Sezatoarea canadiana (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ira,eu raman la parerea mearau faci ca nu termini bac-ul...
ti-am lasat un mesaj la Sibin sa ma suni...a uitat probabil...
super sit.merci.notat
pt. migratia catre Ro. nu ma pregatesc decat sufleteste dar inca am timp

Ana Stroe,esti prima care o aud vorbind frumos despre gradinitele quebecoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, stiu ca ai tinut si tu Montignac. Am vazut in albumul de acolo un tort de ciocolata facut de tine, imi poti da si mie reteta, te rog? In timpul dietei ce indulcitor ai folosit? Eu caut fructoza insa pana acum nu am gasit.

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by Ira
Laura, tu ce scoala faci si cand graduezi ?

"Laura" adica eu? (aglomeratie mare de Laurici pe aici) Daca era vorba de mine, sunt inscrisa la CGA; si mai inca cel putin 1 an jumatate de acum incolo - nu pot face fata la mai mult de un examen/trimestru.
Cum Ira, nu ai smotruit inainte de sesiune? Daca ai vedea ce hanicie la treburile casnice ma apuca pe mine cand trebuie sa ma apuc de invatat !!!
pentru examenele terminate!

Felicitari fetelor care ati scapat sau aproape ati scapat de examene!

Nelia, tie iti transmit felicitari pentru admitere si multa bafta!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Fetelor,
Multumesc mult pentru informatii, am inceput sa sunam pe la gradinite dar nu prea am avut mare succes.
Azi am crezut ca a venit primavara dar cind am iesit afara ne-a taiat fata vintul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna ziua doamnelor.Am si eu o intrebare:nu mi-au iesit actele de la federal si eu imi caut de lucru pentru ca nu se mai poate fara.Ceea ce vreau sa va intreb:este vreo ploblema daca imi cer cei de la agentie date de pe pasaport.Daca vrei sa muncesti la negru nu trebuie sa dai nici un fel de date despre tine?Este riscant sa dai?Nu stiu ce sa fac.Astept parerea voastra.Multumesc.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ana Maria, fetele stiu mai bine cum stau lucrurile in Canada, dar eu nu cred ca este bine sa iti cauti de lucru la negru prin agentie. La negru se cauta asa mai "intre noi", fie te ajuta cineva pe care il cunosti, fie de pe net, sau chiar poti raspunde la un anunt din ziar.
La agentie nici nu m-as duce pt lucru la negru.
However.
Poti merge la agentie sa spui ca vrei de lucru chiar daca nu ai permis de munca; eu stiu ca nu este interzis sa cauti de lucru si poti chiar gasi pe cineva care sa iti ofere un astfel de permis.
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Dragele mele, am o mare nelamurire si imi trebuie un raspuns unrgent.

Stie cineva cum se procedeaza cu viza multipla. Adica daca parintele are viza multipla (pe 3 ani in cazul soacrei mele), dupa 6 luni trebuie sa se intoarca in ro si sa revina? Se poate iesi pana la Niagara (US) si reveni? Daca da, viza de US se obtine usor de aici? A trecut cineva prin manevrele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Am inteles Laura,dar am intrebat pentru ca cel care recomanda acesta agentie zice ca toti cei de acolo lucreaza la negru si a zis ca nu vin controale.Eu am intrebat.Deci sa nu ma incred in nimeni care zice ca nu e nici o problema sa dai date de pe pasaport?Chiar maine ma duc la o firma si daca o sa-mi cera date de pe pasaport ce sa fac?Sper sa nu ceara.Celui cu care ma duc si care ma recomanda i-am zis ca la negru si fara acte.Si daca e sa-mi dea bani cash cred ca nu are nevoie de date de pe pasaport.Daca nu merge maine prea bine as fi
vrut sa ma duc la agentia aia.Sa vad ce mai zic si fetele.
Oricum multumesc.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Apai cand scriu Laurici, sa se prezinte toti licuricii la apel, altfel ne ingrijoram.

La mine in casa e jaleeeeee,
e super dezordine (aviz celor care vor sa-mi faca vizite surprise)
a rupt Sofie jaluzeaua din sufragerie (ca dansa cu chestiile alea verticale)

...ce sa mai zic ...azi in loc sa fac curat am spart vreo 400 $ - dupa ce ca n-avem bani deloc...pe jaluzele - , parfum Chanel(ca nu pot fara si mi se terminase) si bonus niste pantaloni Gap
negri si mulati, cu siretele - tare haiosi
si 2 bluze Jacob's connexion bestialeeeeeee - drept premiu de cumintenie
+ alte prostii extreeeem de folositoare.

Sofia mea a facut o criza azi noapte tam-nesam de tuse
mai astept si noaptea asta, daca repeta o duc la medic. E foarte cuminte si intelegatoare (din cand in cand). A invatat sa-si scrie numele cu litere de tipar.

Mon mari e cu job-ul si examenele, i-au dat de la serviciu un card cu care deschide usile p=acolo, tare mandru mai e.
E in perioada de training, sa speram ca o sa faca fata si o sa ramana in firma, ca altfel nu-s ce ne facem. E obligat sa se rada (el, care avea o barbuta asa de frumusica...)si sa fie la costum si camasa alba , si doar vinerea are zi de blugi, in care tre' sa si plateasca vreo 2-3 $ daca se imbraca asa, n-am inteles de ce.

Afara a venit frigul, dar la noi in suflete e primavara. Simt ca explodez de fericire, nici nu-mi vine sa mai zic....sa nu mi se
intample naibii ceva....ca prea frumoasa mi se pare viata.

Carele mai aveti vesti bune, faceti un pic de primavara pe-aici!!

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975

Dana, stiu ca ai tinut si tu Montignac. Am vazut in albumul de acolo un tort de ciocolata facut de tine, imi poti da si mie reteta, te rog? In timpul dietei ce indulcitor ai folosit? Eu caut fructoza insa pana acum nu am gasit.

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

Ce inseamna fructoza, e dulce ? Si nu e cancerigena ? Vreau si eeeeeeu, mai ales daca nu are calorii.

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput