se va chinui sa il lase in cutia mea minuscula....sigur imi iau gandul de la el....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
LiliaToma spune:
Iaka nu stiu cum mi l-au trimis mie ca l-am gasit acasa de ambele dati. Cred ca il luau socrii si pe urma mi-l transmiteau( eu dau adresa de la ei ca e mai sigura)
Dar cand am auzit eu prima data de Quelle, a fost pentru ca un curier batea de zor in usa la vecina mea. Eu am iesit intamplator si el m-a rugat sa ii transmit catalogul vecinei ca nu are voie sa il puna in cutie.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
aissa spune:
Ale mele fix la cutie vin, de aia nici nu le-am primit pe toate ca sigur ala cu "marimea mea" a venit in perioada cand eram in concediu si mi l-a sutit careva. Am surprins faza cand au venit cele cu jucarii, eu il luasem deja din cutie, si seara am vazut o vecina cu vreo 3 cataloage in mana, din care ii dadea altei vecine unul. Asta, a doua, a zis ca nu il vrea, ca nu e al ei, iar raspunsul primei a fost: "pai astea nu vin la cineva anume", total gresit, dar ea il asimileaza cu alea de Cora/Carrefour, nu a vazut ca pe verso la punga e scris nume si adresa. Deci sigur vi le-au furat vecinii.
Cristina si ghighiloi