Bebelusi de iulie-august 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

EHE SI CAND A VENIT TATI AM MAI FACUT 2 PASI SINGUREI SA II ARATAM SI LUI.

ANIS TE ROG SA NE TRECI IN TABEL CA PRIMUL BEBELUS CARE A MERS SINGUREL LA 9 LUNI SI 10 ZILE.

MULTUMIM DE FELICITARI FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Irda felicitari si voua pentru statul in picioare singurica.

Medeea papa cu placere bucatel mici de paine, pufulet. Puteti sa incercati sa puneti in papa orez fiert. Eu vreau sa incep sa ii dau incet incet bucatele de morcovi fierti, cartofi.
Adi tare greu s-a obisnuit sa roada, se ineca foarte usor, dar la Medeea vad ca ii place.

Anis exista doar la distribuitori si nu e inca prea raspandita firma, eu o am de la Bistrita ca aici la Tg. Mures nu am gasit nici un distribuitor. Au si multe alte chestii interesante dar scumpe rau.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati ieri si azi! Sanatate maxima! Pupam obrajorii bucalati! Si dintzoci fara dureri! Pofta mare la papica, dar pentru toti bebeii, nu numai pentru cei aniversati!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Monica, felicitari "globuletului" tau! Acu sa vezi ce te mai alearga si prin casa, si pe-afara! Dupa ce ii luam gazei fotoliul personal, o sa vin singura in parc cu masina si poate ne intalnim. Am retinut, te caut in parcul cu pomi tineri! Pupam Mihnea voinic!

Pupici,

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Anis, mie dr fetei mi-a spus ca deocamdata sa n-o dau cu nimic, ca nu-i soarele puternic ca vara. Asa ca acu ne bronzam amandoua! Si cu mersul de-a busilea, unii bebei nu vor. Se tavalesc doar si apoi o iau direct la sanatoasa, pe picioruse... Am exagerat putin, dar unii merg direct sustinuti. Iar cu canita, pune-i in ea ceva ce bea cu placere (a mea rade sucul de mere), da-i canuta, arata-i tu cum s-o tina, si usor-usor va invata... Vezi ca la inceput va trage ca din tzitzi, cu putere, sa-i tot scoti canuta, ca altfel se ineaca. SUCCES!

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Simona, deja iese la "agatat" baiatul... Iar cu iubitul, si fi-mea e topita dupa tati, desi eu sunt cea care-i sufla in fund toata ziua. Dar deja stiu ca pe noi ne au in permanenta langa, si de-asta fac asa...

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Monica-Elena, felicitari mergaretului Mihnea.

Anis, nici pe Sara n-am putut-o invata sa bea din canite, am si eu cateva modele. Dar am un pahar cu colturi, rotunjite, si din el bea cu succes. In rest, tot cu biberonul cu lingurita ne chinuim.

Simona, conopida am facut-o cu usturoi si iaurt. Altadata i-am servit-o si cu galbenus si branzica. Eu incerc sa-i dau papa cat mai asemanator cu ce mancam noi. Eu gatesc conopida cu maioneza slaba si usturoi sau la cuptor cu cascaval, ou si pesmet. Pupici iubaretului Mario. Cu cine seamana?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

neata

Fetele...am reusit azi noapte sa o deturnez pe Ingrid.S-a sculat la ora 2..si la 6 sa pape.A vrut ea si pe la 8,dar am lasat-o in pace si si-a supt mana..de zici ca e copil maltratat.Si auzeam prin baby phone ca suge ceva..si ma gandeam ce-o fi? Cand ma duc suzeta langa ea (ca n-o mai vrea..o sa i-o agat cu lantisorul eventual)si ea isi sugea mana de zor.Am pus-o la tzatica, a luat cateva guri si gata.Nu e de foame ,ci de nevoia de a suge.Ce sa fac daca ea nu mai accepta suzeta?!

Totusi, ramane problema in picioare,anume dupa ce adoarme la 1 ora se scoala plangand..de zici ca s-a speriat de ceva.treaba asta cu agitatia o tine pana in ora 12..ca dupa aia se linisteste.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Dede...si au un site ceva?

Monai vad ca fetele noastre nu se dezmint la asemanari !

Caterina71..da totusi vad ca a prins-o pe fata soarele! sa o las asa?nu stiu daca totusi e bine...

Fetele de la ora 6 Ingrid n-a mai mancat..a supt cateva guri la 8 ...si gata ,si acum nu viseaza de fructe.Sigur ii place ce i-am facut..numai ca nu vrea.Hmmm...cam mare distanta...

Apropo de 1 sapt zice numai tata..incontinuu.. ..mama am auzit-o in situatii de criza..noaptea adica...hmm..smechera e..

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Aaaa..apropo a facut iarasi pipi azi dimineata la olita.Super
O mamica imi zicea ieri in parc "Ca asa e la inceput, pana se prinde ea ca e mai usor in pampers si gata olita" sper sa nu...

Simona...si Ingrid ma musca f tare...am la urme...si are si atatia dinti.De cand suge la viteza...imi suge si mana ..umarul..ce prinde...acum s-a supt si pe ea.Cred ca e tare greu sa faca trecerea..de la toata ziua cu tzatica in gura...la a sta cu ea in guritza doar cand ii e foame.

Mergi la inceput