Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

^In catalogul 'Marimea mea', marimea produselor existente incepe de la 44 in majoritatea cazurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Nu stiu ce sa zic...poate am avut noroc, dar eu le-am primit in maxim 3 sapt. Un costum de baie are slipul mai mare...dar se poate rezolva. E super, cu broderie.
Catalogul de jucarii mi-a venit fara sa-l comand, si-mi place. Am vazut jucarii mai ieftine ca-n magazine. La fel cu hainele: unele sunt scumpe, altele rezonabile.
Mie imi convine ca au toate masurile si in magazine mai rar gasesti sa-ti vina.

Mai sunt si ghinionisti...

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

marimea 44 la ei inseamna 48 la noi,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am comandat si eu un catalog la linkul de la prima pagina a subiectului. Sper ca imi ajunge anul asta!
Sunt curioasa cu ce se lauda!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am primit sie eu produsele comandate pe 13 sept. (le-am comandat telefonic). Acum n-am catalogul sa va zic paginile, dar va zic ce-am comandat:
1. Un set cu papusa cu patut, scaun ptr. masa, geanta, accesorii ptr. hranit - 39 lei
2. Macaraua Dickie - 79 de lei
3. Un set de caserole cu capac - 69 de lei
4. Un taietor electric universal - 109 lei
5. Setul de 4 mosuleti fumatori (de la decoratiuni de Craciun)
Prima impresie: m-am bucurat ca toata comanda a venit integral, si destul de repede (o luna), iar setul de papusi este foarte frumos si pare de calitate, macaraua la fel.
O sa vad in timp cum se vor comporta caserolele si taietorul, desi am vazut pareri favorabile ptr. aparatele electrocasnice.

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Intre timp a mai venit un catalog nout cu articole ptr. Craciun, decoratiuni, cadouri etc. L-ati primit? Cum vi se pare?

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Eu am primit azi catalogul special pentru Craciun. Este interesant...
Sunt decoratiuni specifice de Craciun dar si jucarii, hainutze pentru copii, haine pentru el si ea, lenjerie intima,incaltaminte, electronice, lenjerii de pat si fetze de masa cu motivul Craciunului...
Inca il mai citesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by katty

m-am bucurat ca toata comanda a venit integral, si destul de repede (o luna)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

quote:
Originally posted by katty

m-am bucurat ca toata comanda a venit integral, si destul de repede (o luna)

Fata de ce termene citisem aici pe forum, eu comandasem unele ca sa-mi ajunga inainte de Craciun!! Hi! Hi! De-asta am zis ca destul de repede!!!

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

In perioada Craciunului sigur vor avea o avalansa de comenzi asa ca ai facut bine ca te-ai grabit.

Si eu o sa comand ceva din catalogul de jucarii,dar inca nu m-am decis ce sa aleg.Ar cam trebui zilele astea sa sun,daca vreau sa le am sub brad.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput