Bebelusi de iulie-august 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
Irda spune:
Diana, Daria are langa guritza in drepta langa buza de jos o zona mai uscata....cam de dimensiunea unei arahide, care se irita cand o mozolesc prea tare cu mancare sau cand baleshte excesiv, in rest e doar o zona mai uscata bine delimitata.......o are de vreo luna jumate asa.
Ai idee ce-ar putea fi?
Nu astept un diagnostic asa pe nv, dar macar sa-ti dai cu parerea, te rog!
pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
Ica 1975 spune:
Am intrat sa va salut, pentru ca va citesc aproape in fiecare zi printre picaturi, insa de scris nu am mai scris din noiembrie-dec. Acum avem 7 luni si jumatate, 67 cm si aproape 8 kilograme. Inca nu merge in patru labute, spre disperarea mea care mi-am dat toata silinta sa invete si spune doar ma-ma si a-ch. Ii place insa sa se ridice in picioare si se tine de patut sau de mine.
Vad ca puiutii vostri mananca f bine, voiam sa va intreb cand ati inceput cu iaurtul, carnita in bucati mici ?
Delia, am vazut filmuletul pus de tine, ai niste copii dulcei, Medeea am vazut ca merge in 4 labute si e tare scumpa.
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Noi
Simonaci79 spune:
Cuscra- am inteles sa traiti! Cumpar si cremea normala pt bebei ca eu il ung cu ulei de masline la masaj. Felicitari pt plimabare cu noua "masina" si al meu tot no name e dar sunt tare multumita de el ca e usor dsi f solid!!!! Pt febra ii mai pun si eu asa mana pe frunte ca nu imi vine sa-l scol numai ca sa vad cat mai e, numai daca mi se pare ca arde, dar sper sa nu mai creasca! Nici prima oara nu a fost prea mult, pana la 37,7 dar acum se si jucase f mult si poate si de-aia! Multumesc pt informatii, prompta ca intotdeauna! Ce cuscra de treaba am eu, o sa fie fericit baiatul meu cu asa soacra! Spor la invatat!
Chiar, si uitasem!
Joker- Spor la invatat si tie!
Irda- pai nu prea sunt sanatosi! Cine stie ce or fi fol in loc de fier! Cum sa nu va spun? Va spun cu cea mai mare placere!
Cand urcati scarile, voi urcati cu spatele si carutul tot asa cu spatele spre voi, si va lasati pe maner ca si cum ati vrea sa urcati pe o bordura. Si tinand asa carutul numai pe rotile din spate trageti usor spre voi, dar nu tare sa nu lov treapta urm ca se zgaltaie! Si tot asa pana sus. La coborare acceasi poz numai ca coborati! Adica in poz ca si cum ati merge pe strada, tot lasat numai pe rotile din spate si il lasati usor sustinindu-l in maini pana ajunge pe treapta urm. Uffff, nu prea stiu cum sa explic! Ai inteles ceva? Cred ca mai simplu ar fi sa fac niste poze cand urc si cobor ca asa... se intelege ceva?
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Irda spune:
Ica, bine ai revenit!
Tare scumpica e Christine!
Cu iaurtul....noi am inceput destul de tarziu, adica pe la 7 luni jumate.
Iar carnitza in bucati mici....no way!
Daria n-are dinti si am facut prostia sa-i iau niste cereale cu ceva chestii expandate ....ca niste bobitze asa, sa-i stimuleze masticatia. i-am dat decat 1 data din ele ca mi se inneaca si mi le scuipa cu gratie! Asa ca noi mai asteptam sa ne cresca dintii intai si apoi sa-i dau mancarea bucatzele!
Pupici
Irda
Poze Daria
Simonaci79 spune:
Ica- pai iaurt de pe la 7 luni am inceput eu, nu stiu cand trebuia! Felicitrai pt dimensiunile voastre si pt "mama" Iar de mersul in 4 labe, stai linistita, probabil va merge direct in picioruse ca dupa cum spui are deja tentative! Carnita eu nu i-am dat bucati inca ca el nu papa decat pasat! sa fiti sanatoase si fericite!
Chiar uitasem sa ma plang si eu! Ce ma fac eu cu Mario ca nu papa nimic mai maricel? Azi am facut iar o tentativa de a-i da o bucatica de br de vaci dulce din placinta cu br si a vomitat tot ce papase inainte! Si asa patesc de fiecare data cand ii dau ceva putin maricel (chiar si ras fin!) E grav? Ce poate pati? Eu nu pot sa-l obisnuesc si pace!
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Irda- esti fericita ca doar le scuipa! Mie imi si vomita! Cred ca voi mai astepta si eu un timp, cu toate ca avem deja 2 dintisori dar nu prea are cum sa mestece totusi! Dar am uitat sa va spun ca pe mine m-a muscat azi de aproape mi-a dat sangele. Si daca am icnit de durere a inceput apoi mai tandru sa-mi rontaie degetul fara sa ma doara! Sper sa reusesc sa il invat sa pape ca doar nu i-oi pasa mancarea si la 20 de ani!!!!
Poze Mario Gabriel
Irda spune:
Simona, incerc sa vizualizez....da' nu prea imi iese !
Noaptea e un sfetnic bun! Poate maine dimineatza ma prind care-i treaba!
Merci de info, oricum!
Apropo....cu copilul in el sau fara?!!?!!
Am inceput sa deraiez, asa ca ma duc la nani ca nu mai tine!
Noapte buna!
Pupicei
Irda
Poze Daria
Dianami spune:
Simona, eu am inteles metoda cu carutul, chiar voi incerca...eu, musculoasa il luam in brate pana acum, cu tot cu copil . Nici Iulia nu vrea bucatele, icneste de mama focului daca nimereste vreuna. Lasa ca o sa paseze mancarea la casa lor, pt. amandoi
Irda, da-o cu crema inainte si dupa ce papa, sterge-o de saliva imediat ce vezi si hidrateaza bine zona. Din pacate, daca nu dispare, sunt sanse mari sa fie dermatita atopica, la noi asa a aparut prima leziune . Bineinteles, pe nv pot doar sa-mi dau cu presupusul.
Si o veste buna, bubitele Iuliei am reusit sa le fac sa dea inapoi, fara crema cu cortizon, e super bine acum. Sper sa o tinem tot asa.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Irda spune:
Merci de raspuns Diana!
Acu' chiar ca ma duc la nani!
pupici
Irda
Poze Daria
Simonaci79 spune:
Irda- imi pare rau ca nu ai inteles! Offf, cum sa explic mai clar? Pai e ca si cum ai merge normal (pozitia ta si a carutului) numai ca mergi cu spatele la scara si apesi carutul pe rotile din spate astfel incat sa il mentii in poz orizontala (sa nu stea aplecat in fata ca iti cade si fetita si nici nu mai tine figura!) sau chiar o idee mai spre tine si ridici usor pana urci pe treapta, apoi mai urci tu o treapta cu spatele si mai tragi si carutul. La coborare aceeasi pozotie numai ca il lasi in jos sustinand greutatea nu mai tragi. E mai clar acum? Sper sa fi inteles acum, daca nu spune-mi, ma mai gandesc si eu la noapte cum sa explic mai clar! Aaaaaa, si tocmai asta e ideea ca merge f usor si cu copilul in el!!!!
Diana- ma bucur ca ai prins metoda! Si eu pana sapt trecuta il caram in brate si culmea si cu cumparaturi in el! Si chiar in ziua cu pricina cu piata am luat atatea ca daca ma lasam usor pe carut sa urc bordura imi cadea pe spate de la greutate si cand mi l-a luat tanti aia pe Mario in brate chiar mi-a cazut carutul! (imi luase contragreutatea!) Si la fel am facut si cu cel mare cu landou si ala avea 3 tone!!!! De, fata mi-a zis de multicel dar nu mi-a explicat clar ca eu faceam pe eroina si ziceam ca nu ma intereseaza ca eu pot si asa! SI in ziua in care ne-am intalnit la fel am zis, ca nu merge la mine! Si cand am ajuns acasa si am incercat am vazut ce usor e!!!!!!! Iar cu pasatul ii si vad peste vreo 25 de ani la casa lor mancand piureuri!!!!!! Facem si noi haz de necaz! Ma bucur ca sunteti mai bine cu bubitele, sper sa fii avut gura aurita si sa treaca de tot! Vezi ca am avut dreptate cand am zis sa nu te multumesti cu putin cand ai zis ca macar sa nu se mai extinda???? Pupam cu drag mult fata si sa scape de toate problemutele!
Hai ca am zis ca ma culc devreme si.... o sa fiu chiauna maine! Va pup acum, noapte buna!
Poze Mario Gabriel