Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 21
nadyana spune:
quote:
Originally posted by katty
Maine fac si eu o comanda uriasa, tot cu jucarii si de fapt mai multe, pe firma, mi s-a explicat cum. Pana la urma am prins! Sa ne spui aissa, cand primesti comanda pana la urma!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Poti face si comanda pe firma?Cum se procedeaza?
Am primit si eu in sfarsit cataloagele "marimea mea" si inca unul,dar in "marimea mea" au in general marimi f. mare,adica in marimile lor de la 44 in sus.Nu ca as fi eu prea slabuta, ar in marimile lor imi tr. 42.Asta o spun asa,ca este printre putinele dati cand ma umflu si eu in pene cum ca inca sunt "slabuta"
katty spune:
Nadyana, eu prima data am facut comanda pe numele meu ptr. mai multe fete din firma mea. Si a fost cam complicat sa le iau (ca au fost multe) si sa le dau (erau unele cam mari).
Acum iar suntem multe fete (si mai multe) si fiecare a comandat destul! Si fiindca ne-am gandit sa bagam pe firma (factura) si sa ridicam de la oficiul postal al firmei ca era mai simplu, am sunat si mi s-a zis ca e ok, sa trimit comanda prin fax sau la email (cu datele de identificare ale firmei, numele delegatului (soferul firmei) care ridica de la posta si nr. lui de telefon etc.). Asa o sa facem! factura se poate scadea pe firma (cadouri de Craciun).
Poze aici
varsta lui Andrei
lgireada spune:
Si eu am facut comanda la ei zilele trecute ... am sa vad ce se intampla, va tin la curent. Am facut comanda pe net si nu am primit nici o confirmare nimic. Apropo, cataloagele lor de ce nu sunt disponibile si online? N-ar fi mai simplu pt o parte din noi?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
delsim spune:
Fetelor, cum v-a venit voua catalogul de Craciun? Am intrat pe site sa-l comand si eu si nu e decat un catalog
katty spune:
Delia, probabil Catalogul de Craciun, si toate cataloagele suplimentare sunt trimise clientilor din baza lor de date!!!!
Poze aici
varsta lui Andrei
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by katty
Delia, probabil Catalogul de Craciun, si toate cataloagele suplimentare sunt trimise clientilor din baza lor de date!!!!
Poze aici
varsta lui Andrei
Da,dar le poti cere pur si simplu telefonic.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
alebazi spune:
nu mai sunt noutati, fetelor?
Nu a mai primit nimeni produse?
Eu am mai facut deja 2 comenzi; de data asta am facut si pentru fratele meu si mi-am luat iar 2 bluze "uni" (una maro si una neagra); nu gasesc deloc o bluza simpla, intr-o culoare, prin oras.
Asteptam vesti...
Jasmine spune:
Si eu am mai comandat si primit o gramada de chestii.
Se pare ca unele haine din catalogul Quelle pt Romania sunt aduse din China : www.sfin.ro/articol_2706/quelle_a_venit_in_romania._cu_cateva_secrete.html
Jasmine si Radu (26.10.2004)
delsim spune:
am intrat pe site sa comand catalogul , ca poate mi-l trimit si pe ala de Craciun; cand mi-a aparut pagina aia unde trebuie sa-mi dau datele am constatat ca este marcat cu steluta si campul cu CNP-ul.Eu nu prea sunt de acord sa-mi dau CNP-ul. Voi vi l-ati dat?
silvana_salajan spune:
Buna fetelor!Abia acum v-am descoperit!Adriana, daca n-as sti unde esti acum, as incerca sa te cert, pentru ca nu mi-ai zis de acest topic.Am citit cateva pagini, sa-mi formez o parere. Am comandat din Quelle si anul trecut si anul acesta.Sa va spun ce m-a facu sa cred in prima faza ca sunt extrem de seriosi:1. M-am inscris pe net, si am primit acasa catalogul.2. Am facut comanda de Craciun (o parcare uriasa pentru fiul meu, uscator de par, tensiometru, etc)dar pe numele unei verisoare care si ea dorea sa comande, si am zis ca de ce sa dam 10 lei la transport fiecare, ii impartim in doua.3. Se apropia Craciunul si eram la limita cu cele 21 zile in care trebuia livrata comanda.Atunci le-am trimis un mail sa-i intreb daca parcarea e in stoc, ca sa stiu sa-i cumpar altceva copilului de Craciun daca nu este. Mi-am dat numele si am specificat ca, comanda s-a facut pe alt nume.In cateva ore, m-au sunat!!! pe mobil si mi-au spus ca s-ar putea sa nu ajunga decat la 2 zile dupa Craciun, dar pot renunta la comanda(au mai zis ca vor face tot posibilul sa o trimita). Am zis ca atunci o sa i-o dam de Rev, si stupoare: in 23 Dec a ajuns!!!Deci, din partea mea, tot respectul.Insa cred ca anul asta, o fi angajat personal necalificat!!!!Serios, am facut comanda de vreo luna si ceva, mi-au venit pana acum din produse, in 2 colete, la interval de 3 saptamani, si mai tre sa vina o pijama de copii si cateva perechi de sosete!!!!Sa stiti ca eu sunt extrem de multumita de calitate. desigur nu comand ceva ce nu pot incerca(pantaloni sau bluze!)Mi-am comandat sutiene si chiloti, de care sunt extrem de incantata.Abia astept sa vad cand or veni si celelalte produse!!!Va tin la curent!