Sezatoarea canadiana (44)
Raspunsuri - Pagina 7
Ira spune:
Of, Doamne, dar sa stii ca aici poate sa-si faca o asigurare privata, poti sa o incurajezi in sensul asta...o sa va coste cam mult pe termen lung, dar....Dumnezeule, e f trist...
S-ar putea sa-si schimbe parerea, pentru ca nu noi ne alegem momentul in care vom muri...si s-ar putea sa i se faca dor de copilul ei si sa vina totusi la voi aici.
Asa cateodata avem senzatia in viata ca totul s-a sfarsit si ca nimic nu mai e la fel...dar nu e adevarat, te poti astepta la surprize enorme de la viata.
Sofie - 3 ani
Ica 1975 spune:
Dana, multumesc pentru reteta. Va fi ziua sotului meu luna viitoare si as vrea sa pot face ceva din care sa gust si eu. Nu stiu ce este cu PM, pot primi mesaje private dar nu stiu de ce nu apare optiunea asta si la mine.
pentr reteta
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Noi
Llaura spune:
Caroline, soacra ta isi va reveni, sau in fine va intra in rutina, se va gandi din nou mai mult la nepoti si copii decat la nenorocire. Cred ca asa suntem construiti, sa putem sa uitam. Cand a murit tata am incercat sa vand casa parinteasca la repezeala si sa o aduc pe mama la mine si nu am reusit, apoi mama si-a intrat intr-un fel de ritm la care daca ma gandesc serios imi vine sa urlu. Eu nu as putea sa locuiesc singura in casa parinteasca, e plina de lucruri si de fantome, nu a schimbat absolut nimic, iti vine sa turbezi, si totusi ea poate.
Daca aici o sa vina vreodata, nu am nici un raspuns, suntem la a treia iarna de amanari cu stai sa vezi ca nu am timp (????) sa ma duc dupa viza, etc etc etc. Anul asta ma duc si o iau cu forta, am spus.
khristin spune:
Caroline, sincere condoleante! Uite, asta e formularul de prelungirea sederii pe care l-am folosit noi pt. soacra-mea. Multa bafta in a o convinge pe soacra sa vina!
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM1249E.PDF
Cristina
noi si poze mai noi
Ira spune:
Una scurta, din ciclul mami e expirata :
De fiecare data cand o iau pe Sofie de la gradi, inventez o poveste.
Astazi a fost poveste cu paianjenul care-i musca de piciorus pe copiii necuminti :
-...si dupa cum iti spuneam, paianjenul nu si-a gasit pantofi la Walmart, deoarece avea nici mai mult nici mai putin de 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 picioareeeeee...
- Auzi mami (imi arunca Sofie plictisita), da' nu mai bine imi pui DVD-ul ?
Ooooof, cum ne mai pun copiii la punct.
Sofie - 3 ani
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Podeanu
Tort de ciocolata Varenne
(numit si Rolls Royce-ul torturilor de ciocolata in revista ”Allt om mat 3/2003”)
1 dl cafea tare (2 linguri Ness si apa)
250 g unt
250 g ciocolata (neagra)
2 dl zahar ( 2 x 85 gram)
4 oua
Se pune cuptorul la incalzit la 175 grade C.
Se imbraca o forma (cu margini detasabile) cu hartie de copt.
Se incalzeste si topeste cafeaua, untul si ciocolata intr-o cratita
Se ia cratita de pe foc si se adauga zaharul si ouale.
Se toarna amestecul in forma si se coace tortul in mijlocul cuptorului 50 min.
(Se serveste cu frisca.)
Dana si gemenii
Voiculestii
Dana, la tortul asta merge sa pun visine din visinata? Mi-ai facut pooooftaaa!!! :)))
Toulouse, la ville rose
Ira spune:
'Neata, fetelor, stie cineva repejor unde pot gasi in Montreal cereale din acelea cu fibra, presate la rece, nu din astea prelucrate de genul cheerios. D-alea naspa la gust, insa cele mai sanatoase...
Merci.
Sofie - 3 ani
Llaura spune:
Buna dimineata,
Bine ti-ai revenit, Ira!
(de ce zic asa, ti-a zis o fata sa mai povestesti de fetita ta si ai zis-o pe aia cu ghiocelul, acuma fetita sunt sigura ca e un ghiocel, dar de obicei amandoua puteti mai mult:-) ) q.e.d.
nelia spune:
Ira, eu cumpar din alea din IGA din place Alexis Nihon (metrou Atwater). Sint in saci mai mari si sint si organice. Nu sint ieftine, dar te asigur ca merita. Dar eu cred ca gasesti neorganice cam peste tot, am vazut si in Provigo si in Super C, trebuie sa te uiti bine la raionul de cereale, sint mai pe jos, in saci de folie transparenta. Eu folosesc din astea si la unele prajituri, jumatate din cantitatea de faina o inlocuiesc cu fulgi ce cereale si ies o bunatate. Am mai vazut si in farmacii, dar in saci mai mici. Si pe la magazinele de produse naturiste, dar sint mai scumpe decit in supermarket-uri.
Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
Magdone spune:
Buna dimineata din Canada!!!!! am ajuns si noi ieri cu bine, totul a fost ok si acum stam sa ne dezmeticim
prima mea impresie a fost super grozava, exact asa cum ma asteptam sa fie, sa dea Domnul sa fie tot asa si in continuare.
Caroline, condoleante!
Va mai scriu..deocamdata dorm pe mine
va pup!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."