Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 10
teoduta spune:
Rochii dragute sunt si pe www.agnestoma.ro , dar sunt si scumpe. Se gasesc in Unirii, la et 2.
Anculina spune:
Buna !
Noi pe 2 septembrie vom cununa o pereche fff draguta pe care am cunosct-o prin intermediul forumului DC !
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
andreutza23 spune:
neata vitoare nasici!
Am reusit sa salvez niste poze cu rochii, poate va ajuta
http://photos.yahoo.com/andreuta23
dana_ene spune:
Foarte dragute, Andreutza, mersi !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Moira spune:
Fetelor, ce parere aveti, rochia nasei trebuie sa fie musai lunga? Eu as vrea sa imi fac una scurta, ma rog trei sferturi, dar toata lumea imi zice ca rochia nasei trebuie sa fie lunga si ca toate rochiile de seara trebuie sa fie lungi, ca asa este elegant.
ursuletul spune:
Citisem undeva, s-ar putea chiar pe forumul dc, ca rochita nasei poate sa fie scurta numai daca si rochia miresei este scurta.
elyanne spune:
Eu am rochia pana la genunchi. Nu ma simt bine in rochie lunga... nu pot sa ma misc cu mtrebuie, e incomoda... Doar rochia de mireasa am avut-o lunga ... si a fost suficient... Si in afara de asta, daca acum imi pun pe mine rochii lungi, io cand imi mai arat picioarele? Nu ca ar fi atat de frumoase, da' o sa am timp pt. rochii lungi...
Chiar nu stiam ca nasa trebe sa aiba rochie lunga... e prima data cand aud asta.
Moira spune:
Fetelor, eu m-am hotarat sa imi fac rochie pana la genunchi cu tulle, indiferent de ce spun canoanele. Cand e gata, ii fac o poza si o postez pe forum. E frumusica tare si tinereasca.
Va pup
Mara76 spune:
Ei hai, mai multe obiceiuri nu sunt?? Eu o sa ma imbrac fix cum imi place, si ca model, si croiala, si culoare! Si la naiba, ador culoarea bordeaux, dar parca prea e standardizata pentru nase, asa ca trebuie sa gasesc altceva. O sa fie lunga, ca mie imi plac rochiile lungi.
Moira, asteptam poza, da?
dana_ene spune:
Si eu consider ca trebuie sa ne imbracam CUM NE PLACE NOUA, nu cum spun unii sau altii.
Asta-i culmea...
Eu rochitza de mireasa am avut-o scurta, apropo.
Asa mi-a placut mie, asta-i !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006