Nasici de 2006 !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Paste fericit tuturor! Lumina in suflete si-n case!

Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bine v-am gasit si eu !

Eu voi fi nasa pe 23 septembrie, in Buzau.
Vreau neaparat o rochie lunga, dar nu ma pot gandi deocamdata sa mi-o si cumpar, fiindca astept sa mai slabesc. Abia am nascut (in februarie) asa ca mai am multe kilograme de dat jos.

Sincera sa fiu mie imi place f.f.f. mult rochitza www.venusbridal.com/cgi-bin/description.asp?dress=X630ft.jpg&dressline=Bridesmaids" target="_blank">ACEASTA... dar si www.venusbridal.com/cgi-bin/description.asp?dress=D833ft.jpg&dressline=Bridesmaids" target="_blank">ACEASTA... WOW ! si www.venusbridal.com/cgi-bin/description.asp?dress=D423ft.jpg&dressline=Bridesmaids" target="_blank">ASTA.

Hmmm... sau www.venusbridal.com/cgi-bin/description.asp?dress=D413ft.jpg&dressline=Bridesmaids" target="_blank">ASTA..

De fapt sunt SUPERBE TOATE pe site-ul asta...

Daniela mamica printzeselor Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu sunt nasa, chiar la o saptamana dupa nunta, si ma tot gandesc cu ce o sa ma imbrac...Nu as vrea clasicul costumas la cununia civila si religioasa...Mi-ar placea o fusta conica, lunga, si un corset deosebit, cu o palarie asortata, cu boruri largi...Uitati aici ce am gasit eu interesant pe net.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

M-ati imbolnavit cu rochiile voastre... Rochii pentru grase nu ati gasit???!!!

mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ursuletul
Super daca au si alte culori, ca sa am de unde alege. Merci mult.
Cami

Ursuletule, azi am vazut rochii verzi, dar verdele ala care bate spre turqoise... Ai fost la magazin? Eu sambata dau o fuga...

AMR fix 5 saptamani pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Bine v-am gasit! Si eu am sa fiu nasa pe 20 mai si pe 15 iulie.
Si pentru mine subiectul rochie e dureros mai ales ca imi trebuie si pentru adorata mea mica si n-am vazut nimic frumos la preturi accesibile.
Dana ene ne vedem si aici.SA-ti traiasca fetele. De unde luati rochite de mandrute????

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

pentru Raza de soare . Am fost plecata din Bucuresti si n-am mai trecut pe acolo. Am fost atunci cand erau rochiile bleu dar totusi am zis ca nu prea merge culoarea. Chiar am intrebat vanzatoarele si mi-au zis ca rochiile roz si bleu sunt pentru domnisoarele de onoare, asa ca asteptam sa vad si alte culori.
Am sa trec maine pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

Vai fetelor! Si eu sunt nasa anul asta si cu rochiile de pe Venusbridal... m-ati omorat! Le vreau pe toate, nu numai una!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ursuletul
Chiar am intrebat vanzatoarele si mi-au zis ca rochiile roz si bleu sunt pentru domnisoarele de onoare

Eu stiam asa: culorile vesele sunt pt cele carora le plac si le sta bine, nu doar pt o anumita categorie. Inseamna k eu-s d-ra 7 zile din 7?
Fii serioasa, ursulet! Alege ce iti place, ca tu porti rochia, nu vanzatoarele ! Bleah, ce boala am pe astea care se dau picate direct de pe podiumu' de moda... Pai, stai, soro, cine-o plateste si cine-o poarta? Nu m-or sfatui si pe mine, k le explica fata niste chestii...

Sa dai detalii, te rog...

AMR fix 5 saptamani pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teoduta spune:

Super subiectul! Si eu o sa fiu nasa la inceputul lui iunie si trebuie sa ma documentez. Nu a auzit nimeni de palarie in loc de batic pentru dimineata, cand dam jos valul? Presupun ca trebiuie intrebata mireasa ce prefera.

Mergi la inceput