Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

A ajuns in Romania si Otto, alt nume foarte cunoscut in domeniul vanzarilor prin cataloage.
http://www.smartfinancial.ro/smart/Industrie+&+Retail/Otto+aduce+in+Romania+marca+Schwab+-+vanzare+la+domiciliu
Sper sa fie concurenta acum. E data o adresa la care se poate comanda catalogul.

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by katty

..... E data o adresa la care se poate comanda catalogul.

Poze aici

varsta lui Andrei

Acest catalog este gratuit?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pe mine ma lasa nervii cu cataloagele lor, dau comanda iar. Daca le aduce postaritza de 2 ori, ghinion!
Daniela_b da, e gratuit.
nadyana eu n-am incercat. Da o cautare pe DC, ca am mai vazut subiecte pe aceasta tema.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:

Acest catalog este gratuit?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Eu cred ca da. Eu oricum l-am comandat!
Nu scrie nicaieri ca ar costa, ba mai zic ca se distribuie prin magazinele diverta sau la chioscurile de ziare!!!

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Mi-am comandat si eu catalog OTTO
http://www.ottoonline.ro/home.php?idpag=1

Am primit un colet de la Quelle.
Din pacate, unele produse nu au venit si au scris ca urmeaza a fi livrate. Aveti idee dupa cat timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by katty

A ajuns in Romania si Otto, alt nume foarte cunoscut in domeniul vanzarilor prin cataloage.

Poze aici

varsta lui Andrei

katty, te iubesc , cred ca sunt urmarilke epocii ceausiste ma dau in vand dupa cataloage. Eu nu aveam niciodata!!!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu una sunt total nemultumita de ce am cumparat de la Quelle.. am luat o tigaie din aia dubla, si dupa 2 folosiri s-a luat pur si simplu tot "teflonul" de pe ea, s-a desprins ca o fasie... si a costat 1000.000 lei vechi...
cica era nemteasca dar pe cutie scria fabricata in China...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Eu sunt multumita de hainele de la Quelle. Sunt de calitate si nu toate sunt foarte scumpe.
Se mai gasesc si ca solduri pe la magazinele TCM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Eu am comandat o jucarie pt. Danutu meu si a venit intr-o saptamana. Jucaria cu ursuletul si dusul pt. balaceala din vanitza. Mie mi-am comandat rochie de gala p.128,prima, roz. Cu 2 nr. mai mica decat port eu. A venit tare greu, cam in 4 sapt. si la fix pt. nunta la care trebuia s-o port. Putin dezamagita. Rochia are jos broderie - sa va uitati in catalog - iar rochia mea are broderia la fel cu culoarea rochiei si nu iese in evidenta. Rozul este mult mai pal.

Am mai comandat pt. sotul meu adidasi, din nr. trecut, cel de vara si deja se dezlipesc...

Vreau sa va intreb daca cineva si-a comandat vreuna din fustele acelea mov: una e de catifea si una cu ceva aplicatii. Care e mai buna? p.79 vs p.127

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Moama, e o zapaceala in capul fetelor ce raspund la telefon!
Am sunat sambata si mi-au zis ca au trimis pe 6 septembrie TOATE cele 3 cataloage speciale, iar ieri alta - ca nu, ca au trimis numai "Fashion Trends" care a aparut in august, ca celelalte nu le trimit inainte de data stabilita. Logic, nu?
Oricum nu a sosit niciunul, am mai facut comanda o data

Mergi la inceput