Nasici de 2006 !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Intrebare mai delicata, legata de cadou/bani dati de nasi: cam ce suma se considera a fi buna? Nu reusesc deocamdata sa aflu cam ce si-ar dori viitorii fini si, daca nu voi afla pana la nunta, barem sa stiu cam cat sa punem in plic...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu asa avea aceeasi nelamurire cu darul la nunta. Acum cred ca da fiecare cat il tin buzunarele. Undeva de la 500 de euro in sus????

mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Dragele mele nasici,
Noi ne-am gandit la 500 Euro, plus un cadou, asa ca de la nasi. Banutii o sa ii punem intr-o cazuta de portelan (am vazut la Sara Blu si mi-a venit ideea), simbolic, si ii dam inainte de nunta.
In legatura cu rochita, sunt putin suparata ca nu am comandat-o inca pt ca am fost in spital si in concediu medical si nu am putut ajunge la Yokko. Slava Domnului ca acum suntem mai bine!!!!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

Buna "nasicilor"!
Sunteti pline de entuziasm asta nu face decat sa bucure o viitoare mireasa(de 2007). Va urmaresc din cand in cand discutiile si vreau sa va spun ca m-as simti extraordinar daca viitorii nostri nasi(avem de ales dintre 2 perechi-nu ne-am hotarat inca) si-ar pune atatea probleme si ar pune atat de mult suflet in chestia asta cu nasitul asa cum puneti voi!Felicitarile mele si sa aveti finii pe care vi-i doriti!

Draga Moira, am citit mesajul tau si m-am ingrijorat. Eu sper ca nu este nimic grav, ca te simti bine si ca starea ta de spirit este excelenta. Iti urez multa sanatate, insanatosire grabnica si...asteptam poze cu rochitza!!!
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teoduta spune:

Noi tot la 500euro ne-am gandit. Dar e musai sa fie si cadou? Si eu sunt in cautare de rochie, lila, cu bolero, dar nu am gasit. Pentru gatitul miresei am luat cercei din aur. Mi se par mai potriviti decat ruj,farduri,etc. , mai ales ca ea va fi deja machiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

buna fetelor! si noi suntem nasi, pe 29 iulie, eu mi-am luat azi rochia si sunt super incantata! am scapat de un stress.
eu am fost mireasa in noiembrie 2005, si ptr fina mea am sa ii cumpar pe langa voal, parura si bijuterii (colier si cercei), o geanta in care o sa fie: o trusa de machiaj, ruj, oglinda, parfum, o esarfa ptr la dezgatit, se poarta si palarie la dezgatit dar depinde de mireasa ce prefera. noi o sa platim lumanarile, biserica. La cadou nu ne-am gandit ca trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Eu, cand am fost nasa, am luat pt mireasa voalul si atat. Coronita nu a vrut sa o platesc eu, desi cred ca asa trebuia. Am mai luat buchetul miresei si lumanarile, am platit biserica si le-am dat si ceva banuti la sfarsitul nuntii.
La dezgatit mireasa a folosit o palarie de-a unei prietene de-ale mele, pe care am avut-o si eu la nunta mea la dezgatit.
Nu stiam de posetuta cu farduri...de astea....si nici de un cadou inainte pentru ei. E adevarat ca sunt prieteni cu noi si suntem foarte apropiati ca varsta, diferenta de un an-doi. Dar oricum nu stiam de toate obiceiurile astea si nici mireasa nu le-a mentionat. Ma gandesc ca fiecare face cum vrea pana la urma, nu?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cadoul pt. fini nu e ca obligatie a nasilor... E ca un cadou de nunta... Asta-i parerea mea... Eu de ex. am primit diverse cadouri la cununia civila... Eu m-am gandit sa le luam un cadou ca si invitati la nunta lor si, in plus, pentru ca suntem si nasii lor, sa le luam ceva mai mult decat o lenjerie de pat sau un set de farfurii...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

salutare nasici de 2006; ma trec si eu pe lista nasicilor, mireasa de 2005- nasica de 2006 suna bine.
legat de obiceiuri, astep sa ma intrebe mireasa nu spun eu prea multe, dar gentuta cu parfum, perie, oglinda etc. am sa o iau pentru ca se zice ca este a mea pe lumea cealalta.... vorbe si iar vorbe....vom lua si un cadou, pentru ca oricum va fi o nunta fara dar si toata lumea va veni doar cu cadouri
am de pe acum emotii....va pup si spor la pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

nasicilor!
Si eu o sa fiu nasica pe 21 octombrie 2006 si ma gandeam sa intru si eu in cercu' vostru sa mai schimbam pareri. Poate sunt si nasici ardelence??? Din cate am citit pe forum, obiceiurile sunt diferite fata de cele din partile noastre.

Mergi la inceput