Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 20
alice2004 spune:
Zilele trecute am primit si eu catalogul acela cu oferte de craciun si am facut o comanda la ei pe net ! Sper sa ma incadrez in procentul celor care au primit articolele comandate in timp util si nu peste vreo juma de an !
Am citit postarile voastre anterioare si vad ca parerile sint destul de impartite, inclin sa cred ca cele negative primeaza usor ! Eu am o nedumerire - si vreau sa cer parerea celor care au comandat produsele pe net - cind am vrut sa completez formularul acela, nu am reusit sa scriu decit un singur produs, am apasat pe butonul "adauga", mi l-a recunoscut ca denumire, dar la "actualizare cos cumparaturi" nu a aparut nici o suma !
Io mi-s in ceata, ca habar nu am daca ceea ce am trimis a fost OK sau nu, le-am scris si un mail, dar ma indoiesc ca voi primi vreun raspuns !
Urati-mi si mie bafta si ... nu LMA !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
danielac spune:
am primit si eu catalogul Universul copiilor desi le comandasem si e celelalte... le mai primesc?
[url="http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea" Diana-Maria][/url]
_
_
Dana
Lala_D spune:
Si eu am primit catalogul cu oferte de Craciun si am facut o comanda ieri dar telefonic nu pe net
Mi-a dat termen 3 saptamani domnisoara de la telefon, mi-a spus si suma totala a comenzii ...acum astept
Sper sa le primesc totusi in noiembrie si nu la vara
O zi excelenta tuturor !
Lala.
katty spune:
Sun de dimineata si e numai ocupat!!!!! Wow! Cred ca sunt supra-aglomerati!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Lala_D spune:
atunci eu am avut noroc ieri am prins din prima incercare la nr 021/2039898
O zi excelenta tuturor !
Lala.
alice2004 spune:
Initial, am vrut si eu sa comand telefonic, dar a fost imposibil, am suuuunat si era tot timpul ocupat, asa ca am recurs la varianta "net" ... sper sa fie OK totusi ! Pacat ca nu confirma nimeni comenzile, banuiesc ca sint muuulte, dar ar fi fost super sa ai certitudinea ca macar au primit mailul !
Celelalte cataloage nu le-am primit nici eu, doar cel cu produsele din primavara- vara .. Acum este posibil sa il fi saltat cineva de la cutia postala, ca lui nenea care aduce corespondenta ii e lene citeodata sa urce pina la etajul zece sa imi aduca plicurile la usa (ma refer la cele care nu incap in cutie) !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
aissa spune:
Ba eu am prins din prima, am asteptat pe fir (la nr cu 403403) ceva vreme dar nu a sunat ocupat.
SUnt tare curioasa, am acum 2 comenzi, una care deja e a treia saptamana, deci trebuie (teoretic) sa vina si alta data ieri, ambele numai cu jucarii. Sper sa le primesc pana de Craciun.
Cristina si ghighiloi
katty spune:
Maine fac si eu o comanda uriasa, tot cu jucarii si de fapt mai multe, pe firma, mi s-a explicat cum. Pana la urma am prins! Sa ne spui aissa, cand primesti comanda pana la urma!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
felicia74 spune:
Vad ca sunt multe fete care nu mai stiu nimic de comanda: dati telefon, nu asteptati, macar asa stiti stadiul comenzii - au produsul, v-au uitat, nu au primit talonul/emailul.
PS: ei chiar nu-si pot permite mai multe numere de telefon?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
prettysunshine spune:
Eu am facut intotdeauna comanda pe net si a venit de fiecare data, chiar daca n-am primit nici o confirmare.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.