Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 14
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Cam o luna.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Multumesc!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Faza naspa: azi am sunat sa vad cand vine coletul si cica nu au primit nicio comanda. Si nu sunt singura! Sunt probleme cu comenzile facute pe net.
Mai astept 3 spatamani....
katty spune:
Am facut si eu comanda alaltaieri (13), dar telefonic.
Astazi am revenit sa intreb daca pot comanda tot telefonic si cataloagele speciale de la sfarsit si mi s-a zis ca da! Asa ca am comandat si cataloagele (Marimea mea, Moda ptr. copii, Fashion Trends si universul copiilor).
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Clover spune:
Am si eu o intrebare: de ce nu ii bateti la cap sa isi faca site in locul nebuniei cu cataloagele? Ca cine are bani sa cumpere are si internet.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
felicia74 spune:
mihaeladm mie cica mi le-au trimis pe 6 septembrie dar nu a venit niciun catalog. Cica sa mai atsept, daca nu - le trimit iar
Clover sunt peste 400 de pagini -hmmm, cam mult de scanat! Si asta numai catalogul principal, nu si cele speciale.
mihaeladm spune:
^multumesc de raspuns... Si eu le-am trimis cuponul pentru a primi cataloagele speciale si nu am primit pana acum decat 'Marimea mea'. O colega a primit si acel catalog 'trends'. Asa ca ma gandesc ca poate s-au pierdut pe traseu. Arata bine cataloagele si sunt multi 'binevoitori'.
Ma interesa daca a aparut cel cu jucarii ca sa stiu sa o stresez pe poshtaritza.
felicia74 spune:
mihaela si eu il astept ca pe Mos Craciun Insa posta cred ca ne ajuta sa economisim si sa nu mai aruncam banii pe prostii
mihaeladm spune:
^Eu, daca nu dau banii pe prostii, parca nu ma simt bine...
DEH, dependenta de shopping...