Devoratorii de teatru!
Raspunsuri - Pagina 10
brendamitran spune:
Dar se pare ca n-am sanse......se dau biletele cu o luna inainte.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
nepotzica spune:
recomand "American Buffalo" si "Creatorul de teatru", ambele la Teatrul Act, pe Calea Vicoriei.
ralcat spune:
Am incercat si io sa rezerv la Mamouret si nu mai au bilete pana in aprilie, mama ce frustare ma pali.
Asa ca sambata, ma asez io frumos la coada la National si iau vreo 8 bilete la Take, Ianke si Cadar ca sa-mi scot toti finii la o seara culturala.
Abia am vazut Inima de Caine si mi-a placut teribil cum au jucat si Manole si Rebengiuc, ce sa mai o fost super, mai ales pentru o piesa scrisa in perioada stalinista.
Si trebuie sa recunosc ca desi nu am stat decat pana la pauza la Burghezul gentilom (ca l-a palit turbarea pe atomix si am plecat la pauza) nu mi-a placut deloc. Critica si polemica politica fata de zilele noastre mi s-au parut de un prost gust si un grotesc infioratoare. Cand l-am vazut pe Bleontz intrand in scena cu ..."hai sa invatam karata, manca-ti-ash" si cum radea multa lume in sala ... m-a apucat durerea de dintzi.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Anca Wish spune:
Brenda, astazi la ora 12:00 s-au pus biletele in vanzare pentru "Revizorul", iar la 12:20 nu mai era niciun bilet. Am tras multe sfori si am reusit, totusi, sa fac rost de bilete. Sa nu-mi spui ca m-am chinuit degeaba.
Ultima piesa buna vazuta a fost "Sarbatori fericite" la Nottara.
brendamitran spune:
Anca,nu te-ai chinuit degeaba.Eu am stat la coada intr-o miercuri cind stiam ca se pun in vinzare,de la 11:30 si am prins bilete chiar in rindul intai.
Nu te-ai chinuit degeaba,piesa e valabila si pentru zilele noastre,Mihaita joaca bine,de fapt toti joaca bine,doar ca Banica nu mi s-a parut la nivelul la care ma asteptam sa fie.
Acum......depinde de parerea fiecaruia,depinde poate si in ce stare de spirit eram eu atunci,nush ce sa-ti spun.....
Mergi si vezi-o si discutam pe urma.....
La Take,Ianke si Cadir vreau si eu.Nu stiu de Inima de caine daca supoarta sa fie vazuta si de copii de 12 ani?
BRENDA
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Anca Wish spune:
Brenda, la spectacolul de pe 1 aprilie am biletele.
Vreau sa vad si Hangita, dar aceeasi probleme cu biletele.
Victoria spune:
Tii, ce bine ca v-am gasit...Sa va povestesc si eu ultimele mele experientze..Deci, pe 7 martie am fost invitati de catre o firma la teatrul Odeon, la piesa "Sefele".Nu s-a jucat pt. publicul larg, au fost numai de la firma respectiva...Dar - culmea, chiar inainte de sfarsit - m-am ridicat si am plecat, nu am mai suportat - si eu am stomacul rezistent, insa....
In schimb, sambata am fost la "Viatza mea sexuala" la National.Nu are nici o legatura cu sexul.
Drama cu accente comice, ne-a placut, s-a aplaudat mult si in timpul piesei.Actori tineri, comic de limbaj si de situatie..
vreau neaparat sa merg de acum incolo in fiecare saptamana, ca simt ca trece viatza pe langa mine si pe langa munca nu apuc sa fac nimik...Mi-am comandat si intreaga serie de carti de la Cotidianul, ce mai, sunt in campanie de culturalizare
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
nuschu spune:
Ralcat, Burghezul m-a exasperat si pe mine! Daca n-as fi fost la mijloc de rand, inconjurata de extatici in a batea din palme pe muzicile alea ciudate, as fi rupt-o la fuga cat mai tare... Prost gust, kitsch, exagerare, neadecvare si nu stiu ce sa mai adaug sa-mi exprim dezamagirea. Am avut impresia ca sunt intr-o situatie de genul 'hainele cele noi ale imparatului', o nereusita trista pe care nimeni nu vrea s-o arate cu degetul, altfel nu-mi explic zambetele largi de pe fetele celor din jur.
Am mai vazut 'Triumful dragostei' la Bulandra (sala Toma Caragiu) si... nu stiu ce sa spun. Nici nu mi-a placut, nici nu mi-a displacut, unele accente grotesti (nu mi-am dat seama daca intentionat sau nu), unele exagerari, finalul cam nesustinut.
Poate nu sunt eu in ton cu vremurile, desi, in cele din urma, piesele bine facute, sunt bine facute si punct.
Li
ralcat spune:
Sunt fericita, am gasit bilete la Egoistul. Si pentru ca eram intr-o pasa norocoasa, le-am luat si mamei si bonei belete la Take Ianke si Cadar. Abia astept
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan