Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
miha2006 spune:
Neata feteleeeee......
Tare va invidiez ca voi va intalniti in IOR-ul ala al vostru si io" ma plimb cuc. Asta e, poate va veni prin zona si o mamica din Deva.
BuBu va multumeste la toate pt aprecieri.
Xandra, incerc sa nu imi fac inca pb cu greutatea ei dar totusi imi da de gandit faptul ca din 70 de copii ea este cea mai mare.Sa vedem cum o fii la 5 luni.
Ne mai vedem, acu' ma duc ca mi s-a trezit bubu.
Pupici
cristinamh spune:
s-o iau incet.
ceaiurile... recunosc ca n-am mai baut decat la urgenta. m-a apucat la un moment dat o scarba de nu mai puteam bea o gura. si le-am lasat balta. desi ma gandeam in fiecare zi cum o patise lavi cu scazut lactatie cand le-a oprit, totusi a mers si fara... cand au aparut probleme le-am reinceput.. s-a reglat productia, acum beau o data la 2 zile... mi se face rau numai cand vad ibricul ala...
citeam intr-un pliant de la BE, cred ca de pe la milupa, ca pana pe la 6 luni, prolactina stimuleaza secretia. dupa, numai cererea si oferta pt bebe...
ps. f misto pliantele de la milupa, si "pasaportul bebelusului", si diversificarea, si alaptarea...
dordia, incerc sa-i fac un program lui andrei. si cum zgatia se scoala la 7,30-8,00.... la 12 pica lat de oboseala. asa ca noi iesim dimineata, pa la 10-11, stam afara pana pe la 12,30, apoi urcam, mancam, si la 13 deja doarme. asta e problema, ca, daca il aduc in IOR, e zombie de oboseala, si nu mananca la pranz... plus ca doarme pana pe la 7 seara, si adio iesit inca o data afara. oricat de mult as vrea eu sa vin, programul lui e prioritar.
vigantolul tinut la lumina se distruge... il dati degeaba apoi copiilor.
gata, ma duc la treaba, ca acum se scoala si vipera aia mica sa manance, si trb sa o luam la picior. ca viperoiul a mancat deja, mai are lapticul...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dordia2000 spune:
Cristinamh imi pare rau ca nu mai poti veni dar normal ca Andreiu e prioritar!!!!
Fetele, cam cand tb sa li se inchida frontanela la bbi? Ca la al meu nu prea se mai simte nimic in vf. capului. Adica pare ca s-a inchis si...nu stiu daca e normal!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Gogolos spune:
Salutare!
Vad ca discutati aici despre Milumil, daca e bun sau nu. Bineinteles ca e bun, ca doar nu s-ar vinde altfel, si in plus Milupa e o firma serioasa si cu experienta! Si mie mi-a fost recomandat, si inca din mai multe parti, inclusiv de neonatoloaga. Mi s-a zis ca Milumil, Humana si Nan sunt cele mai bune, la fel de bune toate trei. Milumil ii dau de cand s-a nascut si merge foarte bine cu el, am inteles ca e recomandat mai ales daca bebelusii sunt nascuti cu o greutate mai mititica pentru ca e cel mai usor de acceptat. Iar cu referire la Topfer, am inteles ca e si el un lapte bun, dar din pacate in orasul meu nu se prea gaseste, am o prietena care l-a gasit, i-a dat la copil vreo 2 saptamani, dupa care nu l-a mai gasit la farmacii, nu mai il gaseau nici farmaciile la furnizori, si tot la Milumil a ajuns. Iar faza cu ingrasatul difera de la copil la copil, dupa cum ati spus si voi, la fel cum un copil hranit cu lapte de mama poate fi grasut sau slabut. Oricum fiecare mama face cum doreste, bineinteles, pentru ca suntem mamici super informate (ma gandesc cum se descurca mamicile de la tara, ca eu am 2 prietene la tara care saracele nici nu auzisera de tetine anti-colici si le fac eu aprovizioanearea de aici). Si in plus suntem singurele care luam decizii in ceea ce ne priveste copii nostrii si, ca urmare, suntem singurele raspunzatoare. Eu cel putin asa sunt.
corap spune:
rezultatele la concurs
rspuns final si corect: toate variantele + variantele adaugate (mai ales de sosete murdare & pantofi folositi.
=> toate raspunsurile au fost corecte.
? cine vrea, totusi, suzeta? ca vad ca i-ati dat reject... a... ba nu, joy zise c-o vrea - a ta sa fie!
premiul special se reporteaza pentru extragerea urmatoare...
c
ioana_77 spune:
Ola!
In sfarsit si eu pe-aici, mi-au plecat neamurile de dimineata. AM inceput si-aseara sa scriu un mesaj si l-am pierdut, bineinteles. S avad daca imi mai aduc aminte ce scriam.
Buluci, m-am confruntat si eu cu problema ta, am rezolvat-o - definitiv, sper - cu supozitoare Ultraproct si Bepanthen - crema. Scapi greu de simptome, cred ca varianta Inei cu mierea e super buna.
Cineva intreba de creme de protectie pt bebe. AM vb cu pediatra si mi-a zis sa iau crema cu factor 15 sau chiar 20 si sa o dau in orele cand arde soarele tare si musai sa-i pun ceva pe cap in permanenta, ca nu e de glumit cu insolatia. EU deja am inceput sa caut prin magazine palarioare, nu cred ca s-a deschis sezonul inca.
Mi-a spus ca pot ridica spatarul la carucior pana la 45 de grade.
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
dordia2000 spune:
fetele eu ma duc azi in IOR pe la 13.00 suntem la casutze!!! cine vrea sa vina... e binevenit!!!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
joy04 spune:
tocmai scrisesem un luuuuuuuung mesaj si nu stiu cum naiba l-am pierdut.
FELI si s-a ridicat Ilincutza? mai eu cred ca si cu ridicatul e ca si datul dintisorilor -unora la 3-4 luni altora dupa 1 an- unii merg mai repede, altii vorbesc mai greu...
nu ma impacientez si nu stiu daca sa ma duc sau nu la budimex, ca a zis ca sa o sun sa-i spun de rezultat...
CORAP, multam mama de link..chestie e ca l-am citit, nu a fost sarit, l-am si salvat, dar am zis ca o fo vorba de altceva...asteptam sa ridicam premiul...
cu VIGANTOLUL, eu abia acum i-am inceput a 2-a sticluta..daca trebuia aruncat dupa o anume perioada scria pe el, asa cum scrie si la debridat, la picaturile de pus in ochi...
Cristina, eu il tin in cutiuta lui si aia la intuneric, dar nu in si fonier sau mai stiu eu unde, ci a mai acopar cu ceva..e bine? nu bate soarele in ea...
DORDIA, nu-i bine ca s-a inchis fontanela...eu asa stiu exact nu am habar si nu vreau sa aberez sau sa te sperii mai bine ii spui dr....
XANDRA, da nu-i mai dau biberon...dar astazi este f agitat..nu a dormit ca lumea, a mancat numai cate o gura si apoi a aruncat sanul..iar lapte este...vrea sa manance bine, nu oarasi bine.
normal ca daca nu va manca nu-l voi tine nemancat...dar trebuie sa ma mai linstesc si e u ca prea-s crizata cu nemancatul, si stiu ca daca-i obosit asa face.
dar de 2 nopti, ma innebuneste. de 4.00 incolo, se trezeste la fiecare juma de ora, tipand, il iau din patut si-l pun cu mine in pat, dar se agita, mananca si nu prea...is cheauna!
SILVIA, hai fa-te bine odata sa iesi afara cu Stefanelul. dar voi numai cu rachetutze aveti scaun?
si cat de rar sau des ii pui?
eu i-am pus lui pitic la cateva zile, dar nu a facut f mult kk, ca si cum nu ar fi facut de o zi asa putinel era...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
INA, II ARAT MESAJUL TAU LUI CRISTI REFERITOR LA CATE TREBURI FACI TU, si-mi zise ca el credea ca-s singura truli de pe Lumea asta si este mirat sa vada ca altele-s mai ca mine...
cu prosopul nici eu nu stiam, dar se foloseste panza de mir care cred eu ca-i standard..sau nu?
SIMINAF..LA MULTI ANI PENTRU RALUCA IOANA SA FIE FRUMOASA, SANATOASA SI LA PUNGA GROASA!!!!
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut