Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
cristinamh spune:
vigantol... noua dr ne-a zis ca asta cu aruncatul dupa o luna e chestie comerciala. sa-l pastram inchis si la intuneric si sa-l fol pana terminam sticlutza.
cata, e ok. te astept.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Noki_Lara spune:
Seara buna, gagici!
Raspunsuri:
Cristina Negara- cu Milumilul e asa: se zice ca dintre toate sortimentele de lapte praf, fiind cel mai parfumato-vanilato-draci ingrasa. Amu, evident ca depinde de plozi. Fiecare plodulet e altfel. Asta e trendul general. iar ingrasarea s-ar vedea amu, no way in adolescenta sau chiar gradi. deci la voi nu se aplica. Din pacate pentru tine! sa nu fii suparata pe Elise! E slabutzo-finutza!
Feli- io am vazut atuncea ca Hero e de la 1 an in sus, iar cand vine dr o sa-l intreb de chestia asta ca si de celelalte marci de biscuiti pe care mi le-a recomandat, unde le gasesc ca stii ca am disperat cautandu-le.
Cu Vigantolul, io am totintrebat in stanga si-n dreapta. Si mie asa mi-au zis, la iesirea din maternitate. Cica ar fi ca sa se vanda....Da io nu-l schimb asa de des. Si-l mai tin si pe o masutza, la lumina, pe care mai si bate soarele direct de pe la 15 pina la apus!
Cu merele: dr. meu + soacra mea asistenta pediatru au insistat sa-i dau mere rosii. de altfel si in Caprru se recomanda astea. Madau, merele golden pe care le gasesti sunt de import. Bine, e drept ca si unele mere rosii la fel. Asta e cea de-a doua problema, ca tot ce dam la ploduletzi ar trebui sa fie cat mai "natural" posibil, adica oribilituri de-alea de mere zbarcite din piatza, morcovi oribili si grosi - nu frumosi si lungi=carote turcesti!
Numa' ca io recunosc ca ma tenteaza mai mult "importurile"!Macar sunt cinstita!
Dar mere ii dau numai rosii. Azi nu am mai avut decat jumatate de mar rosu si l-am combinat cu putin mar galben, ca sa ajung la canttatea care i-o dau amu - 30 ml si mi-a facut de 3 ori kk! Si Feli tot mar galben i-a dat ilincutzei cand a facut diaree! Poate or fi intamplari, dar io una mi-am invatat lectia!
Gata, am fugit sa fac baitza in cadoi! Mie, nu lui titit, ca ea e deja in lumea viselor!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
melku spune:
Miha, bine ai venit printre noi! frumusica foc bubulina ta!
fetelor, Dariuta mea zice MA-MA. te topesti, nu alta! iti vine s-o mananci. mai ales, cand e suparata zice mama mama. nu e cazul sa cred ca se refera deja la mine, da' io zic ca e un inceput frumos.
mai zice ea si baba. tata, ioc. primul cuvant al ei a fost nene.
si, mai nou, de vreo zi, doua, incearca sa se ridice in fundulet. se sprijina in coate si impinge capul inainte. nu reuseste bineinteles.
manca-o-ar mama pe ea.
voi dati apa simpla bebeilor, ca deja vin caldurile si e bine sa bea apa multa, sa se hidrateze? eu am incercat sa-i dau si nu i-a placut. mai incercam pana la vara.
gata. la culcare. noapte buna!
melku & bebe Daria (2.11.2005)
ank si bb spune:
melkule, ai o fetita superba! sa-ti traiasca!!!
abia astept s-o aud si eu pe bamboocha mea ca zice un cuvintel, fie el si "tata" ...
dar noi s'tem inca mici...
fetelor, raportez: la 3 luni avem 5.900g si 62 cm
si acum pt cele care vin maine in parcul titan/ior: o sa aduc eu camera foto. sigur-sigur. voi doar sa veniti cu bb-ii
va pup pe toate!
BB Karina
Ina869 spune:
La multi ani sarbatoritilor din zilele 4 si 5! Sa fiti sanatosi si sa va ascultati parinitii!
Lavi, cum sa ma supar eu pe tine?
Haide, Silviutei ii place acolo si mai ai si tu nevoie de o pauza.
Comuna Iablanita.
Ripley, intr-adevar, familia este mult mai importanta, dar sint obsedata sa am totul la loc, ordine, curatenie, etc.Sper sa-mi revin ca-i cumplit sa fii sclavul curateniei in loc sa citesti o carte sau sa faci altceva mai bun.
Mai, ce de bunatati ai avut la party! O adevarata gospodina! Imi place mult poza cu Ana care rasfoieste carticica.
Cora, chestia e’ ca as face de okii soacrei, da nu pot.
Si ea nici macar nu pune marfe pret pe curatenie si ordine, sincer, asa ca as scapa ieftin.
Miha, superba bubu a ta.
Fetelor, maine nasii vor sa-i cumpere pufoasei trusoul pentru botez.
Eu stiam ca prosopul pe care pui copilul cind este scos din apa trebuie sa fie mic, daca-i mare iti pleaca copilul departe ( asa mi-au spus si mie babele).
Le-am spus ca singura dorinta este sa-mi ia un prosop cat mai mic, sa ma simt si eu bine si sa nu fiu speriata ca-mi pleaca fata departe de casa dar ei mi-au spus ca sint babisme insa, daca tin la chestia asta, se vor conforma.
Voi ce stiti? Este adevarat sau nu ?
fug la culcuta.
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Ina869 spune:
ah, uitasem: am pus poze mai recente in ct. comun ( ca eram restanta) dar sint cam caraghioase, mie asa imi plac...
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
ilenutza spune:
Madau nici pe stomacul gol nu il ia?incearca si indulceste-l cu putina glucoza!
[red ] Joy , trebuia sa spui ca al tau e la mici si bere de la 3 luni!Ce cretina!Si al meu mai este asa cateodata cianotic in jurul gurii dar am obs. Ca depinde de lumina din casa cum se vede si nu ma ingrijorez!- adik mai accentuat sau nu!
Da, nici eu nu mai bag ca Sparta stimulatoare de lactatie dar laptic am, slava Domnului!si nici nu mai mananc mult ci putin si sanatoas: fructe, legume, mancare proaspata, etc.
Sper sa nu iti pierzi timpul pe la dr. degeaba!
Dordia, merci de raspuns!din pacate cam departe de mine!
Nu ma uitati si pe mine cu destinatii de relax in jurul Bucurestiului, PLS![/red]
Melku-cotobelcu, pastreaza-le pentru diversificare!
Vigantol sckimbat lunar??????????Ca eu am sticla de la nastere!!
Ina, si eu eram obsedata de curatenie, WC spalat cu periutza de dinti, etc dar de cand cu copilul… am adoptat slaoganul:” O casa curata e o viata irosita”
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Eu sunt matinala azi ca fi'miu mai nou vorbeste in somn!!! Adica pe la 7.00 a inceput sa geama si cand ma uit...era pe burtica si gemea de mama focului!!! L-am intors si dormea asa frumos....dar dupa 5 minute a inceput sa vb in somn (pe limba lui bineintzeles). M-am uitat la el asa....minute in sir si imi venea sa-l mananc si apoi am facut greseala de a-l mangaia si a deschis ochisorii si a inceput sa zambeasca asa laaarg si sa se intinda. E un scumpel!!
Daca m-am sculat asa devreme...vreau sa fiu si sa incep sa mai fac si eu un pic de curatzenie prin casa dar...parca nu imi vine. O sa ma ocup mai mult de bucatare azi ca sa incep de undeva!!!
Catutza si noi (eu, Mada si Ank) am fost ieri in parc si am intrat tot pe acolo si ne-am dus la locul de intalnire unde am stat un pic si a venit si Mirabilis si am stat pe la locul de joaca cam pana pe la 15.00 cand am luat-o usurel sa dam un ocol de parc! Pacat ca nu ne-am intalnit. Noi cand mergem in parc sigur mergem la locul de joaca sa vedem daca mai sunt mamici acolo.
Cristinamh ce-i cu tine de nu mai vii in parc???
Felicia mie dr. meu mi-a zis ca asa cum il tin eu, adica pe masutza lui bb in cutia lui de carton sa nu ii dau mai mult de 3 luni din el. Si cam atat si tzine. Acuma.....eu asa am facut cu primul flacon, l-am aruncar cand avea Stefan vreo 3 luni si o sapt. si l-am inceput pe celalalt. Si stau si ma gandesc ca daca ar tb schimbat lunar care e ideea sa il faca la acest gramaj care tine 3 luni cu 2 pic/zi? Daca tb schimbat lunar il faceau in asa fel incat sa nu arunci lunat treisferturi de sticlutza la gunoi, nu???
Melkuleeeee felicitari pentru printzesa vorbareatza. Noi inca nu zicem nici un cuvintzel dar cu ridicatul.....ne-am ridica si noi dar nu ne tzin balamalele f. bine.
si acum.... pentru [red[Raluca Ioana, Hamudysi Zoe si bineintzeles multe pentru mamicile lor Siminaf, Many si Doina.
Ma duc sa calc si sa ud florile pana se scoala puiutzul!!! Fetelor, venitzi azi in IOR????? Ca eu...vin dar daca mai vine cineva sa nu ma duc singura cuc acolo!!!
AAAA, era sa uit Silvia[/red] super linkul ala. Inca mai citesc si citesc si nu stiu ce sa cred!!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
ilenutza spune:
Nu stiu de ce a aparut font asa maaaaaaaareeeeeeeeeee!
Nici nu am auzit de superstitia asta cu prosopul!dar cred ca e nevoie de mai mult sa iti plece copilul de acasa!
Fetele ai caror copii au deja dintisori: ii spalati pe dinti deja?
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
silvia_d spune:
Neata,mai mamici!
Eu ma simt muuuuuuuuuult mai bine.asha ca poa'fac si eu o vizita prin IOR!!
Dar il astept pe tati sa vina din delegatie,ca cine stie,mi s-o face rau,naibii!
Ce e mai cu fonturile astea,ni se virusa forumul??
Zic si eu de marutz ceva:tot alea ionatane sunt mai bune,ca sunt romanesti,sa le luati cat mai mici si mai uratele,hheeee,macar asha avem garantia ca-s autohtone!
Corap,cine-a castigat concursul?!!
Revin,ca am bagat o raketuta-n fund la bebe,si-aud niste scrematuri!