Devoratorii de teatru!
Raspunsuri - Pagina 9
brendamitran spune:
Pentru ca m-am hotarit pe ultima suta de metri sa merg la teatru cu niste prietni care veneau in Bucuresti si pentru ca nu am mai gasit bilete la nici o piesa de teatru buna,am luat unde am gasit:la teatrul de revista.
Jalnic.Cred ca asta e cuvintul cel mai potrivit.
A fost prima data cind am fost la revista,dar cred ca si ultima.
Nu am cuvinte.Actori prafuiti,uitati de vreme,anonimi cu pretentii de vedete,dansatori trecuti de prima tinerete,care abia se mai puteau misca,balerine care nu-si mai puteau ascunde celulita,vizibila pina in spatele salii,scenete rasuflate,pe care le auzeam a n-a oara,cantareti a caror cariera a ramas in umbra demult.
Ce sa va mai zic? Prca nu mai am nici cuvinte.
Cu toate astea,surprinzator,sala s-a amuzat teribil la unele momente,de unde trag concluzia ca totusi,poporul nostru e insetat de unor,de care,cinstiti fiind,a cam fost privat in ultimul timp.Si atunci,omul accepta orice pt o ora de amuzament,in care mai reusesti sa uiti de griji.
Am ramas cu un gust amar.
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
kristinutza spune:
deci, in concluzie, asadar, prin urmare... la ce piesa mergem?! ce actori vedem?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
zizica spune:
La Opera. Acolo n-ai sa gasesti niciodata un spectacol prost. Doar de la excelent in sus.
simali spune:
Da, la opera. Este "Spargatorul de Nuci", la matineu pe 17 decembrie. A mai fost cineva cu copil de 5 ani? A rezistat ?
alice simon
zizica spune:
Depinde de copil. Daca este un copil linistit in general sau pasionat de muzica si balet, rezista. Daca este un copil zvarluga, nu cred.
Opera Romana are un site foarte bine pus la punct. A aparut chiar si programul pe luna ianuarie.
simali spune:
Este un copil linitit in general, dar pasionat de dinozauri, cosmos, cetacee, etc.
alice simon
ioana_tzuchi spune:
Fetelor, la ce spectacole de teatru ati mai fost? As vrea sa ma duc si eu in curand la o piesa si m-am gandit ca, inainte sa intru pe site-urile teatrelor, sa va intreb si pe voi.
brendamitran spune:
Mai,uite ca m-am dumirit si mi-am amintit ca era subiectul deschis de mine aici.
Io am reinceput sa merg la teatru.Am vazut "Revizorul",la Comedie,cu Stefan Banica si George Mihaita....hmmmmm....ma abtin de la comentarii,desi am vazut ca sint ceva nominalizati la premiile Uniter,plus ca erau si niste somitati in sala dealtfel arhi-plina.
Saptamina trecuta am vazut "Auditia",o piesa la care am constatat ca sala nu era plina ca la "revizorul",dar la care am avut surpriza sa ramin mult mai impresionata.
Luminita Gheorghiu (cea care a jucat in moartea Domnului Lazarescu,daca din alte filme nu o stiti) si Gabriela Popescu au un joc de exceptie in piesa,mi-a placut mult.
Ei si.....acum....surprise....
M-am reorientat spre Bulandra,sint niste piese bune de tot care se joaca acolo: "Mamouret","Elizaveta Bam" si "trimuful dragostei".
Am sunat sa fac rezervari pentru 14 martie,retineti,14 martie si deja la "Mamouret" nu mai erau bilete.
Ce ziceti?
BRENDA
Natasa spune:
Eu am fost la "Asa gindeste Amy", la Teatrul Mic. O piesa foarte frumoasa, cu o Valeria Seciu de nota 10!
brendamitran spune:
Mi-as dori sa o revad pe Valeria Seciu,voi merge sa vad si piesa,dar pina atunci am facut o fixatie pentru "Mamouret"......
BRENDA