Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Pe pagina de Internet Quelle Franta este un link catre catalogul interactiv, adica se poate rasfoi pe net catalogul. Produsele de acolo sunt mai diversificate:

http://www.clxonlinepage.eu/erez3/Quelle.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Mihaela, foarte interesant link-ul dat. Ce placere sa-l rasfoiesti asa!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ei,asa da!Chiar ca e o placere sa rasfoiesti asa catalogul.Pacat ca la noi trebuie sa ne lungim gatul asteptand postasul.Mai intrasem eu si pe www.quelle.de si www.quelle.nl dar ma enerveaza ca nu inteleg ce scrie.

Vad ca la www.quelle.fr sunt reduceri adevarate,de pana la 65%.Au si un card Quelle numit "Carte Privilege",cu care clientul are reduceri exclusive,facilitati la plata(rate),etc.

Din pacate peste tot scrie "Ce produit est livrable en France Métropolitaine uniquement"...

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Mi-au sosit si mie produsele dupa aprox. 3 saptamani. Repede, zic eu. Nici nu stiu cand au trecut zilele.Am comandat pt prima data si a fost "de proba" sa spun asa. Adica sa vad daca nimeresc marimile. Am fost 3 fete pe o comanda: eu, cumnata mea si o colega de serviciu. Ne-am luat cate o bluza fiecare: bluza maro de la pag. 57, bluza maro de la pag. 62 si cea kaki de la pag. 109. Si le-am nimerit: si ca marime (vin ca turnate) si culoare. Dar bluza de la pag. 57 nu face ca pret (are acelasi material cu cea de la pag. 62 care este mai ieftina), dar celelalte, da. Ahh, si am mai luat setul de casolete. Imi plac, sunt multe, doar ca sunt cam micute. Deci ma pregatesc pentru o comanda serioasa.

va pup,
cosmina

dinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Sa le purtati sanatoase, Cosmina!Ce marime porti dupa marimile noastre si ce marime ai comandat de la quelle?eu ma gandesc sa comand un sed de pat de o persoana de la pag.353, ala cu 3 piese cu ursuleti, ar nu stiu ce masura sa comand.Au 80*80\135*200\100*200.Ce marime ar tr. sa iau oare, avand in vedere ca cearsaful este elastic?Si au 2 materiale de cearsaf:linou si flanel.Oare pe care ar tr. sa-l comand?A mai comanat cineva seturi de pat de la ei?Si eu vreau sa comand doar de proba, sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Merci frumos, Nadyana.
Cu marimile treaba sta cam asa:
- cumnata-mea, care e slaba si poarta 36 romaneste, a comandat 32/34 Quelle;
- eu, care port de la 38 la 42 romaneste, am comandat 36/38;
- Colega mea, care este mai "facuta un pic" decat mine, a comandat tot 36/38 si ii vine super.
La mine e o idee mai larguta pentru ca am burtica si vreau s-o ascund. Deci e bine ca marime.
La lenjerie de pat nici eu nu le-am dat de cap marimilor, ca si pe mine ma incanta cate ceva.
Ce ziceti de chilotul acela care strange talia si abdomenul de la pag. 204/205? O fi bun? Cat de cat acolo...

Mai asteptam pareri.

dinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

deci eu daca port 46 trebuie sa comand 42, nu?off ce greu este, o intreaga filozofie
Despre chilotelul acela, nu stiu ce sa spun,eu cu mamica mea ne-am luat asa ceva de la magazinele TCM care aduc hainute tot din Germania.Este bunisor, cat de cat.Daca voi care sunteti slabute si aveti asa un corp aveti burtica, eu ce sa mai spun care sunt cat o scrofita?
Fetelor care aveti cearsafuri elastice din magazine, ce stiti de preturi?este mai ieftin in magazin sau sa indraznesc sa comand de aici?Cearsafurile de care spun eu sunt la pag.352\353.Cand aveti timp, poate aruncati si voi un ochi pe acolo.Setul de cae spun ar ajunge pt. un pat de o persoana 790 mii lei.Dar nu stiu care material sa comand, linou sau flanel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Nu stiti cumva daca taxele postale depind de greutatea coletului?
Merci!

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Taxele postale atunci cand primesti colet de la Quelle sunt in suma fixa = 9.9 lei noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai e putin si se implinesc 2 luni de cand am comandat iglul (prima data, cand nu le-a mers serverul). Va rog sa nu-mi urati LMA.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput