Nasici de 2006 !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by teoduta

Super subiectul! Si eu o sa fiu nasa la inceputul lui iunie si trebuie sa ma documentez. Nu a auzit nimeni de palarie in loc de batic pentru dimineata, cand dam jos valul? Presupun ca trebiuie intrebata mireasa ce prefera.

cu siguranta trebe intrebata eu am preferat o esarfa de matase alba care o mai port si acum

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, am si eu o rugaminte mare la voi. De fapt la cele din Bucuresti. Ajung si eu zilele astea pe acolo si vreau sa stiu pe unde as putea gasi materiale frumoase, pentru ocazii. Imi puteti spune cateva magazine, eventual cu repere? Multumesc anticipat! Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Dragi viitoare nasici,

Am colindat tot Bucurestiul dupa rochii de seara frumoase si care sa nu faca o gaura f mare in buget. Din pacate, nu prea am gasit ce vreau eu, asa ca o sa aleg varianta de a-mi face rochie la comanda. Si aici preturile sunt mari, insa. Ieri am ajuns si la Hera Baroc de pe 1 Mai, insa o rochie scurta este de la 8 mil in sus. Prin urmare, tot la Yokko ajung unde pretul pt o rochita scurta cu tulle si corset este de vreo 6 mil.
Rochii frumoase am vazut si la Creal Design in Magazinul Victoria (cam 4.500.000 lei - din tafta, lunga, tulle etc. etc.), la Ioanin in Cocor (de la 2 mil la 8 mil) si prin niste magazine de nunti de la Lipscani.

Daca mai stiti magazine cu rochii dragute, spuneti-mi si mie!!!!
Va pup pe toate si spor la cumparaturi.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

Hello!Am aterizat si eu

Draga Moira, este un magazin pe Stefan cel Mare, aproappe de intersectia cu strada Lizeanu, pe partea dreapta cum te duci spre Perla. Au rochii f dragute in vitrina si inauntru. Soacra mea a intrat in el si nu au preturi f mari(5-6 mil o rochie de seara). Sper sa-ti fie de folos.
Te
Toate cele bune pentru toate nasicile of 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by teoduta

Super subiectul! Si eu o sa fiu nasa la inceputul lui iunie si trebuie sa ma documentez. Nu a auzit nimeni de palarie in loc de batic pentru dimineata, cand dam jos valul? Presupun ca trebiuie intrebata mireasa ce prefera.

Imi bag si eu nasul la subiectul vostru desi nu sunt nasa, cel putin anul acesta.

Pai in primul rand intrebi miresica daca vrea dezgatita(eu nu am vrut, am ramas cu voalul iar nasa mi-a respectat dorinta ca e tare de treaba).
Daca a avut voal poti sa-i pui si o floricica in loc de batic, palarie, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Darria, miresica pe care o cununam noi vrea palarie in loc de batic / esarfa. De fapt, obiceiul la ei este ca mireasa sa ii ofere nasei un batic si nasa unul miresei. Prietene fiind, am stabilit ca fiecare sa isi cumpere cate o palarie, si in noaptea nuntii ea imi va oferi palaria pe care mi-am cumparat-o, iar eu cea pe care si-a cumparat-o.Off, ce ti-e si cu traditiile astea.Si chiar nu stie nimeni un magazin in Bucuresti unde as putea gasi niste materiale ca lumea?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Fetelor, am si eu o rugaminte mare la voi. De fapt la cele din Bucuresti. Ajung si eu zilele astea pe acolo si vreau sa stiu pe unde as putea gasi materiale frumoase, pentru ocazii. Imi puteti spune cateva magazine, eventual cu repere?
Multumesc anticipat!

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it very often.

Picasso langa ProTV au materiale foarte bune, ai de unde alege, preturile nu sunt tocmai mici dar cred ca merita sa intri la ei. Eu mi-am luat de acolo materialele pentru rochia de mireasa. Au metraje foarte foarte frumoase si vanzatoarele te consiliaza in orice problema. In plus au toate accesoriile pentru nunti (la et1 si 2).

mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ana Maria: daca vrea sa respecte obiceiurile si-i plac e ft. bine, eu mi-am adus aminte cum eram inainte de nunta ca nu stiam cum sa scap de dezgatit. Nu stiam de acest obicei: ca si mireasa tb. sa-i cumpere nasei ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Tango ! Eu am inceput sa ma uit de rochitze pentru Oana in special. Am vazut la magazinele de copii niste rochii superbe (dantele, voaluri, matasuri...) la preturi acceptabile( 5-600.000 lei). Si au diverse culori (albe, roz, rosii, cu floricele, etc.). Am de unde alege. Iar pentru Roxanica am deja o rochitza de voal pe care Oana n-a imbracat-o decat o singura data, la 1 anisor.

Si eu am intrebat-o pe fina ce doreste: batic, esarfa sau palarie. Ea mi-a spus ca prefera o esarfa pe care sa o poarte si dupa aceea, deci eu asta ii voi lua.

Daniela mamica de Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM OANA MARIA
ALBUM ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

Razade soare, daca te duci sambata la magazin, si-ti place vreo rochita, eu zic sa dai o fuga si pana la Bucur Obor, intrarea pe partea dinspre soseaua Colentina, la etaj, imediat cum urci scarile. Mi-am cumparat ieri rochita de la Roandro iar azi am vazut-o in Bucur cu 1 milion mai putin . Sunt foarte suparata si nici nu pot sa spun ca-mi place chiar 100%, vazusem altele care mi-au placut mai mult dar nu aveau marimea mea, erau mult prea mari. Poate ca nu sunt asa impacata cu rochita ca mi-a ramas gandul la celelalte, sotul zice ca-mi sta foarte bine. O sa pun poze cu ea zilele astea sa vad si parerea voastra.

Mergi la inceput