Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by katty

Am facut si eu comanda alaltaieri (13), dar telefonic.
Astazi am revenit sa intreb daca pot comanda tot telefonic si cataloagele speciale de la sfarsit si mi s-a zis ca da! Asa ca am comandat si cataloagele (Marimea mea, Moda ptr. copii, Fashion Trends si universul copiilor).

Au sosit ieri 2 din cele 4 cataloage (Fashion... si Marimea mea (care e o revista cu modele ptr. femei ce au masuri peste nr. 44).

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Am cmandast acum 2 saptamani un sac de dormit pentru Cristi si diverse "chestii" pentru Craciun (lampa om de zapada, perdea luminoasa etc.) sper sa vina panan atunci !

In legatura cu imbracamintea, nu am vut experiente prea bune. Pretul este mult prea mare pentru calitatea oferita. Gasesti haine asemanatoare ca model in "H" sau 'Flora" si la jumatate de pret.
Am comandat 2 sutiene care timp de 3 luni n-au venit, drept care am stornat comanda.
Un trening pentru Cristi (pantalon si bluza cu gluga) m-a costat 700.000 lei si dupa primul spalat s-a scamosat tot. Am luat din "Flora" (lucrez aproape) un trening mai "complex" (pantalon, bluza si vesta cu gluga) cu 280.000 lei...

Salutari la mamici

Ingrid si Cristi 3 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Trebuie sa primiti si catalogul Universul Copiilor! Tocmai acum l-a adus postarita si inca ma delectez. Preturi destul de bune!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mie nu-mi vine sa cred! Mi-au zis ca Universul Copiilor nu vine de pe acum! Mda, sa ma mai mir?
A venit totusi "Fashion". Vorba lui ingridnen preturi mari comparativ cu calitatea si, mai ales, modelele. Unele pulovere sunt chiar batranesti.
Dar ce parere aveti de lenjeria lor? Eu mor de ras, ca sunt aceleasi ca in anii '70. Nope, mersi!
bychi abia astept sa vad "UNiversul..", deoarece jucariile am vazut ca nu sunt scumpe.
Aaaa, si stiti ce mai merita banii? Electrocasnicele. Marca Privileg am inteles ca e destul de buna.

PS: hmmm, dar cum or suporta transportul? Cred ca tot prin posta sunt trimise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Eu merg la magazine TCM unde sunt produse gen 'Quelle'. Preturile sunt acceptabile si produsele sunt de calitate. In Romania se aduc stocuri ramase din strainatate.

http://www.tchibo.co.uk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/uk/-/GBP/TdUkBrowseCatalog-Start?CategoryName=preview&source=NAVI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

eu sunt aproape incantata de Quelle. Am returnat doar o singura data un produs. De curand mi-am luat o tunica maro si jeanshi 7/8 cu un pic de auriu, deliciosi! Imi vin super si nu s-au largit dupa ce i-am purtat...M-am incumetat asadar la inca o tunica si la jeanshi lungi...sa vedem...

Am primit si catalogul cu jucarii, dar inca nu am comandat din el.

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

eu am catalogul toamna iarna si as comanda si cataloagele de care vorbeati voi: jucarii, masura mea, etc....numai telefonic o pot face?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

^Cele 4 cataloage mai pot fi comandate si prin intermediul cuponului de la sfarsitul catalogului in vigoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

eu am comandat un catalog dupa site acum mult timp si nu l-am primit.vreau sa imi comand si eu si nu am catalog.ce as putea sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

experienta mea cu aceasta firma suna cam asa: am comandat in noiembrie un microscop si am asteptat, am asteptat ... am telefonat la ei saptamanal ca sa aflu ca nu imi va veni coletul .... a ajuns dupa 6 luni ... era comandat sa fie cadou de craciun si a ajuns cadou de paste

ANDANII

Mergi la inceput