fetele din belgia (5)
Raspunsuri - Pagina 4
ardeiash spune:
nu pot decat sa ma minunez de revigorarea acestui topic! era o vreme cand intr-o saptamana eram singura care postam.... si abia, abia daca-mi mai raspundea cineva. acum marturisesc ca am vrut sa renunt... dar a existat cineva care m-a incurajat... sper ca nu gresesc, parca bepii, scuze..... daca am gresit.... si mi-a- zis.... ca-mi multumeste ca mai tin in viata topicul... mai avea putin si -si dadea duhul....
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
andreea: esti din constanta? e incredibil ce mica e lumea!ma bucur. si bepii e din ... de aproape de c-ta... nu credeam ca o sa mai gasesc pe cineva pe aici.
si mie mi-e dor de mare! am 10 luni de cand n-am vazut-o!
mieke: multumesc pt ca te-ai oferit sa-mi dai vopseluta.. pana la urma am gasit la carrefour. nu mai stiu cine mi-a zis sa merg acolo, am gasit si easter deco spray. eu credeam ca e pentru oua... dar era pentru geamuri, n-am citit tot ambalajul... e bun si ala. asa ca mi-am decorat deja geamul de la bucatarie, spre bucuria baietelului meu care si-a infipt degetelele intr-un puisor.. ca nu stia din ce e. l-am refacut, cu greu... ca mai aveam putin si plangeam. am sunat-o pe sora'mea in romania si mi-a zis: pai tu nu stii ca eu vopsesc ouale cu hartie creponata? ce te-ai agitat atata dupa vopsea de oua? n-o bine ca mi-a amintit dupa.... si intr-adevar, se faceau mai usor asa.. si mai frumoase..
Oana: bine ai venit! ti-am citit aventurile, dar sa fiu sincera.. dupa teama pe care o aveai nu ma asteptam sa te distrezi asa de bine. ti-ai gasit pana la urma ochelarii? unde ati fost in tabara... m-as incumeta si eu sa vad locurile.
unde este meir de care tot vorbiti? n-am auzit deloc despre el pana la voi? e in brussel? si ce este? un targ? un magazin?
o saptamana frumoasa ... din ce-a mai ramas
carmita_baby spune:
Buna tuturor si uitati niste de la mine
Haideti ca eu nu prea am mai avut timp sa intru pe forum prea mult, va dati seama cu mama aici sper din toata inima ca nu mi-ati dus dorul prea mult acum tocmai ce am papat ceva bun si am lasat-o pe mama sa spele vasele. Pai da, cate fete are mama ?
Daneylana am sa iti trimit linkul pe PM tu ce mai faci? Totul e bine cu tine? Nu prea ai mai intrat nici tu pe forum. By the way prin ce zona stai tu si ce zici de o mini intalnire, inainte de intalnirea mare de la Bepii?
Andreea eu ma vad cu Oana de 3 ori pe saptamana, asta inseamna cam in toate zilele ei libere, exceptie facand luni cand si sotul ei are liber si petrec ziua impreuna. Deci noi vom veni cu draga inima sa bem o cafea impreuna. Asse e foarte aproape de Ninove! Iar cand vei vrea sa mergi cu noi in club, just let me know! Chiar tu duci dorul dansului uneori?
Disperata ma bucur tare ca nu te-ai dat batuta si ai sperat la cat mai multe postari pe topicul romanilor din Belgia uite ca nu te-am dezamagit. La mine dureaza un pic pana incep sa scriu odata, ca pe urma nu ma mai opresc dupa cum bine vezi Vezi ca iti dau si eu o mana de ajutor. Ajutor tovarasesc
Meir este cea mai mare 'shopping street' de aici din Antwerpen.
Miri_mik mamik cate luni(ani) are Bruno cel mic? Si de ce plange? Din cauza colicilor? Bafta multa sper ca va trece curand perioada asta... da` nu-ti dori sa creasca prea repede ca parca maine poimaine il vezi deja insurat si copii
Si oricum cu toate ca e destul important sa fi acceptata de socrii, nu trebuie sa iti face griji, ca doar nu traiesti cu ei. Traiesti cu sotul tau si atata timp cat voi sunteti fericiti, e super!
Simona te duci singura sa iti cumperi rochia de mireasa? Si noi saptamana viitoare ne ducem sa cautam si sper eu deja sa si cumparam rochia mea de mireasa. Pe cat ai tu nunta? Si banuiesc ca va fi in Romania nu? Eu ma voi duce cu sotul meu sa cumpar rochia de mireasa, pentru ca am mare incredere in gustul lui si oricum nu prea cred in superstiile astea ca nu trebuie sa vada rochia de mireasa inainte de nunta. Ai idee cam ce model vrei? Eu deja stiu ce vreau, acum ramane sa si gasesc, daca vrei iti dau cateva linkuri cu rochii de mireasa si iti pot trimite deasemenea si o poza cu o rochie de mireasa cam cum o vreau eu. Noi ne ducem in mai sa mai facem niste pregatiri, deja restaurantul, biserica sunt arvunite, mai raman invitatiile si chestiile astea micute.
Anne ce zici ne insotesti la niste cumparaturi in Bruxel?
Hai ca am intrat la recuperari, m-am intins cat o placinta (de mere)
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
buna dimineata fetelor!
asta in cazul in care faceti une grasse matinee, ca noi ne trezim devreme foc sa papam. stiti voi , cine se scoala de dimineata, tot in pat ajunge:)
carmitsa, bubu nostru are fix 5 saptamani si 3 zile. plangem ca ne schimbam programul, ne adaptam la zi-noapte, in plus, cate un zgrepts care nu vrea sa iasa din burtica dupa masa sau cate un parts rebel. ce mai, viata grea:)nu vreaus a creasca mai repede, dar ma minunez ca a inceput sa doarma noaptea, si-mi zic ca asta nu e bebe al meu. circul e seara si dimineata intre mese:) da trecem noi cumva si peste asta:)
va pupesc si ma intorc la bubu
miri_mik, fericit mamik
Bepii spune:
Bine v-am regasit dragele mele,
N-am postat o zi, doar o zi si cand am intrat pe acest forum nu-mi venea sa cred, deja suntem la pagina 3 !!! Ne-am animat nu gluma.
Andreea, ca bine ai spus "terapie in grup". Abia astept sa ne "tratam" un pic si ideea Carmitei este foarte buna adica sa ne pescuiasca de pe drum. Subscriu. Andreea, sa sti ca eu sunt din Mangalia adica la o aruncatura de bat de Constanta si ma bucur nespus ca alaturi de Disperata suntem deja 3 fete de la mare. Si eu am aceeasi parere despre litoralul romanesc si anume, e mai frumos decat cel de aici. Poate ca judecam cu inima, nu stiu......
Carmen, esti o fericita cu mama aici, nu-i asa? Si parintii mei vor veni aici cam pe la jumatatea lunii mai. Abia astept. Ei n-au calatorit niciodata in afara granitelor si sigur va fi o experienta de neuitat pt ei. Ideea ta de a merge impreuna la cumparaturi este excelenta. Esti o fata de milioane, simt asta din mesajele tale si abia astept sa ne intalnim. De fapt la fel simt pt toate cele de aici de pe forum. Voi nu simtiti la fel, adica ca o legatura invizibila s-a creat intre noi? Eu de fiecare data cand deschid calculatorul am o stare de nerabdare pana intru aici sa va citesc si sa aflu ce mai zice fiecare. Deja am devenit dependenta.
Anne, mersi pt sfat, sa fi fost chiar asa de simplu, un punct? am sa incerc imediat ce termin de scris acest mesaj.
Simone_be, draga mea, te pragatesti de nunta.....e minunat !!! Va doresc multa fericire si o nunta ca-n povesti !!! Pe cand este evenimentul? Iti inteleg starea de dinaintea nuntii, e mult efort dar ce placuta stare sufleteasca....
Iti multumesc pentru urarile de bun venit din tara, niciodata nu-i prea tarziu. Esti o draguta. Sper ca ai inteles ca toata lumea poate veni la mine acasa deci si tu esti bine-venita.
Disperata, intr-adevar eu am fost aceea care te-am incurajat dar imi amintesc ca a mai fost cineva care iti admira perseverenta. Sa ma scuze, nu mai stiu cine. E cam multicel de atunci.
Hai ca iar m-am intins, va pup pe toate si va doresc tot binele din lume
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
miri_mik spune:
aaa, uitasem, fetelor, cum s apun si eu niste poze pe site? ca incerc de ceva vreme, si nu ma lasa. cica nu recunoaste extensia. poate ma ajutati voi
pupici
miri_mik, fericit mamik
ardeiash spune:
fetelor: mi-a luat-o beii inainte. intr-adevar , forumul acesta creeaza dependenta. si eu sunt nerabdatoare sa citesc ce-ati scris....
carmita_baby, simone_be: incredibil: faceti nunta acum! va doresc o casa nu de piatra ci de beton armat... cum se zice... o nunta ca-n povesti... dar si casnicia voastra sa fie ca-n povesti... ca mult mai conteaza sa ai o relatie buna cu sotul si dupa multi ani de casnicie..... eu is maritata de 12 ani ... o gramada, nu-mi vine sa cred cati s-au strans ... si ma bucur tare mult ca ina afara de stres-ul de la serviciu si greutatile prin care trecem, normal, relatia a ramas aceeasi... daca se poate spune, caci am devenit mai maturi....
miri+mik: sper ca n-am gresit id-ul. intr-adevar bb-ul e tare mititel si acum e tare greu. mi-aduc aminte ca eram aproape invidioasa pe cele care aveau bb-ii macar de 6 luni... ca cica atunci sta mai bine cu somnul/// curaj! va trece timpul si-ti vei mai dori sa fie mic sa te lase sa-l atingi, sa-l strangi in brate, sa-l pupi> al meu deja spune nu vreau cand il chem sa-l pup... si n-ai idee ce greu e si ce ma mananca buzele sa-l mananc... dar cand o fii mare!!! cred ca e tare greu cu religia totusi. poate vei reusi sa-l botezi. nu e tarziu nici la 18 ani, daca-ti doresti, bineinteles.
scuze, tasta meade spatiu a luat-o razna... daca fac greseli...
constat deci ca daca nu intri o zi pe forum.. ai mult de citit... ceea ce este destul de greu. asta presupune intrarea zilnica aici.... pastila zilnica , sa zicem.
se face soare ... cel putin asa cred... asta e bine. fetelor... si eu sunt disponibila cand veniti in brussel ... insa numai dupa vacanta . baietelul meu are alergie la shopping (cred ca i-a soptit ceva taica'su) si acum nu pot, e in vacanta. dar sunt super disponibila in afara vacantei. anuntati-ma cand veniti. imi face placere.
bepii: multumesc inca o data de telefon. mi-a facut o reala placere. mi-a dat impuls sa fac ai repede treburile casei... ca sa-l pot duce pe baietel mai repede in parc(preferatul lui).
va pup
ps: nu vreti sa facem un profil al grupului din belgia? am vazut la alte fete.... chestii ce folosesc ca si "cultura generala" pentru noi: cati ani avem, casatorite/ne, unde locuim..... profesia... numele... bineinteles, numai cine doreste si numai ce doreste sa lase cunoscut si de altii.... daca da.... trimiteti-mi pm si ma angajez sa creez la inceputul paginii topicului profilul fiecaruia.
Bepii spune:
Disperata, cum adica "un profil al fetelor din Belgia?" Eu n-am vazut profile de genul asta pe DC. Lamureste-ma,please...
Pupici tuturor fetelor, o seara placuta si un weekend superb !!!
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
http://photos.yahoo.com/ab_taner
ardeiash spune:
pai .. de exemplu la fetele din america: sunt scrise ca o lista cu numele lor... unde locuiesc. am vazut si la mamici... de exempplu: cand sunt nascute, cati copii au... etc. chestii dintr-astea. de stiut de catre toata lumea. numai cine doreste , repet.... ca nu toata lumea are aceasta placere. eu de exemplu mereu incurc fetele si zic, ba ca una e de colo.... si e de dincolo.. ba ca e maritata cu un englez... si de fapt .... si tot asa. nu este obligatoriu. era doar o idee care nu e neaparat nevoie sa o punem in aplicare.... ma rog. ati inteles voi despre ce vorbesc...
simone te casatoresti cu un belgian sau e roman de mergi cu belle-le la cumparaturi?
yank spune:
Nu am gasit inca nici o camera in brussel pe perioada 8-11 mai,o sa imi extind cautarile si in afara orasului,oricum o sa am masina deci nu conteaza ca e in afara orasului.Daca are cineva vreo idee unde exista pensiuni,sau chiar sa ma ajute sa rezerv doua camere...ii aduc 2 kile de palinca si dau si o masa...cu 4 scaune