Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by joy04

SILVIA SI FELICIA SI RIPLEY...M-ATI INNEBUNIT..am ras si mai ales cristi de numai puteam...

Oi fi ras tu dar eu m-am dus si-am tras-o pe fii-mea de maini

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72025&whichpage=10
ce scrise lavi despre laptele de vaca.
lavi, paltinu acolo e, langa lac. locuri frumoase. spre valea doftanei.
ile, nu stiu loc de picnic pe langa bucuresti... noi cand plecam, plecam de-adevaratelea.
si cu soarele - eu momentan pot sa mut bb in functie de cum bate soarele. i-am mai luat si o crema de protectie pt. ten sensibil (pt. copii n-am gasit atunci) cu SPF 90. dar cred ca una pt. copii cu SPF 30 sau un pic mai mare dak copilul e mai blondut e ok.
oricum, caputul trebuie ferit de soare, asa ca umbrele, baticute - obligatorii.
eh... mai aveam de scris, da am uitat... scleroza
c & ardeiash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare la toata lumea!

Noi azi iar am fost afara de la 12 la 15 apoi de la 15,30 pana la 19.Acum mai stam putin si facem baita si abia astept sa-mi adoarma ca nu mai pot nici eu.Azi am ajuns si in IOR,intrarea aia cu fantani arteziene de la intersectia cu Libertatii (campia libertatii), i-mi place partea aceea de parc mai mult,acum se lucreaza acolo la greu schimba borduri,asfalteaza...o sa iasa frumos.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Corap, am vb cu o prietena care a stat in Campina si mi-a zis de Paltinul, a zis ca e super,ca pana acolo sunt serpentine,ca drumul e destul de bun (ea nu a mai fost acolo de 2-3 ani) a zis ca acolo sus vara sta lumea la cort...cica e super. Ma-ti comvins o sa mergem si noi in vara, macar sa facem un gratar.Am inteles ca sunt si niste cabanute acolo,nu?

Cristina , sper sa citesti...vin vineri dupa lapte,cam la ce ora?Eu as putea dupa 11 (Bianca doarme pana pe la 10...pana ne trezim,pana mananca,pana facem patul si ce mai trebuie prin casa...).Daca nu primesc nicio veste de la tine te sun eu joi seara.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, sunt buna de batut!
Mai demult ma laudam ca am vazut biscuiti ptr bbei in Cora, fara gluten! Ei bine, m-am inselat Hero are gluten, maica si se dau dupa un an!

problema 2: am citit la mamici sept-oct ca Vigantolul trebuie schimbat lunar. Aoleu, chiar asa? Chiar daca il tin la intuneric? Voi ce stiti? Daca s-a mai discutat problema, scuze!
Acum ma duc sa-mi imbaiez fata, nu cred ca mai revin la pc. Noapte buna!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

ELA noi mancam tot golden dat pe raz de sticla dar nu il amestec cu nimic. Sucul de rfucte in schimb il combinam. Acu' vezi tu cum faci.

Joy oare cum i-a trecut la mamica aia prin cap sa-i dea bebelui de 2 luni iaurt cu bisc nu mai bine incerca un supozitor?
Mare e gradina lu' Dzeu......

IULIA BUBULINA

citesc in continuare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

Ma desteptai si eu!
Miha2006- bine ai venit in grupul nostru. Nu am apucat sa citesc cine stie ce de prin urma. Ti-ai facut albumul foto? Ca daca nu...
Iata pasii prin care poti crea un album in contul comun. (Daca nu esti inscrisa in contul comun accesezi http://pg.photos.yahoo.com/, scrii numele contului si parola pe care le ai pentru contul de e-mail apoi treci direct la pasul 2.)
1. Intri in contul comun;
2. Apesi pe icon-ul Create New Album (primul, stanga sus)
3. Scrii numele albumului (Album Name) si selectezi modul de vizualizare a fotografiilor de catre alte persoane:
- Private (Daca vrei sa nu le vada nimeni sau doar cateva pers - trebuie apoi sharat);
- Public (au acces la foto toti utilizatorii);
- Friends Only (doar prietenii a caror adresa urmeaza sa o scrii mai jos);
4. Apesi Continue
5. Apare o fereastra in care trebuie sa selectezi fotografiile pe care doresti sa le pui; apesi Browse pentru a selecta o fotografie de pe calculatorul tau.
6. Dupa ce termini de selectat toate foto apesi Add si astepti pana le adauga in album.
Spor la munci!

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Sarumana, dar s-a rezolvat intre timp. Am avut o revelatie si putin ajutor. Am pus lincul si o poti vedea pe bubu.Pupici pt intentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

buna seara fetili!
am intrat in contul comun si m-am uitat la pozele noi cu bebelusi..... ce pui frumosi!!!
feli, din cate stiu, vigantolul dupa ce este desfacut are termen de garantie 3 sapt-1 luna.
miha2006, bine ai venit printre noi! frumoasa dulceata ai, sa-ti traiasca! cu greutatea nu-ti face probleme, zic eu, si noi la 4 luni aveam 7.800 kg, acum cred ca am sarit de 8.
joy, acum nu-i mai dai deloc biberon?
cristinanegara, cred ca noki voia sa spuna ca laptele praf grasuleste acum, cat sunt bebeii mici, dar dupa cum vezi, nu-i o regula.
va pup

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

comoara lu' mama la 4 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Mai fetelor, care e treaba cu milumilul? E drept ca as cam vrea sa il schimb pe teopfer ca e totusi lapte de ultima generatie, dar stau inca, pentru ca imi e frica sa nu-l accepte.
Acum lamuriti-ma si pe mine cu milumilul asta, de ce nu e bun? Dimitrie papa milumil de la o saptamana jumate, ca nu am mai avut lapteSi fostul meu medic de familie asta mi-a recomandat sa ii dau. Daca mi se confirma ca milumilul e o prostie de lapte si ca e plin de amidon, caci asta ingrasa, atunci, clar!!! cineva trebuie sa se pensioneze.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare!
Ina scumpo, iti multumim pentru aprecieri! Mai avem de crescut pana v-om prinde din urma ...
Din aventurile noastre de copii mici - azi aveam de gand sa ajung la circa sa facem controlul de 3 luni. Ce credeti ca s-a putut ... NO WAY ! Cand o imbracam cred ca a simtit ea ceva in neregula si a inceput un concert de plansete si urlete care a durat vreo ora ! Dupa ce ne-am linistit bine si am mai papat un pic am zis sa iesim pe-afara - nu va spun ca pana infata blocului a plans cat o tineau plamanii (si are, frate, niste plamani!!!!!!!!) dupa care ne-am asezat pe o bancuta am leganat-o un pic si a adormit (13:30) pana la 16:30! COOL!!! Sa vedem maine daca reusim sa ajungem la doamna doctor!?

Va pupacim!

P.S. Miha ai o fata frumushica foc ! Sa-ti traiasca!

Camelia & Daria

Varsta Dariucai

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput