Bebelusi de iulie-august 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Hai sa urez si eu in avans bebelusii de maine 5:

Multe luni inainte pt:

EMMA ANDREEA [Katink] Chiar m-ai facut si pe mine curioasa! Exista sau nu bb2?
ANA MARIA [brianamica] Pupici puiului mic si frumos!
JULIA [cipcipcip]
LAURA STEFANIA [bAly]

Sa fiti sanatose si fericite fetite scumpe si dragi si sa le bucurati pe mamicile voastre!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Acum plec si eu la culcare, ceva mai devreme daca tot am reusit sa termin de citit sa maine am niste treaba si plec devreme de tot de acasa!

Monica- ai primit mesajul sau nu? Il mai trimit odata?

Pupici si o noapte buna si frumoasa tuturor!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cuscra, aici sunt .

In legatura cu crema de plaja, puteti da bebeii de acum, dar sa nu fie cu SPF 60, adica maxim, ci 40-50, ca sa mai poata face si ei vit. D. Iar la mare, pe plaja, merge factor mai mare.

Simona, Bubchen am si eu si miroase placut, nu prea puternic. Am citit despre ispravile voastre din piata , vezi ca ti-l fura vreo precupeata si ma lasa fara ginere . Si ne bucuram ca e crai, inseamna ca am ales bine, nu ? Stim ca este cuminte, de-aia il pupacim pe amandoi obrajorii!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Inainte de a pleca si eu la culcare intru si eu sa-l felicit pe Mihnea. Bravo Mihnea! La cati mai multi pasi inainte!

Simona, saru'mana. Mai am o camera de facut. Cu Teo e mai greu pentru ca tre' sa ma ocup si de el.

Teo a inceput sa manance mai bine. La mesele de la 10 si 18 chiar mananca o gustare. Cam 100 g. In schimb, la pranz, mananca 300 g. Oricum, e mai bine.

Si eu ma gandeam ieri, cand dormea si-l tineam cu fata in soare, ca ar trebui sa-l dau cu crema. Deja, incepe sa arde soarele pe la 4.

Azi am observat ca pielea de pe piept e mai aspra. De la ce o fi?
In seara asta, l-am uleiat mai bine pe piept. Sa vedem maine cum se prezinta.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Simona, e un scump Mario asa ca tre sa te obisnuiesti cu fete in jurul lui!Iar acum sunt curiosi nevoie mare.....bine ca a fost baiatul tandru si a luat-o doar de mana......ca Daria mea drept la ochi se repede!!!

Iar faza cu "tati" e super! Cred ca de noi s-au cam saturat puii asa ca ii striga pe cei pe care ii vad mai putin timp pe zi...adica pe tatzi!

Daria a avut ceva tentative de zis "mama", dar s-a oprit la stadiul de tentative! Acum daca-i suparata si bazaie zice "nana, nene", dar nu si mama.
Mai astept.....pana s-o marita poate zice!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Irda, felicitari pt. reusita, e tare scumpa Daria in picioruse . Multumesc de sprijin, sper sa treaca examenul cu bine.

Acusor, spor la treaba!

Monica, felicitari! Multi inainte, sa vezi ce o sa mai alergi dupa el!

Dede, bravo, ai reusit!

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Cuscra- pai unde erai de nu te vedeam? Mai mai, iar imi dai emotii? Vezi ca acum stau cu ochii pe tine! Ma bucur ca nu va suparati pe baiat ca e crai, promitem sa ne uitam numai de la distanta! Iar la piata sa stii ca eram la un pas! Ca uitasem sa iau spanac si ma intorc si una zice "pai lasa-l aici pana cumperi" si eu zic ca nu si ea rade ca toanta "ia uite, ii e frica sa-l lase cu noi aici!" Nu tb sa mai precizez ca nu are copii!!! Ca daca ar avea sigur ar duce-o capul sa nu-l lase asa cu oricine!

Cum e noul carut? Ii place Iuliei in el? Cum a fost la plimbare?
Si cu crema, inteleg eu de vitamina D dar el e deja f bronzat si ieri era chiar rosu si ardea! Imi e frica! Prin crema aia nu trec cat sa se asb vit d?

Asta seara i-am luat temp si am vazut ca are 37.9. Posibil sa mai apara un dinte! Dar voam sa te intreb ca avand in vedere ca el era tare vesel si nu avea nici o treaba am facut rau ca nu i-am dat nimic?
La frunte nu se simtea mai cald dar il supraveghez bine noaptea asta sa nu creasca!
Acusor- api sa o termini repede si pe aia sa stai cu baiatul! Si de papat papati chiar f bine! Rec dupaamiaza cu succes celelalte mese! Cu piele, cine stiem o fi traspirat! mIa vezi maine cum e si daca e tot asa suna dr, sa nu fe vreo alergie ceva! Sanatate!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Irda - multumim mult de tot! Pai el asa are succes cam numai la babaciuni dar el se repede la fate tinerele ca sa zic asa! Si tocmai de-aia spuneam ca e crai ca si el pana acum tot la ochi si la par se repezea! Ca l-am pus langa finutza noastra cand erau mai mici si i-a dat o palma in cap! Acum ca a mai crescut a invatat sa se poarte cu fetele! Iar mama a gresit de 3 ori pana acum, o data cand era bolnavior si suparat si de 2 ori cand era f nervos in patut si vedea ca numai cu plansul nu rezolva nimic! Si a zis el in capsorul lui "stai mai sa-i fac placerea ca poate asa vine!" Lasa ca o sa ne strige si pe noi de o sa ne saturam! (numai sa nu ne zica "bai, mai, cucoana si alte alea, sa zica si el frumos mami!) Pupici!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Eram pe aici, Simona, dar invatam, acum sunt in pauza, mi devreme nici nu era activitate pe la noi .

Crema am zis ca poti folosi, dar sa nu fie cu SPF maxim, ca nu mai trece aproape nimic. Vit. D se sintetizeaza si in piele, sub actiunea razelor soarelui. Deci, crema cu factor mare de protectie, dar nu maxim.

Temperatura poti sa i-o mai iei, daca se simte bine nu ii da nimic. Daca incep oarece simptome, da-i niste siropel antitermic.

Iuliei ii place mult in noul carut, l-am inaugurat ieri, o sa punem si poze. Nu e de firma, dar sunt multumita de el, e rezistent si e asa cum am vrut .

Daca se mai inroseste pune-i o compresa cu apa rece pe obrajori, in casa, si foloseste crema, ca ei se ard repede, chiar daca au tenul mai inchis, pielea e f. fragila. Si la plimbare, mai ales ca vine caldura, neaparat apica sau suc de fructe, se deshidrateaza imediat!

Iar cucoanele din piata sa-si puna pofta in cui ! Sa-si faca baieti frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Simona, ca veni vorba de noul carutz al Iuliei.....ma uitam la un magazin online dupa carutzuri......si mi-a stat mintea-n loc pe 2 randuri....carutz cu landou e drept....37 de mil!!!!!!!!!!!!!

Astia au inebunit la cuib?!!?!!

Poate ne spui si noua de metoda aia de coborat si urcat carutzul....pleaaaseee!

pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput