Sezatoarea canadiana (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ira, fructoza nu este indulcitor, nu m-am exprimat eu bine. Are calorii, insa mai putine decat zaharul, se utilizeaza in Montignac in locul zaharului. Este extrasa din fructe. Nu este cancerigena. Indulcitorii de aici nu sunt admisi in cura Monti, doar zaharina, care aici nu se mai fabrica . Cum Dana a tinut cura, si este mai veche pe aici m-am gandit ca-mi poate spune de unde pot cumpara.

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ira
E obligat sa se rada (el, care avea o barbuta asa de frumusica...)

Cum mai sa-si rada barba? Cum vine asta?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by Caroline

Dragele mele, am o mare nelamurire si imi trebuie un raspuns unrgent.

Stie cineva cum se procedeaza cu viza multipla. Adica daca parintele are viza multipla (pe 3 ani in cazul soacrei mele), dupa 6 luni trebuie sa se intoarca in ro si sa revina? Se poate iesi pana la Niagara (US) si reveni? Daca da, viza de US se obtine usor de aici? A trecut cineva prin manevrele astea?

Caroline,

Daca are viza multipla pe 3 ani, poate sta 6 luni in Canada, si apoi ii poti face prelungire de sedere (nu trebuie sa se intoarca in RO dupa cele 6 luni). Pt. a iesi in US ii trebuie viza, dar nu cred ca o poti obtine de aici (cel putin eu asa stiu). Bafta!

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by Ira
E obligat sa se rada (el, care avea o barbuta asa de frumusica...)

Cum mai sa-si rada barba? Cum vine asta?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Nu stiu. Asa i s-a sugerat, a fost intrebat daca are vreo religie speciala care sa-l impiedice sa faca asta, sau whatever, sa anunte superiorii. Pentru pastrarea unui climat placut la serviciu - cred. Adevarul e ca un barbat ras, tuns si cu camasa si cravata...are alta prestanta decat un barbos si cu turban pe cap si chirpan la brau - zic eu...sau in kilt si fara chiloti.... Asta e politica interna a firmei, si un nou venit, daca vrea sa se integreze...in principiu ar trebui sa o respecte. Nu esti obligat, dar nici nu cred ca esti bine vazut ca si rebel. I s-au dat niste brosuri de la firma si acolo scria cum sa vii imbracat, etc. Si asa vin toti.

Ica, traiasca Monti. L-am primit si eu - tot regimul - de la sor-mea pe mail, e cool.

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Khristin multumesc pentru raspuns.

Trec printr-o perioada grea, a murit socrul meu neasteptat si sunt muta de durere. Nu prea pot comunica acum. Probabil ca o sa treaca.
Soacra mea era dependenta fizic de el (a facut un atac cerebral acum 4 ani) si nu o putem lasa in Ro. Nu stiu cat va supravietui ea durerii prin care trece, dar o vom tine la noi pe viza de vizitator cat putem de mult.

Khristin ai cumva si un model de invitatie, ca nu mai gasesc prin arhiva mea.

Pupici la toate,
Caro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata, domnelor, bine v-am gasit tot asa, in forma, la tricotat.
Ange, ba, sa stii, eu am iubit gradinita lui Radu, era "familial", si acum o sunam pe doamna educatoare din cind in cind, Craciun, paste, de ziua ei, Radu are niste amintiri tare frumoase, noi la fel. Inca planuiam s-o rugam sa-l tina si peste vara, o sapt. - doua, cit sa-si aduca aminte ce fain era...
Si-acum, hai ca am si eu doua probleme pe cap:
1. Luat adidasi Nike la copil, c-am zis ca aia luati de prin Walmart, Spiderman si Bob the Builder put ca-s sintetici... Sa mor ca astia put mai rau ca plasticaraia de la Walmart. Stie cineva vreun produs de dat in pantofi sa nu mai duhneasca?
2. Stie cineva un instalator? Ne-ar fi de mare folos o baie in basement... ar trebui cineva care sa poata lega tevile intre ele, ce stiu eu ce aparat de lipit/sudat ar trebui, sint paralela cu subiectul...
Ira, vesti bune? Mi-am luat schiuri! Le-am pupat in magazin, asa de fericita am fost! M-am pozat in casa in clapari, ca afara nu facea, cresc lalelele in gradina... "Abia astept iarna", i-am spus lu' colegu'. Care s-a uitat la mine... cam cum te-ai uita si tu! :)))))
Pup doamnele si primavara,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Caroline, eu stiu ca poti lua viza de US de vizitator si de aici, motivand ca vreti sa va duceti cu totii in vizita in US. Dureaza insa atat de mult cu programarile ca ma intreb daca merita tot deranjul.

Condoleante pentru socrul tau.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Caroline, condoleante si sper sa va iasa cu viza asa cum vreti voi.

quote:
Nu prea pot comunica acum. Probabil ca o sa treaca.

Stiu ca nu e cazul de incurajari in momente din astea, dar te asigur ca va trece. Cu timpul, asa cum trec toate. Sfatul meu ar fi sa iesi cat mai mult din casa la soare (cand o fi), sa-ti iei supliment de vitamine si sa mananci multa cioco. Sper sa va iasa cu viza asa cum vreti voi . O sa vezi ca se va simti mult mai bine alaturi de voi, fii fericita ca aveti posibilitatea de a o aduce, altii nici macar asta nu pot face.

Off topic....cand imi aduc aminte de expresia asta cu timpul mereu ma gandesc la bona mea care patase covorul cel nou din sufragerie cu albastru de metil si i-a spus mamei (care panicase si nu stia ce substanta sa cumpere pt. recuperare) ca se curata cu timpul...

Adevarul e ca noi toti ne vom curata cu timpul, mult mai sigur decat cu tide, de ex.

Simonelu', ai dat iama in specialuri, ai ? Fericito....si zici ca la iarna o sa ai ce face, nu ?

Cat despre tenisii lui Atomixu', te-as sfatui sa-i lasi o zi fara sireturi in soare (da' nu inainte de a citi meteomedia).....ti-as imprumuta cu placere si sconxul de aftershave al lu' conjointu' - sa pulverizezi inauntru de cateva ori, dar mi-e ca isi cumpara ceva si mai si, asa ca prefer sa nu ma risc.

Mai e si un spray din ala pt. omorat animalele din canapele, am uitat cu se cheama....air wick sau...breeze. Da cu increderein Nike, poate se rezolva.

...si succes la gasit plombieri !

O zi faina tuturor.

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata,
Ce e aia chirpan?
Pt pantofi putitori se gasesc produse la Dr. Scholl, la farmaciile alea care au si cosmeticale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata,
Ce e aia chirpan?
Pt pantofi putitori se gasesc produse la Dr. Scholl, la farmaciile alea care au si cosmeticale.

Edit:
Caroline, condoleante si Dumnezeu sa-l ierte.

Ira, termina cu zero calorii ca acum vreo trei zile te batea vantul pe strazi. (De care pantaloni de la Gap? scumpi?)

Mergi la inceput