Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by katty

La comanda de ieri le-am pus conditii: sa vina toata comanda odata si sa vina inainte de 10 decembrie!!! Am tupeu, nu? Au fost 34 de articole (am comandat 5 persoane de la firma).

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Ce au zis cand ai cerut sa vina toata comanda odata?Sunt taaare curioasa.In ultima saptamana mi-au venit 4 avize de la posta si de fiecare data Quelle imi trimisese un singur articol.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

hop si eu! sa va zic ca am cumparat de la ei aspiratorul rosu de pe ultima coperta (cu aspirator mic cadou). Am comandat online si m-am pus pe asteptat. Si dai, si asteapta! nimic. Dupa o luna ii sun si-mi zic ca au avut probleme cu serverul si din toata comanda mea a ramas doar numele meu, asa ca am reinnoit comanda si dupa vreo luna am primit coletul. Trebuie sa recunosc ca sint foarte multumita de el. Sper sa ma tina pina am sa ma plictisesc de el.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am trimis prin email, iar confirmarea va veni in 2 zile. Sa vedem atunci!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Sa inteleg ca atunci cand comanzi online trebuie sa primesti si o confirmare de la ei? Ca eu nu am primit nimic ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Si eu am comandat online si n-am primit confirmare. Oare e ceva in neregula?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am comandat si eu azi niste jucarii pentru Amelia. Sper sa ajunga pana de sarbatori, ca pentru asta le-am luat. Eu am facut comanda prin telefon, ca sa fiu eu mai sigura ca a ajuns la ei. Si mi-au spus din start cat ma va costa toata aventura. Deci, cred ca e un singur colet. Am trei articole.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Logic e sa platesti o singura data transportul, indiferent de produse, sincer ... cred ca asa si scria acolo la ei. Acum astept si eu sa vad cand ajunge comanda

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lilia pai ei asa fac, iti spun pe loc cat te costa, ca si cum ar fi un singur colet. Ca vin mai multe colete.... este sigur. Uite, comanda data de o prietena acum mai mult de o luna, consta in 2 bebelusi, 1 carut de jucarie, un roller (trotineta) plus altele pe care nu le stiu. Cand a sunat saptamana trecuta, cand se facuse luna, i-au zis ca au trimis rollerul si carutul (din toata comanda) iar bebelusii nici nu plecasera din Germania. Speram si noi sa ajunga pana de Craciun....desi eu am mai dat o comanda asa cum spuneam pe 26 octombrie.
Partea buna e ca am retinut ca vin jucariile din Germania si ca ce a primit deja prietena mea sunt de calitate. Macar atat.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Fetelor care ati comandat pe mail, ati primit pana acum vreo confirmare ? Eu am facut comanda astazi si nu am primit nimc...sa mai astept sau mai bine sa dau comanda telefonic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Am facut si eu comanda la catalog ,de vreo 3 saptamani,nu a ajuns nici in ziua de azi
Ajunge asa greu la domiciliu,oare ce se intampla?
Voi in cat timp l-ati primit?
Datele le-am completat foarte bine si corect

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput