Sezatoarea canadiana (44)
Raspunsuri - Pagina 6
ange spune:
Simona,ok iubita! esti a 2-a pe care o aud vorbind frumos de gradi quebecoase
Caroline,...condoleante...niciodata nu am stiut ce sa spun in astfel de momente...
Simona,colegul isi baga nu stiu ce praf in sosete si 3 zile nu le scoatea apoi scapa pt. o perioada de imputziciunea pantofilor O sa-l intreb ce era aia.Stiu ca din farmacie o cumpara.Stie trucul asta de la un bunic de pe aici
Podeanu,care este mai praful de copt?Vad ca le ai cu prajituriel.Spune-mi si mie o marca,un nume ceva ca mi-am prins urechile.Am niste retete la care trebuie sa pun praf de copt si nu stiu de unde sa-l iau.
Pt. frisca ce smantana folosesti?
pupici.merci
Ira spune:
Aoleeeeeeeeu, Dana, ce mi-ai facut ? Creca ma duc direct in ceilalti pantaloni, aia de grasa.
Io nu intru jamais in sectiunea la bucatarie, ca m-as sinucideeee.
uh, trebuia sa spui ca postul tau nu e pt. cardiaci.
Sofie - 3 ani
Ica 1975 spune:
Caroline, condoleante!
Ira, dar tu vrei sa tii cura pentru a manca sanatos, nu-i asa? Daca-mi spui ca vrei sa slalbesti, inseamna ca eu trebuie sa in fiecare zi, sau chiar de mai multe ori pe zi. Dana, am vazut ca are (prin peregrinarile mele pe forum)o reteta de tort de cioco, monti desigur ...
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Noi
ange spune:
Ira,pai daca intri pe culinar acolo pe forum unde sunt si foto te sinucizi sigur
ira,am fost la ikea si am mancat la restope bune.
nu va uitati la meci?
forte spune:
quote:
Originally posted by ange
care este mai praful de copt?
Este Baking powder. De la Dr. Oetker.
Ira spune:
quote:
Ira,pai daca intri pe culinar acolo pe forum unde sunt si foto te sinucizi sigur
ira,am fost la ikea si am mancat la restope bune.
nu va uitati la meci?
Te pupa mama...somonu' ala bun ? MMMMmmmmmmmmmmmm, e bestiaaaal.
Unde sa ma uit la meci ? Pe internet e 10 euro, n-am si eu ce face ?
Sofie - 3 ani
Caroline spune:
Multumesc fetele pentru condoleante. Nici eu nu stiu ce se spune in momentele astea, dar imi face placere o vorba buna din partea voastra.
Multumesc.
Acum, ca sa ma detasez de necazuri, ca tot am vazut ca v-a pus Dana reteta de tort de cioco, ca fan Monti, va confirm ca este delicios.
Se poate face cu fructoza sau orice indulcitor. La noi, in GTA, fructoza o iau de la magazinele naturiste si ii zice chiar asa "instant fructose". Trebuie s-o gasiti si voi la Montreal.
Ira spune:
Caroline, te pup. Stiu ca doare f rau, mie cand mi-a murit tatal am vrut ....nu mai gaseam sensul vietii...dar a trecut....asta e viata, trebuie s-o acceptam cu bune si cu rele, e o lupta continua cu ceilalti si cu noi insine. Parca-l vad si acum, intr-o dupa amiaza ....ma tinea in brate si mi-a promis ca n-o sa moara niciodata. Mi-a promis ca moartea nu exista, de mai multe ori. Of doamne...
Zambeste, ca in felul asta iti arati dintii destinului si el va fi mai ingaduitor
si asa il incurajezi mai mult si pe sotul tau...
Fa-ti tortul, daca-i cu cioco, ca ridica moralul.
Ma gandesc la tine sa-ti transmit energii roz.
Sofie - 3 ani
ange spune:
quote:
Originally posted by fortequote:
care este mai praful de copt?
Este Baking powder. De la Dr. Oetker.
Caroline spune:
Multumesc Ira pentru incurajari. Soacra mea m-a ajutat tare mult atunci cand a fost valida, iar acum, cand in sfarsit am putea face si noi ceva pentru ea, nu vrea sa vina. Am vorbit azi cu sotul meu la telefon, care e in Ro si mi-a spus ca nu o poate forta sa vina.
Ma simt prinsa intre ciocan si nicovala.
Mi-a adus argumente cum ca nu ar avea acces la asistenta medicala de care este dependenta. In Ro este atent monitorizata la capitolul asta, mai ales ca socrul meu a fost un nume in medicina romanesca si murind in drum spre institut (la 76 de ani), deci daruindu-se profesiei pana in ultima clipa iti imaginezi ca toti colegii i-au sarit in ajutor. (mai ales ca si ea pana la pensie a fost medic in acelasi institut).
Simt, insa, ca nu-i asta adevaratul motiv, ci doar argument ca s-o lasam in pace. Nu mai vrea sa traiasca, pur si simplu - pentru ca nu am vazut vreodata oameni mai indragostiti unul de altul decat socrii mei.
Asa ca .... nu-mi ramane decat sa-mi fac un tort de ciocolata si sa-l mananc printre hohote de plans.
Scuzati fetele, sunt optimista de fel, daca nu eram nu treceam oceanul dar cateodata viata asta este atat de nedreapta...