Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

N-as zice ca sunt neseriosi.Eu cred ca sunt depasiti de nr comenzilor si abia fac fata.Sper sa isi extinda echipa ca sa poata raspunde prompt avalansei de comenzi.

Si eu am fost multumita de calitatea hainelor pe care le-am primit.Am mai si returnat dar din cauza ca n-am nimerit marimea potrivita.
Eu am comandat muuulte chestii si mi-au trimis deja 5 colete in interval de aproximativ o luna.Si mai am de primit.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Jasmine, spune-ne si noua ce ai primit.
Eu am povestit de bluzele comandate, cum sunt ca marime, materiale si design.
Ne povestesti?

Mergi la inceput

Pai au fost multe.Eu am comandat din catalogul "Marimea mea",ca nu gasesc in oras haine frumoase pt marimi mari.
Au fost si bluze,si pulovere,si pantaloni (blugi),o geaca,o pijama,3 sutiene...Am comandat si pantofi dar am fost nevoita sa-i trimit inapoi.
Momentan nu mai am catalogul acasa,l-am imprumutat cuiva,dar daca va intereseaza ceva concret despre un anumit produs intrebati-ma,poate a fost printre cele comandate si primite de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Jasmine
...Am comandat si pantofi dar am fost nevoita sa-i trimit inapoi.

Jasmine, vreau si eu sa comand acum cizme si voiam sa te intreb de ce ai trimis pantofii inapoi. Nu ti-au placut sau nu s-au potrivit masurile? Eu port 37 la incaltaminte si masurata dupa modelul lor am 22,5-23, adica 36-37. Vreau sa comand chiar mar. 37 dar nu stiu daca imi vor fi mici sau nu!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Katty,am returnat pantofii pt ca nu mi se potriveau (erau mai ingusti).Calitativ erau OK.
Marimile la ei sunt la fel ca la noi,deci poti sa comanzi linistita 37.

Mergi la inceput

Am comandat (inclusiv cizmele) sunt multumita!!! Sper sa fie OK!!!

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ma bucur ca mai e si lume multumita de ei, astfel ma gandesc la comanda care am facut-o deja :), sper sa vina cat mai repede.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

La comanda de ieri le-am pus conditii: sa vina toata comanda odata si sa vina inainte de 10 decembrie!!! Am tupeu, nu? Au fost 34 de articole (am comandat 5 persoane de la firma).

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Eu ma chinui sa intru in posesia catalogului. Am facut comanda pe net, nici urma de vreo veste, credeti ca e necesar sa ii si sun, sau dati-mi voi o idee cum sa procedez....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raresionut

Eu ma chinui sa intru in posesia catalogului. Am facut comanda pe net, nici urma de vreo veste, credeti ca e necesar sa ii si sun, sau dati-mi voi o idee cum sa procedez....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Suna-i ca sa fii mai sigura.

Mergi la inceput