Sezatoarea canadiana (44)
Raspunsuri - Pagina 5
Ira spune:
Chirpan e un fel de n-ar mai fi de cutit. De la Gap niste pantaloni bestiaaaaali,
super sexy
dar de la reduceri, of courz, 30 $. Fara taxe. Bluzele alea misto de la Jacobs au fost numai 10 $ fiecare, taxele ne omoaraaaa insa......
quote:
Ira, termina cu zero calorii ca acum vreo trei zile te batea vantul pe strazi.
Aolio, pai abia mi-am luat haine de slaba, m-am decis sa nu-mi modific nici hainele de grasa, ca cine stie ? Poate da vreo bucurie peste mine si ma fac iar cat casa.
Fac si io ca Simonelu, m-am imbracat si eu in casa in noile achizitii si ma dau mare la Sibin, o sa-mi fac poze cu ele si cu BMW-ul vecinului din fata blocului si le trimit in Ro sa moara dusmanii de ciuda .
Sofie - 3 ani
Llaura spune:
Sunt cam depresata asa ca o sa ma duc si eu pe la gap deseara ca e aici in bulivard.
Hm, ce bmw avea vecinul, M3, pacat ca m-am mutat (era militar sper sa nu fie prin Iraq).
Ira spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Sunt cam depresata asa ca o sa ma duc si eu pe la gap deseara ca e aici in bulivard.
Hm, ce bmw avea vecinul, M3, pacat ca m-am mutat (era militar sper sa nu fie prin Iraq).
Du-te, ca face bine la pisic, dar vezi sa nu faci ca mine, cand vezi pretul afisat 1.99 $ sa zici ca-i 1 $ si nu 3 - cu taxe, ca in realitate. Sotul meu zice ca numai la mine ar putea sa mearga d-astea.
Sofie - 3 ani
nelia spune:
Multumesc mult pentru felicitari si urari. Deocamdata nu le merit decit pentru acea scrisoare de intentie, se pare ca i-a emotionat, or fi plins saracii cu capu' pe mesele facultatii... Ca altfel, teoretic, eu nu as fi avut cum sa intru la acest bac fara un certificat sau experienta de munca in domeniu in prealabil. Este vorba de Bacc en travail social si la conditiile de admisibilitate scrie ca trebuie sa ai DEC umanist si 1500 de ore lucrate in domeniu... ori eu nu am nici una, nici alta. Eu am un DC tehnic si un benevolat si citeva sute de ore lucrate la un ziar si in cadrul unei asociatii comunitare (dar ca infografist, deci tehnician, nu ce cereau ei). Asa ca, le-am facut un atestat d'emploi si o scrisoare de intentie, in care am spus adevarul, dar atit am mai intors-o din condei si am fost atit de evaziva prin locurile unde nu prea aveam nici in clin, nici in mineca cu cerintele lor... ca ma pufnea si risul cind am recitit-o. Si a fost scrisa cu... sentiment, demn de o telenovela. Daca nu ar fi fost vorba de o meserie, ai zice ca e o scrisoare de dragoste sau un eseu. Bine ca nu m-au trimis la lingvistica si creatii literare. Ei, dar ce mai conteaza. Important este ca m-au acceptat si scap de certificatul pe care ar fi trebuit sa-l fac tocmai ca sa-mi deschida calea spre bac. Acum trebuie sa vedem ce facem cu testul de franceza scrisa, probabil prima sesiune va fi de limba, ca nu vreau sa-mi iau decit doua cursuri (o dau pe Tudora la gradinita, dar nu va avea decit 15 luni si nu vreau sa o las mai mult de patru ore pe zi + Agata, care incepe scoala si vreau sa vina la 15.30 acasa si sa lucrez un picut cu ea... in concluzie voi avea liber doar de la 9 la 13, de luni pina vineri, pentru primul an). Si apoi trebuie sa-mi testez fortele si capacitatea, corolate cu familia, sa vedem daca sint in stare sa-l fac. Meseria imi place mult de tot, cursurile la fel, dar sa vedem daca si cit oi fi in stare sa fac din toate acestea. Eu mi-am propus sa merg primul an cu doua cursuri, al doilea timp plin cu cite oi putea, iar dupa aceea, daca pot, sa-mi caut un serviciu in domeniu si sa ma intorc la unul sau doua cursuri pe sesiune. Cred ca e foarte importanta si experienta de munca, mai ales ca eu nu o am in acest domeniu.
Caroline, condoleante! Imi pare rau, imi imaginez prin ce treci... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Simona, eu am incercat mai multe spray dezinfectante pentru incaltaminte, dar m-am oprit pina la urma la AKILEďNE. Mie mi s-a parut mai bun, chiar daca e mai scump. Il gasesti in farmacii, e un tub deodorant, cu o banderola verde pe el. Dar ca sa stii, nici unul dintre aceste produse nu au rezultate satisfacatoare, sotul meu si-a cumparat adidasi din acelasi motiv si din Sport Experts si tot degeaba. Eu ii dau cu spray seara (cind imi aduc aminte sau cind nu se mai poate), pe balcon si ii las acolo pina dimineata. Daca esti constiincios si dai in fiecare seara, se poate sa dispara complet mirosul, dar nu e cazul nostru...
Ira, sa porti sanatoasa toalele! Dar zau asa, ce nevoie ai tu de Motignac... nici macar faza a doua nu vad de ce ai tine-o. Asa faceam si eu cind aveam 49-52 de kile... mincam un pic si ma uitam la burta si spuneam vai, ce burta am, ce m-am ingrasat!!! Acum, daca scad de la 75 la 73 de kile, ma laud la toata lumea cu cit am slabit!!! Adevarul este ca am slabit un pic, de la 83 la 73... Acum imi fac curaj sa atac si urmatoarele 10 kile, apoi si ultimele 10... Dar mai amin, ca cica alaptez! Dar daca alaptez... ce sa fac!?!
Va pup, ca trebuie sa scot maimutelul afara, nu e soare, dar macar nu e chiar frig, nu ninge, nu ploua... Ca peste o ora nu se stie!
Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
Ana-Maria21 spune:
Caroline sincere condoleante din partea mea.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
OlgaTarziu spune:
Condoleante Caroline. te inteleg de pe pozitia celui care a pierdut o mama, un sir intregi de unchi si bunici iar acum socrul meu la 60 ani are hepC si ciroza iar perspectivele nu sunt deloc roz. Mi-e groaza dar se pare ca pana la urma tot asta va fi deznodamantul.
Nelia felicitari fata. Ce mult ma bucur pentru tine. Tit asta doreai de mult sa faci, nu?
V-am rugat in ultimul mesaj daca puteti sa ma sfatuiti ceva cu carucioarele umbrela bune, daca stiti sau aveti unul de care sunteti multumite... Daca puteti luminati-ma si pe mine. Nu de alta dar in week end-ul asta sau celalalt ar cam trebui sa cumpar.
Olga
Si maine e o zi
Podeanu spune:
Caroline, condoleante si D-zeu sa-l odihneasca.
Ica , scuze, eu intru mai rar acum in perioada de impozite. Eu la Monti am folosit Sugar Twin (contine Dextroza) si asta folosesc si acum si am cam folosit intotdeauna, chiar si inainte de Monti.
Reteta de tort o sa ti-o trimit pe privat,o am salvata aici la servici.A fost f gustos, dar f consistent. Eu ii puneam frisca pe deasupra (cumparam in cutie nepreparata si o bateam cu aceaasi sugar twin)ca altfel imi parea multa ciocolata.
Dana si gemenii
Voiculestii
Podeanu spune:
Ica, nu stiu de ce tu nu ai optiunea PM,ai suparat pe cineva????
Asa ca o pun aici.
Tort de ciocolata Varenne
(numit si Rolls Royce-ul torturilor de ciocolata in revista ”Allt om mat 3/2003”)
1 dl cafea tare (2 linguri Ness si apa)
250 g unt
250 g ciocolata (neagra)
2 dl zahar ( 2 x 85 gram)
4 oua
Se pune cuptorul la incalzit la 175 grade C.
Se imbraca o forma (cu margini detasabile) cu hartie de copt.
Se incalzeste si topeste cafeaua, untul si ciocolata intr-o cratita
Se ia cratita de pe foc si se adauga zaharul si ouale.
Se toarna amestecul in forma si se coace tortul in mijlocul cuptorului 50 min.
(Se serveste cu frisca.)
Obs! Nu se pune faina. Nu se pune praf de copt. Nu se incearca cu scobitoarea sa se vada daca este gata pentru ca tortul este foarte moale – in mijloc.
Tortul este destul de compact cind se raceste. Se pastreaza in frigider.
Este simplu de facut si foarte bun.
Ciocolata si untul se topesc la temperatura mica. Nu se bate albusul.
Cind se pun ouale ai impresia ca s-ar coagula, cam alergi dupa ele prin cratita, dar le amesteci repede si le trece
Dana si gemenii
Voiculestii
Cricor spune:
Olga, nu mai stiu exact intrebarea ta cu carutul umbrela. No am avut unul luat din Walmart, care cred ca a costat 50 ca avea acoperitoare de soare (mai era un model faca acoperitoare si ala era vreo 20). Nu mai stiu cum se cheama, s-ar putea Dorel, are un material cam uratel cu mov si verde, dar a fost super. L-am folosit de la 1.5 ani la 3.5 ani. L-am tarat cu noi in Cuba, in toate drumurile noastre in Ottawa, Montreal si Quebec-city (peste tot umblam toata ziua pe strazi) , a facut sute de km carutul ala. Plus nenumarate iesiri in parc, mall-uri. Eu personal il recomand ca o alegere buna si cu un raport calitate/pret bun.
Succes la cumparaturi.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com