Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

eu sunt aproape incantata de Quelle. Am returnat doar o singura data un produs. De curand mi-am luat o tunica maro si jeanshi 7/8 cu un pic de auriu, deliciosi! Imi vin super si nu s-au largit dupa ce i-am purtat...M-am incumetat asadar la inca o tunica si la jeanshi lungi...sa vedem...

Am primit si catalogul cu jucarii, dar inca nu am comandat din el.

No, vidiazni!

Roxana, cum faci cu masurile?Marimea este cea pe care noi o purtam aici sau cum?De ex., eu port aici 46.Ce marime tr. sa-mi comand?Hainele din catalogul vara-toamna nu mai sunt valabile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Autor: mitoasa
Subiect: Produse din catalogul quelle
Trimis la: 28/09/2006 16:54:43

Poate sa-mi spuna daca produsele din acest catalog sunt de calitate?Am intrat in posesia unui asemenea catalog si as vrea sa comand cateva hainutze pt bblina mea si nu stiu daca merita.

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: theo_2004
Raspuns la: 28/09/2006 16:59:09
unele sunt, unele nu.
avantajul este ca daca nu-ti plac la pipait, probat etc le poti trimite inapoi si primesti banii.
eu am comandat cate cava pt mine si am oprit o bluza, restul le-am returnat. nu am luat nimic pt bb, asa ca nu stiu.

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: Andra_
Raspuns la: 28/09/2006 17:17:29
Eu am comandat o gramada ptr Luca, majoritatea sint fr bune, la pantalonii de trening materialul nu e chiar ce visam eu, dar e bun si gros pina la urma, am luat helanci, chiloti si maieuri, pantaloni captusiti, geaca si incaltari. Sint fr. multumita, si mai am o comanda care trebuie sa ajunga deja

Singurul sfat e sa comanzi marimea cea mai mica apropiata de ce poarta copilul. Adica, eu ptr Luca care are 100 cm am comandat 104, toate sint putin mari, dar pantalonii de trening sint imensi, nu stiu daca la anul ii vor veni. La fel si ptr ce am comandat ptr mine, am luat o masura mai mica si mi-au venit.

pup u,
Andra

Luca Pitu

Autor: Monica-Elena
Raspuns la: 28/09/2006 17:37:01
Eu i-am comandat jucarii si o masinuta smoby si am fost multumiti

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Autor: madau
Raspuns la: 28/09/2006 21:29:48
Eu i-am comandat niste salopete si caciulitze, inca n-au sosit dar va tin la curent. Restul de produse de la ei mi-au placut foarte mult. Sper sa nu ma dezamageasca acum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase

Autor: Doris-Alina
Raspuns la: 28/09/2006 22:05:34
Eu i-am comandat la Ines carucior pentru papusi si multe alte jucarii si sunt foarte multumita...

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Autor: svety
Raspuns la: 29/09/2006 20:02:15
Aici se discuta despre Quelle: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72863

mamica fericita de Dany-boy

Autor: creola132001
Raspuns la: 29/09/2006 20:27:52
Si eu am comandat mai multe produse (haine, jucarii si electrocasnice) de la ei si am fost f multumita. Acum vreau sa mai comand cateva si sper sa fiu la fel de multumita. Va spun daca nu voi fi multumita.
Mariana,
Silviu 3.1 luni si burtica 22 sapt

Raspuns la: 29/09/2006 21:18:00
Am sunat azi..cica n-au trimis inca comanda ptr ca nu au toate produsele inca, probabil sapt viitoare va pleca
Cataloagele le-au trimis doar 2 din ele (parca Fashion si Marimea mea) si inca unul gros (o fi noul catalog..sau inca unul din asta vechi???)
Deci mai avem de asteptat..sincer in ultimul timp cred ca sunt cam depasiti de comenzi..parca prea dureaza mult

pozici la 9 luni
asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase

Autor: monalac
Raspuns la: 29/09/2006 23:22:34
nu stiu de ce,dar eu am comandat catalogul pe net,dar nu a venit.voi cum l ati comandat?e cumva vreo masina din aia cu acumulator in catalog?si daca da,cat costa?stiti cumva daca pot vizualiza catalogul pe net?

Autor: Susman Mihaela
Raspuns la: 30/09/2006 01:49:43
Si eu l-am comandat pe net si nu mi-a venit. As dori sa intru si eu in posesia unui catalog ca sa vad ce contine. Cum sa procedez!

Mihaela si Robert

Raspuns la: 30/09/2006 11:48:09
Fetele se pare ca au fost probleme la comenzile pe net, in sensul ca nu s-au primit. Cred ca cel mai bine ar fi sa sunati direct la tel si sa comandati catalogul ala mare si cele speciale.

Monalac cat de mare sa fie masinutza? Ca ma uit eu si iti zic

pozici la 9 luni
asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase

Autor: gio
Raspuns la: 30/09/2006 11:54:57
Ati luat ceva din catalogul cu jucarii? Mi se pare f dragutz; tocmai ce comandasem o papusica din cel mare cand l-am gasit la posta. Am facut ditamai lista pt Craciun de acolo; papusile cel putin sunt superbe.

A primit cineva catalogul cu hainutze pt copii? ca parca n-as comanda hainutze pana nu vad ce au si acolo...

22 +

Autor: monu
Raspuns la: 30/09/2006 13:26:25
Cum pot face sa comand cataloagele speciale? pe ce adresa trimit cuponul?

Mergi la inceput

Fetelor, am inteles:unele produse sunt bune si altele nu.Asadar, va rog sa-mi spuneti si mie ce ati luat si v-a placut?
A luat cineva peria aceea rotativa din catalogul nou?
Dar blugi v-ati luat?
In cat timp v-au returnat banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by nadyana

In cat timp v-au returnat banii?

Cam in 10 zile.

In alta ordine de idei,tocmai mi-am comandat si eu catalogul Otto.Mi s-a spus ca-l voi primi acasa in circa o saptamana.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu asteptam un pantalonas pentru Séb din mai si nu l-am primit, si luna asta am sunat la ei sa intreb ce se intampla, si mi-au zis ca l-au trimis si ca arata ca a ajuns, le-am zis ca eu nu am primit nimic. Si s-au oferit sa il trimita iar, i-am explicat ca, vara a trecut, pantalonul e trei sferturi si nu mai am nevoie de el, a zis ca imi trimite banii, si m-am trezit cu pantalonul acum cateva zile. Tocmai bine, ca inca mai e vreme sa il poarte, dar ii este larg. Deci se intampla si sa zica ca trimit banii si sa trimita de fapt articolul comandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

madau,sau voi,fetelor,spuneti mi cam cat costa o masinuta cu acumulatori,din aceea,gen jeep,pt copii?pt varsta de 3 5ani?ca as vrea sa i cumpar baietelului meu una...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monalac in catalogul asta mare nu e nici o masinuta din asta de care vrei tu. Poate ne ajuta fetele care au primit catalogul cu jucarii???

Apropo, am comandat si eu catalogul Otto la ei pe site acum 2 sapt, inca nu a venit. L-a primit careva?

pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Am trimis cuponul din catalog saptamana trecuta si azi am primit 3 cataloage: Marimea mea,Fashion Trends si Universul copiilor. Preturile sunt identice cu cele din catalogul principal, nu este nici o oferta.
Imi place mult o geaca din fas care nici nu mi se pare foarte scumpa... Mai ma gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mie mi s-a cam luat de aceasta firma ca am avut cam multe probleme cu ea:
- am dat o comanda pe net pe 1 septembrie si cand sunt pe 15 sa vad in ce stadiu e cica nu se inregistrase nimic
- astept un iglu ptr copii de o luna si nu se stie cand va veni
- la telefonul cumparatorului ori astept de-ti vine rau ori abia se misca
- cataloagele vin sau nu....
E prima comanda la ei (poate si ultima).

Mergi la inceput

Si noi am trimis cuponul saptamina trecuta si asteptam sa vina cataloagele.In catalogul "marimea mea" sunt doar marimi mari sau cum?Asta nu ca as fi eu subtirica
Fetelor, ati comanat vreodata blugi de la ei?Mie imi plac o pereche de blugi-cei de la pag.28 din catalogul toamna\iarna.Ce parere aveti?Oare 2%elastan inseamna putin elastici sau mai mult elastici?M-am ingrijorat ca am fost zilele trecute sa-mi iau blugi din magazine si cea mai mare marime nu prea imi veneaEu port marimea 46 la pantaloni si am inteles ca tr sa coman 42?Ce fel de talie vi se pare ca au blugii de care va spun?Ce inseamna 5-pocket?Asa se poarta acum, buzunarele la blugi putin mai jos?La buzunarele din spate ma refer.

Mergi la inceput